Бойко Борисов: Четвърта година хаосът продължава без кабинет

Мога да говоря само колко е важно разширяването на Чирен
14 авг 2024 11:40, Гергана Попова
162
Бойко Борисов: Четвърта година хаосът продължава без кабинет
Снимка: БГНЕС

Четвърта година хаосът продължава, без правителство. Това каза лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов пред журналисти в парламента.

„Каквото знаете вие, това знам и аз“, отговори Борисов на въпрос относно акциите във фирми на бизнесмена Румен Гайтански-Вълка и в държавния газопреносен оператор „Булгартрансгаз“.

"Мога да говоря само колко е важно разширяването на Чирен, защото последните 4 години нямаме никаква касация по този въпрос, за да ви отговоря. Когато купувах 20% от газовия терминал край Александруполис, изцяло на българите, то пряко беше свързано с корабите втечнен газ и съхраняването му в Чирен", коментира Борисов.

"И който и каквото и да направи в тези служби - МВР, прокуратура, може веднага да бъде обвинен, че е политическа поръчка, коментира Борисов в отговор на журналистически въпрос дали прокуратурата изпълнява политическа поръчка с проверките в "Булгартрансгаз". Сега отново сме в избори. Когато от НС излизаме в предизборна кампания или ваканция, може би и всички прокурори и съдии и да чакат да видят какво ще стане след това, за да не ги обвинят в политическа поръчка, добави още Борисов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


162
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
52
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Мавродиев е в Гърция, той е ковчежникът на детето и любовницата на Борисов. Вземете телефона на Борисов и анализирайте трафичните данни и ще разберете къде е Мавродиев
51
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
В близките години България няма никакъв шанс за редовно правителство с пълно мнозинство от поне 51%. Истината е че демокрацията катастрофира и доверието е безвъзвратно загубено. Трябва да минат поне едни 15-20 години да се сменят поколенията и старите да се оттеглят. Ще дойдат нови хора, нови партии, хора които не са обременени от историята социализма и на прехода и не са били лъгани толкова много. Може би тогава ще има шанс за раздвижване в политиката и за някаква по висока активност.
50
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Като гледам /слушам/ "диалога" между Рахой и Демона, та се сетих за един виц от перестройката... Звънят на ТЖ от Кремъл, вдига сътрудник. - Тов. Живков как дела, как перестройка идет? Сътрудник: - Др. Живков, някакъв ви наречеИдиoт. ТЖ: - А бе, я му тегли една! - Що не виЕба п......та лелина?!!! Кремъл: Правилно, правилно! Так держатъ, толъко по путиЛенина!!!
49
0
 
17
 
! Отговори
Барса гейт преди 1 месец
Бойко е следващата жертва на Пеевски,днес Вълка,вчера Черепа,Нотариуса,КТБ
48
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Като гледам /слушам/ "диалога" между Рахой и Демона, та се сетих за един виц от перестройката... Звънят на ТЖ от Кремъл, вдига сътрудник. - Тов. Живков как дела, как перестройка идет? Сътрудник: - Др. Живков, някакъв ви нарече ***. ТЖ: - А бе, я му тегли една! - Що не виЕба п......та лелина?!!! Кремъл: Правилно, правилно! Так держатъ, толъко по путиЛенина!!!
47
0
 
16
 
! Отговори
Питанката преди 1 месец
Бойко, защо бившият ти касиер Мавродиев от ББР, който подари 300млн. на Вълка духна? Ти готвиш ли се да бягаш с откраднатото?
46
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Като гледам /слушам/ "диалога" между Рахой и Демона, та се сетих за един виц от перестройката... Звънят на ТЖ от Кремъл, вдига сътрудник. - Тов. Живков как дела, как перестройка идет? Сътрудник: - Др. Живков, някакъв ви нарече ***. ТЖ: - А бе, я му тегли една! - Що не виЕба п......та лелина?!!! Кремъл: Правилно, правилно! Так держатъ, толъко по *** Ленина!!!
45
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Този на бавен ли се прави? Кажи си го Правичката МутроКомунисте.Че Опозицията,прави струва,Но Не допуска повече ГЕРБ да " управлява"!! Ти си Проблема вече! Не Те искаме Мутро!!! Избори до Дупка,докато се Разпадне съвсем ГЕРБ!! Избори!!
44
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
По чий вина бе, Бокич??? По чия вина сме без кабинет? Не те ли е срам, че се и самозабрави... не ти отърва - подаваш оставка, нещо трябва някой да свърши, видите ли служебното или друг е опрал пешкира, магаре да сложиш и него ще изберат за български президент... НЕ ТЕ ЛИ Е СРАМ И Я СИ ПОМИСЛИ ЗА "НАЧАЛНИКА" ГОРЕ! Мислиш ли че не е и по твоя вина, сегашното дередже на България ??? С идиотските си и самодоволни издевателства над народа и олuгoфpeнuтe от ПП ни натресе с "умния" президент. Позор сте
43
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
и сега управлява борисов, но официално никой не го ще, пеевски е бита карта вече и точно заради него, разцепи ДПС, за да му гласува правителството, изобщо борисов направи с пеевски това, което санкциите не можаха, с една дума довърши го
42
0
 
13
 
! Отговори
Герен преди 1 месец
ЗАЩОТО ТИ И ШИШКО ОБСЕБЕХТИ СЛУЖБИ АДМИНИСТРАЦИЯ МИНИСТЕРСТВА И НЕ ПУСКАТЕ КОКАЛО. САМО СЕ МЕНКАТЕ МАНИПУЛИРАТЕ И СЕ ПЪЧИТЕ С 10% ОТ ТЕЗИ ИМАЩИ ГЛАС ДА ГЛАСУВАТ. НО ТОЙ И ДРУГИ СА ВИНОВАТИ¿?!!.
41
2
 
14
 
! Отговори
Боко е все по-сам преди 1 месец
Сега остана без Вълка ,който е в Дубай. По-рано опита да открадне бизнеса на Черепа. Опита да открадне бизнеса на Бобокови. Поръча Алексей Петров. Съсипа банката на мустака. По-отдавна се опита да открадне бизнеса на Гриша Ганчев. На Боко му останаха само Таки и Маргините.
40
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Г-н е под домашен арест от седмица и половина,и моля да бъде обявено. Има право само да ходи до парламента. Това е причината да искат да остане Стоянов. Докато е той министър, Борисов ще е тайно под домашен арест като заложник на Пеевски
39
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Ако беше се дръпнал нямаше да има криза
38
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Myrscho 4 godini pezelis isborite napravi pravitelsvo .Pravitelstvo Ste ima kogato si v pandiza
37
0
 
9
 
! Отговори
до 25 преди 1 месец
До Анонимен страх да не го гръмне батко ви Сретен ...
36
1
 
14
 
! Отговори
това преди 1 месец
е главния виновник за нашите беди. Този не трябва да излиза от затвора. До живат или бесилка. Престъпник! Разбира се има и още много б.о . к ..л..у .. к, но този държи първенството.
35
1
 
15
 
! Отговори
Мутро вън преди 1 месец
От България!
34
2
 
16
 
! Отговори
ГД БОЕЦ преди 1 месец
Тиквата се търкаля по нанадолнището. Жоро Боеца протрива доволно ръце. БОЕЦ ВИНАГИ ВОДИ БИТКИТЕ СИ ДОКРАЙ. СТРАХ ТРЕСЕ КОЧИНАTA! БОЕЦ С МАФИЯТА И БОЙ ДО ДУПКАААА!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
33
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Европрокуратурата не харесва българските евроатлантици. Това е много важен политически знак.