Пеевски с нова атака по Радев: Конституцията на България беше прегазена

"Ако се подиграят с един достоен полицай, лично аз ще го поканя да бъде водач на листата на моята партия"
20 авг 2024 13:20, Нели Христова
266
Пеевски с нова атака по Радев: Конституцията на България беше прегазена
Снимка: БГНЕС

"Въпросите как се стигна дотук и какъв е изходът от ситуацията са към човека, който доведе до това вчера - Мистър Кеш - Радев. Вчера Конституцията на България беше прегазена. Смятам, че този министър (бел. ред. Калин Стоянов) си върши работата изключително професионално. Миналите предсрочни избори бяха проведени много добре", заяви председателят на ДПС Делян Пеевски.

Той посочи, че днес е попитал Кирил Петков, в какво обвинява Калин Стоянов.

"Може да попитате г-н Петков, че той е довел Калин Стоянов, че той е лежал в една кола заедно с Петър Петров. И е лежал на една седалка като в сандвич".

И допълни:

"Ако Министър Кеш - Радев и другите политици се подиграят с един достоен полицай, лично аз ще го поканя да бъде водач на листата на моята партия".

Според него днешното събиране на членове на ДПС е нелегитимно.

"То ще е нелегитимно, защото няма кворум", обясни той. "Знам колко души ще отидат там, защото знам кои са дерибеите. Нормалните хора подкрепят мен."

"Почетният председател няма такива права, в момента, в който почетният председател (Ахмед Доган) и другият председател (Джевдет Чакъров) се опитаха да откраднат марката на ДПС, изгубиха своята стойност съгласно устава на ДПС, защото са нелегитимни. Тези хора трябва да попитат – г-н Доган, къде са 30-те милиона, които откраднахте от ББР? И като чуем този отговор, ще продължим разговора", заяви Пеевски.

 

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


266
Още от Политика
Велико народно събрание е възможен, но опасен вариант
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
119
0
 
12
 
! Отговори
vs преди 4 седмици
Аз не знам как някой си позволява квалификации (и то не някой, а някой който се мисли за политик) по адрес на други хора, по медиите използвайки толкова пошъл речник!? Без доказателства и без да му пука! В тая държаваима ли закони, няма ли! Не знам защо потърпевшите незаведат граждански дела.
118
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
Разграждането на кадрите на герб , започна и в МВР ... Щом служителите на МВР защитават , а не се стряскат от шефът си , това означава че не искат да им се разваля РАХАТЛЪКА , искат да си останат ЧАСТНА ФИРМА , НА ПОЛИТИЧЕСКИЯТ ЕЛИТ , И Д ДЕЙСТВАТ , .....ПО ПОРЪЧКА !До сега , това виждаме на практика !
117
1
 
11
 
! Отговори
В стремежа си преди 4 седмици
Да удари Доган, Пеевски извади на показ корупцията по времето на ГЕРБ и лично на Борисов.На това му се вика Приятелски огън.Баце му е беден и затова днес поиска оставката на Калин Стоянов.
116
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
до 123, само петков иска разследване на тези 500 млн. необезпечен кредит на пеевски и майка, никой друг, останалите мълчат дали не са теглили всички необезпечени кредити като него?
115
6
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
При Тодор Живков нямахме тоалетна хартия и банани и не можехме да бегаме на запад.
114
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
Къде е Радев , къде е тоя бездарник , с купена диплома , и кинтите на мама Ирена ???
113
0
 
18
 
! Отговори
митко преди 4 седмици
Утре в 18.30 протест пред МВР.Оставка на свинската *** Калин Стоянов.
112
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
и пеевски го отписал вече, щом го кани в изборна листа, а статиите за импийчмънт на президента изчезнаха, все едно ги е нямало
111
2
 
20
 
! Отговори
... преди 4 седмици
Никога не съм харесвал Радев, но този път му свалям шапка. Да се намери един човек, който да не го е страх от тоя шо пар. Този, от където е минал, нищо не вирее след него. И се питам, колко още ще го търпим?
110
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
Шиши е като Слави Трифонов :Всички са му виновни ...Нали все пак трябва с някоя партия да прави кабинет . Как я мисли , след като плюе с/у всички ?И другото , промениха Конституцията , а сега ......, О'ЛЕЛЕ , ама що така !Ами защото е ,---ТАКА !
109
1
 
8
 
! Отговори
Ювиги преди 4 седмици
В момента няма балканска / европейска държава в такъв политически хаос и безизходност . И няма държава в която политическия живот да се диктува от такова надоразумение ( като визия и интелект ) и абсолютно нищщожжество като свввинята Пеевски . Българската политическа формула е тотално изчерпана . Българските политици са тотално деградирали , без морал и каквото и да е чувство за отговорност или чест и достойнство .. Тотален крах
108
1
 
16
 
! Отговори
Дядката преди 4 седмици
Даа , шишавата Шимба става все по-непоносим и агресивен!Какво пречи на едни хора да се съберат при Ахмед доган в Росенец?Не било лигитимно?Хайде де , всеки може да се събира където си иска!
107
4
 
25
 
! Отговори
АНГЕЛ преди 4 седмици
След като Пеевски плюе по Радев това означава че Радев е прав !
106
2
 
20
 
! Отговори
Бойко Борисов: преди 4 седмици
Пеефски, толко си жалък, долен и нисък, че не може да стъпиш и на малкия пръст на Радев, камо ли да го хулиш, ти нищожество долно!
105
0
 
8
 
! Отговори
баба Пена преди 4 седмици
Ох на мама достойното полицайче, ама как така ще го махнат тея лоши хора, пфу да му се невиди, не ги е срам, най достойния сред достойните, на тати П хубавеца, отличника на г-н П........ аре бегай бе, има и други хора в тая държава къде къде по кадърни дето не се държат като селскки журналист в ефира като го дават по тв
104
0
 
12
 
! Отговори
Белла чао преди 4 седмици
О Дельо чао чао чао...
103
1
 
11
 
! Отговори
До до долу преди 4 седмици
Нищо не е хванал Пеевски.Сигнакът за източването на ББР беше подаден в Прокуратурата от ПП през 2021г.Прокуратирата тогава отказа разследване,а през май 2023 г.прокурор Борис Балев прекрати преписката поради липса на доказателства за престъпление.Сега Прокуратурата образува дело,а наблюдаващ прокурор е същият този Балев.Малка подробност е,че той има имот в луксозния комплекс "Делта Хил "
102
1
 
1
 
! Отговори
Банкеръ преди 4 седмици
Лили вади компроматите преди да почнат стрелбата срещу тебе.Тези хора не прощават такива работи.В ДПС е ясно,като им спреш парите ще клекнат на оная ти работа.
101
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
Пеевски-шиши,днес е за последно по медиите,в "Росенец" молива му беше счупен,от утре не е член на ДПС,още по-малко и председател.
100
1
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
Не мога да повярвааам , че Пеевски громи корупцията . Тези от САЩ нищо не разбират и по погрешка са го сложили в Магнитски .