Слави поиска максимално бързо да се ходи на избори

Обвини "бащите" на "нелепата Конституция"
22 авг 2024 17:40, Александър Попов
63
Слави поиска максимално бързо да се ходи на избори
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Слави Трифонов коментира последните събития около сформирането на служебен кабинет и драмите около поста на Калин Стоянов. Според лидера на ИТН трябва да се ходи максимално бързо на избори и да се върне Конституцията в стария й вид.

"Всички са се вторачили в това дали Калин Стоянов ще бъде предложен в следващия служебен кабинет, само че трябва да се прави разлика между повод и причина. Калин Стоянов е повод. Причината е нелепата Конституция, която, няма да се уморя да повтарям, е рожба на своите бащи – Христо Иванов, Кирил Петков, Асен Василев, Бойко Борисов и Делян Пеевски. Защото, каквото и да е името на следващия министър на вътрешните работи, той отново ще бъде в услуга на някой от своите бащи. А бащите още веднъж да кажа са - Христо Иванов, Кирил Петков, Асен Василев, Бойко Борисов и Делян Пеевски. Те са тези, които направиха тази Конституция да изглежда така, че да могат най-нагло да се възползват от нея, поединично или групово. Така че, смятам, цялата история около Калин Стоянов за фарс.

Максимално бързо трябва да се ходи на избори, за да може да се стабилизира състоянието на страната и ако може, надявам се, тази Конституция да бъде променена и да се върне старата".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


63
Още от Избори 2024
Този служебен кабинет не трябва да има отношение към изборите
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
59
6
 
2
 
! Отговори
Чукам Натали Т преди 2 седмици
До Анонимен 58Не не е добра Конституцията
58
1
 
8
 
! Отговори
Копейкин преди 2 седмици
Слави, зарежи политиката - не е за тебОстави я на можещи те. Ти кога ще пуснеш един кючек? Да се разкършим и да защракаме с пръсти? Оксиморон
57
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Конституцията е много добра, но както винаги е побългарена. Тези 10 човека, от които може да се избира служебен мин. председател, са най-важните постове в държавата. Щом всички отказват, значи не са за там и директно трябва да се махат и да дойдат читави хора.
56
8
 
4
 
! Отговори
Чукам Натали Т преди 2 седмици
Хора аз и моята Кралица наистина смятаме че най-доброто решение за България е Президентска република защото друго Спасение за България няма
55
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Да се ходи бързо и повече да ви няма Слагачи на Кеша и нищо неработещи за обществото,за икономиката,за пътищата ,и за просперитета .
54
3
 
4
 
! Отговори
До 54 преди 2 седмици
Какво интереси на Пеевски и Борисов?Шарлатаните на Радев" промяна" ли са или изфабрикувани глупости на НПО - та на Христо Иванов който си оправда парите ,изложи се и се покри временно.Или задкулисието на Прокопиев което вкарва в парламента некадърници и пионки.Каква сглобка,правителството беше на ПП ДБ и падна от некадърност и нахалство?Пеевски и Борисов им угодиха за Конституцията,защото Бойкикиев от години тръбеше че тези промени са панацея и всичко ще е по мед и масло.Ей на по" мед и масло" е
53
1
 
10
 
! Отговори
Ангелина преди 2 седмици
Вие няма да бъдете в следващото НС ,какво ще променяте?!Вие също сте част от този "фарс".Вие бяхте тези, които спряхте промяната ,като процес да продължи с по- бързи темпове...и след това настъпиха последващите "сглобки" ,които обслужиха интересите на Пеевски и Борисов ,за които най- голяма вина има Христо Иванов и Атанас Атанасов. Жалко е ,че Христо Иванов предаде идеалите на Кристиян Таков и въпреки приятелството им е негова противоположност.Има нужда от много хора ,като него- морал - интелект
52
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Нищо не разбрах!!Вие досега къде бяхте ,нали в парламента ,какво свършихте,че не се сещам?.Кой саботира да няма правителство с първия мандат ?Слави го спуснаха с машинките,свършиха някои задачи в полза на подсъдимия и разследвани олигарси ,наред с другите от софрата Блокираха съда и прокуратурата,осветиха защитените свидетели ,взеха си парите и тъй като са дошли целево ,не само те ,си шарлатаните ,обърнаха държавата с краката на горе уж че борят мафията.А те единствено блокираха държавата
51
0
 
3
 
! Отговори
ПроСоТо преди 2 седмици
и стига с това "Пак ще са същите" !..Още от деветдесетте госини нпотата шареха стените с "НЕ ГЛАСУВАМ" !!!!Още от тогава...Е,резултата е този-банда мутриенти завладя тотално държавата.. И продължава да ви убеждава,че от гласуване няма полза ..Но вие сте с промити черепни кутии,какво да ви прави човек?.."Всички са маскари"-девиза на байвиганьо..
50
5
 
2
 
! Отговори
ПроСоТо преди 2 седмици
Славейко никак,ама никак не ми е любимец...Но в случая е напълно прав !..А снимката можеше да бъде друга..
49
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Със 6% няма какво да предлага. Не е фактор. Може да бъде само съпорт на по-големите! А те точно от него нито акъл искат, нито пък ще се съобразят с предложенията му.
48
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
И какво от това, след като резултата ще е същия? Спиралата служебно правителство - избори ще продължи...
47
1
 
14
 
! Отговори
Театър 199 преди 3 седмици
А едно айрянче не искаш ли ?А баничка с боза ?
46
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Той когато беше в силата си и можеше да предлага какво предложи? - Ники Мук, Шнорхела и Плагиата! Сега каквото и са говори няма кой да го вземе насериозно!
45
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Доволни ли сте от чалгарите- пак ги изберете!
44
11
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Че промените на "титана" на юридическата мисъл Хр.Иванов са калпави няма две мнения по въпроса. Но точно Славуца да надига вой е най-малко лицимерно. Официално е бил в коалиция с харвардските шарлатани и нещо не можа да се разбере с тях за парчетата от баницата и сега реве на умряло.
43
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Не бяха ли насрочени за 24 октомври! Президента отмени ли указа?
42
0
 
15
 
! Отговори
Славчооо преди 3 седмици
на тия години, може само да искаш максимално бързо да ходиш на тоалетна.Ако, поне малко беше политик и патриот, щеше да си разбрал, че политическата класа през последните четири години успя да докаже само, че не и пука за хората в тази държава. Където 6, там и 10 пъти ходене на избори. Резултатът ще бъде същият - никакъв. Политическото безсилие се опитва да си измие ръцете с избори, но те вече не са решение.И, не това не е демокрация - 2,3 пъти да, но 7 не
41
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
ГНУСЕН МРЪСЕН КРАДЛИВ НАРКОМАН, РИЗВРАТИ 3 ПОКОЛЕНИЯ БЪЛГАРИ С ПРОСТОТИИТЕ СИ
40
2
 
12
 
! Отговори
Копейкин преди 3 седмици
Бои се да не умре до тогава Защото тя склероза та......... уж нема нема па се гътнеш