Пеевски за новия премиер: Нека да видим какво ще прави

"Мистър Кеш" и "селският кръчмар" да не се набъркат в процедурата
9 авг 2024 10:55, Инна Ангелова
69
Пеевски за новия премиер: Нека да видим какво ще прави
Снимка: БГНЕС

"Сигурен съм, че Горица ще бъде натискана от Радев", коментира председателят на ДПС Делян Пеевски по повод избора на новия служебен премиер Горица Грънчарова-Кожарева. Депутатът допълни, че не може да коментира повече, защото не я познава.

"Нека да видим какво ще прави", лаконичен беше Пеевски.

На въпрос трябва ли да останат част от министрите Пеевски отговори, че това е решение на премиера и изрази надежда, че "Мистър Кеш и и селският кръчмар няма да се набъркат в тази процедура. Пламен Узунов, другият касиер на Радев, ще натиска за негов министър".

Той отправи обвинения и към лидерите на ПП - Кирил Петков и Асен Василев, които, по думите му, са "реалните виновници които са получавали кеш".

"Нямат никакъв интегритет да се бъркат в МВР. Беззаконието, което причини Рашков там, го знаем. Убеден съм, че ще има опит за овладяване на МВР и електронното министерство. За да има една голяма ала-бала и да бъдат излъгани българските граждани”, каза Пеевски
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


69
Още по темата: ДПСМВРППмистър Кеш
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
18
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
какво да прави новия премиер при завладяна държава?... съобразява се с шефовете, точно пеевското би трябвало добре да знае
17
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
На 20 октомври пак малко българи сте ходят да гласуват хората са отвратени от всички български политици без изключение в България и затова не ходят да гласуват на изборите за съжаление всички български политици в България ги в хванала старческата деменция и затова не могат да го схванат в *** си празни кратуни.
16
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Тоя защо е решил, че трябва всички да го слушаме? "Пред погибел гордост върви, и пред падение надутост." Притчи Соломонови
15
0
 
16
 
! Отговори
ХАХА преди 1 месец
Кой се изказва пак?Този,с одобрение цели 2% и който в следващия парламент дано да го няма!
14
0
 
18
 
! Отговори
анонимен преди 1 месец
АБЕ,дебелак,омръзна със простащините СИ,това и децата ЗНАЯТ,какви СА задълженията Й,да бъдът проведени ИЗБОРИ,А на тебе ще ти стигнат ли ПАРИТЕ,ЗАЩОТО КАКТО СЕ ОЧЕРТАВА,ЩЕ БЪДЕШ ИЗВЪН ПАРЛАМЕНТА
13
0
 
14
 
! Отговори
мак преди 1 месец
мистър магнитен не спира, той и медиите. Защо никой не го погне заради език на омраза и накърняване на достойнството на президента, и няма значение, кой е призидент в момента? банкянския бе същият по отношение на Радев, и нищо, обиждат, а медиите ликуват. Или език на омраза е само когато критикуваш лгб или мигрант?
12
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Колкото повече ***, толкова по-неприятен става.
11
1
 
14
 
! Отговори
Каквото преди 1 месец
И да направи, дано не е като твоите напъни! Само миризма излиза!
10
1
 
16
 
! Отговори
Свиньътъ преди 1 месец
свинщина
9
2
 
18
 
! Отговори
Дечев преди 1 месец
Един дебел субект напомнящ ми за Бай ***,всеки ден си показва дебелата сланинеста глава,вживявайки се в някакъв фактор в държавата ни.Милиони левове и евро тръгнаха вече към дпс-структурите за закупуване на цели ръководства, от там и членска маса,така необходима като бройка с която Д.П. иска да вземе превес пред истинското дпс на Ах. Доган.
8
3
 
5
 
! Отговори
Магнитски преди 1 месец
Нищо няма да направи, това е служебно правителство. И Гаргамел щеше да си седи и да не прави нищо, освен екскурзийки с правителствения самолет, и Главчев нищо не направи, освен да дава медийни изявления, в стил Димитър Пенев прави разбор на мач на националите. И тази каринка се срастнала със системата, да се седи на топлото местенце, да се взима държавна заплатка и да се клатят краката и други работи.
7
18
 
3
 
! Отговори
за съжаление преди 1 месец
е много,ама много прав!
6
23
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Хахаха много ме кефи как ги нарежда всички Пеевски. Изобщо не им цепи басма, Сипва им с големия черпак. Той е моя човек, за него ще гласувам. Да продължава да ги храни всичките.
5
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Дебелия е в амок.
4
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Пеевски ще свърши зле. Възможно е невъздържаното му говорене да е признак на някаква болест
3
3
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Пеевски за новия премиер: "Грух-грух".
2
1
 
17
 
! Отговори
баба мара преди 1 месец
новият министър на мвр да провери как дпс печели в северозапада предишнитеизбори бяха нечесни
1
11
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Горица Кожарева е родена на 9.04.1966 у Разлог - значи е със широки г.ащи като Мара шалвара :)))