Борисов за Гайтански: Колкото аз съм се борил...

Сега да проверят и "Булгартабак"
Обновена: 15 авг 2024 10:25 | 15 авг 2024 10:25, Гергана Попова
100
Борисов за Гайтански: Колкото аз съм се борил...
Снимка: БГНЕС

А иначе Вълка си спомням много добре. Няма да забравя, когато воювах със Станишев като кмет на София. И премиерът Станишев излезе с Гайтански да мият улиците. Когато ми правеха кризите с боклука. Прибраха кофите за една нощ. Колкото аз съм се борил, никой не се е борил и успях. Господ бави, но не забравя. Това каза лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов пред журналисти в парламента, по повод казуса "Гайтански".

Борисов коментира, че не може да каже защо прокуратурата чак сега се е задействала и допълни, че сигурно са тежки казуси.

"Хубаво е, че са се задействали. Сега да проверят и "Булгартабак", щом г-н Петков е казал тази сутрин. Аз мисля, че по тази сделка подобна голяма цифра от приватизация не е получавана в България", добави Борисов.

"Никога не съм се занимавал с тази банка пряко. Но тогава го помня случая за една колекторска фирма и го изпъдих веднага", заяви Борисов.

"Язовирите са вече на 30%. Водопроводите, които докарах от Дунав до Делиормана, спряха преди 3 г. "Напоителни системи" ги махнаха. Интересува ме какво ще се случва с жп транспорта. За съжаление, ние говорим за все едно и също - КОНПИ, прокурор. Ако си един отбор, проблемите се преодоляват. Истински ме касае как да дадем на хората възможност да гласуват за това, което искат. Не отговаряме на нападките, за да можем да направим правителство след това", коментира Борисов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


100
Още от Политика
Йорданова за сагата с Вълка: Пример за завладяна държава
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
67
0
 
1
 
! Отговори
Боеко преди 3 седмици
Господ бави, но не забравя...Дано не те забрави и тебе
66
0
 
0
 
! Отговори
Шанел преди 3 седмици
Абе краднат ,краднат па спрат, единия айдук вика за другия - дръжте крадеца...
65
0
 
0
 
! Отговори
Борил си се преди 3 седмици
Със себе си колко да откраднеш! Най- големите престъпници най- много вият!
64
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Нищо не си борил, Баце. Само си крал. Крал си за 5 живота.
63
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
След като се знае, че ГЕРБ винаги лъжат, какво да коментирам ...
62
2
 
4
 
! Отговори
Герака преди 3 седмици
Леленце този се прави на света вода ненапита .Прокуратурата за ало Ваньо, Барселона гейт ,коя е мата Хари няма ли да каже а Мавродиев беше гуру именно на банкянският владетел
61
2
 
5
 
! Отговори
Феликс Е. Д. преди 3 седмици
Този е много зле. Остарява и съвсем загуби връзка с реалноста.
60
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Води война със станишев е и ? Само клевети клевети след като няма присъди
59
2
 
5
 
! Отговори
АЗ преди 3 седмици
Заминавай към затвора !!!!!
58
2
 
6
 
! Отговори
Гост преди 3 седмици
И какво направи 6 години кмет и 12 години цялата държава под ботуша ти? Станахме по-бедни, тотален терор над населението, пълен слугинаш на всички мафиоти, мутри, доставчици на белото, ограбена и разбита енергетика, милярди потънали от пътни , железопътни ремонти, огромни соларни паркове върху плодородна земя с фалшиви ниски категории, терор, натиск, уволнения на хора които не искат да участват в такива схеми. Цяло денонощие няма да ми стигне да изразявам възхищението си от твоето лидерство.
57
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Истината винаги е една! Пред очите ни години наред една банда от бизнесмени с любезно съдействие на политици станаха безгранично богати без много усилия, без напрежение, без да бъдат обезпокоявани, без никакви пречки.След години естествено комфорта спира и започват да излизат мръсните ризи на всички. Няма как да скриеш от хората истината! Просто няма как! Малка ограбена държава сме! Просто ни ограбиха!
56
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Тиквата се бореше с Вълка като му подари 150 милиона от ББР:)
55
1
 
12
 
! Отговори
Дрън дрън преди 3 седмици
Е да, като имаме мутринска правосъдна система в също така мутренска държава и опираме до ГОСПОД. НАРОДЕ БЪЛГАРСКИ!? Излиза че всеки 5 човек в Мутролендия е престъпник. Фалш , кражби и безсаконие във всяка една институция. И всичко това в резултат на Агент Буда и неговите авери. И ние чакаме и силно се надяваме на ръката и наказанието на Господ Бог.
54
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Те всички са така, пред общността се борят, уж, но зад завесите. Бойкикев го търси маджо. Канадския пие кафета със Русев, да му казвал как е времето в страната. И още много. Боко ги върти всички.
53
1
 
11
 
! Отговори
Главанак преди 3 седмици
Ами не отговаряш на хората,просто защото няма какво да кажеш И не мисли,че хората са толкова плиткоумни и забравят отношенията ти с Вълка! Или се правиш на умряла лисица за да се върже някой на лъжите ти. А ти просто така управляваше- с лъжи,хвалби и насаждения на страх! Борисов,не разбираш ли,че хората,изключвам мафиотската ти партия,не те искат ! Печели си избори/ на всички е ясен начина/, управлявай си/ ама и това не можеш/, и не търси съюзници! Никой не е забравил снимките с пачките !
52
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Докато Бацо е воювал със Станише, Вълка си развяваше байрека и чек до сега.
51
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
ВЕДНАГА ИЗЛИЗАТ ДВАМА ТРИМА НАЕТИ И СЕ ЗАПОЧВА ЛЪЖА ЛЪЖА ЛЪЖА ДАВАЙТЕ НАПРЕДНА ПОЧИТ СТЕ
50
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Просто Киро да арестува пак Тиквата както миналата година :)))
49
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Тоя боко се гордее,че е прочел само една книга през живота си.Аз се срамувам от него.Остана да се възгордее,че е бил в затвор в Чехия за кражби на коли и картината ще е наистина срамна за боко,ама той-горд...
48
3
 
15
 
! Отговори
Чекмеджиев преди 3 седмици
Що в чекмджето на Боко се озоваха килограми злато и пачки евраПреди малко написах нещо подобно и го изтриха.Що бе???Като го изтрият няма да променят фактите.