Стоянов: Неуспели политици търсят ала бала министър

Искат да овладеят системата на МВР, смята той
12 авг 2024 18:00, Александър Попов
93
Стоянов: Неуспели политици търсят ала бала министър
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Служебният министър Калин Стоянов изказа благодарности на полицаите, които излязоха днес на протест.

"Благодаря за това, че колегите ще опитат да се противопоставят на желанията на някои определени политици да овладеят системата на МВР, ще се опитат да използват системата като политическа дъвка и като боксов чувал, на който да се упражняват", заяви Стоянов.

"Станахме свидетели за това как определени неуспели политици всячески търсят вариант да си намерят ала-бала министър, който да им съдейства с връщането на загубените около 300 000 гласа на последните избори", добави Стоянов.

Вчера видяхме и разбрахме как някои от тези политици започнаха да обясняват какво са имали предвид с това, че според тях вероятно може би потенциално, евентуално на последните избори били купени 35 000 гласа. Как стигнаха до тази цифра и то точно в момента, в който предстои сформирането на служебно правителство, вероятно с използването на някой ала-бала калкулатор, добави Стоянов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


93
Още по темата: полицияКалин Стоянов
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
46
5
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Това е най-непринуденият и спонтанен протест, който съм виждал. Трогателно е, как милиционери от цялата страна непринудено и спонтанно са решили днес да протестират в защита на Стоянов, който също непринудено и спонтанно се появи там. Забележително е и как всички плакати непринудено и спонтанно са печатани на един и същ принтер. Чудя се само, защо Пеевски не се появи там непринудено и спонтанно? Изобщо, крайно непринудена и спонтанна проява, направо идилия.
45
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Калинке, отлитай, няма да липсващ на никого. А в нормална държава, всичките милиционери, отишли на политически 'протест' също отлитат. За съжаление в мутроландия на ОПГ-то буци-шиши, това няма как да стане.
44
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Калинчо - единствена опора на биещото сърце на Партията. Всеки милиционер - с икона на Калин у дома.
43
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
На кой му дреме, за смешният плач на една куха калинка, но всички милиционери участващи в това политико/ мафиотско мероприятияе , трябва да бъдат уволнени !
42
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Мутрите от Делтагард дойдоха ли да подсилят протеста?МВР много добре работи с тях. И те много добре работят с МВР, когато трябва да бъдат бити противници на Гешев, Буци и Дебелото.
41
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
ДПС-ГЕРБ владеят МВР, затова печелят изборите! Никой от МВР не противодейства на купуването на гласове и корпоративтия принудителен вот! Изчезнаха 300 000 гласа за ПП-ДБ на предните избори. Моят глас не беше отчетен, не ми излезе разписка от машината и вота ми за ПП-ДЦ не беше отчетен!!!! ГЕРБ-ДПС са измамници!!! Печелят изборите само с измама и фалшификации!!! Именно ГЕРБ-ДПС правят Ала-Бала с машините и ЦИК са техни хора, и социологическите агенции. ГЕРБ-ДПС подслушват ПП-ДБ нерегламенгирано! Това е незаконно и незабавно трябва да бъдат арестувани, дисциплинарно уволнени и съдени. Ама и Сара
40
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Лъчезар Колев, началник на специализираните полицейски сили в СДВР и зам.-шефа на СДВР Мирослав Данаилов - И двамата бяха на протеста и оказват натиск за повторния избор на Стоянов за министър!!!!!
39
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Синдикатите в МВР защитават само трудовите права на полицаите - заплати и неща от този род! Нито МВР, нито Полицаите, нито Синдикатите на МВР имат право да налагат кой да бъде Министър на вътрешните работи!! Единствената, която има право да каже кой да е министър на вътрешните работи е бъдещата премиерка Горица Кожухарова!!! Това е натиск от страна на МВР, което е недопустимо и подсъдно.
38
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Милиционерите участвали в протеста трябва да бъдат дисциплинарно уволнени и арестувани. Също и организатора, който се кри в Зайчарника в Банкя.
37
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
МВР все повече вони на развалено свинско с печена тиква ...Ще трябва да се постави във фризера!
36
5
 
1
 
! Отговори
от село преди 1 месец
До от село - Друго си е да събуеш цървулите и да обуеш трандафорите,ставаш гражданин и никой на село не знае какво работиш,нищо ,че си учил до осми клас .Заради такива като теб ще ходим на избори докато се пенсионирате и ще ни командват кирчовци ,кокорчовци и разни избий колци.[
35
4
 
8
 
! Отговори
Само да уточня: преди 1 месец
Неуспешен министър,при който държавата изгоря и изгърмя търси ала-бала оправдание за своята некъдърност и явна зависимост от един дебел,намагнитен субект!
34
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
На Пеевски му е много важно Стоянов да остане вътрешен министър по време на изборите. Ама много му е важно. Въпрос на живот и смърт.
33
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Прав си Стоянов- имаше един ала бала с крупни пренасящи всичко контрабандисти през граница, но гостуващи му на рожден ден у дома- ходели му всякакви, той си играе с пачки евраци и пудели- а разправя че през оградата на границата зайците минавали свободно, имахме и още един дето позволи полицията да бъде оплювана ежедневно- ами да те не можаха да се съгласят че няма да правят ала бала- аман от АЛА БАЛА НА ЮМРУКОВ И ПРИДВОРНИТЕ НА КРЕМЪЛ!
32
3
 
9
 
! Отговори
666666666 преди 1 месец
То точно ти си ала бала министър. Хубавото е че повече няма да бъдеш.
31
6
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
"Ала -бала". Какъв изказ, какъв интелект. Браво Калинчо достоен син си на автокрадеца. И двамата един не правите.
30
4
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Полицаи, вие сте български служители, арестувайте прасето Калин Стоянов и всички служители на делта гард, облечени в униформи на МВР. Искам обяснение от всеки един *** пуснал сирената на автомобила си днес
29
4
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Тоя не става за полицай , а те министър го назначили. Ега ти наглеца, протести организира, ама от къде ги изравят такива? То за това държавата ни е потънала, от некадърници!
28
6
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Самият факт, че Калин Стоянов раздава политически оценки и се явява на организиран за него милиционерски "политически" митинг е грубо погазване не демократичния конституционен ред и изключва работата му изобщо в системата на МВР !
27
4
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Един МВР министър да раздава политически оценки и да упражнява превантивно натиск върху нов премиер чрез полицейските си служители, за да бъде и след два мандата несменяем е наглост, която няма равна на себе си. Особено след като е регистрирана серия от провали под негово ръководство ! Да не говорим, че е противоконституционно полицаи и военни да бъдат въвличани и използвани във вътрешно- политическите процеси, какъвто е подборът на министри в нов кабинет ! Само заради това, лице като Калин Стоянов повече не бива да оглавява МВР !