Слави поиска максимално бързо да се ходи на избори

Обвини "бащите" на "нелепата Конституция"
22 авг 2024 17:40, Александър Попов
63
Слави поиска максимално бързо да се ходи на избори
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Слави Трифонов коментира последните събития около сформирането на служебен кабинет и драмите около поста на Калин Стоянов. Според лидера на ИТН трябва да се ходи максимално бързо на избори и да се върне Конституцията в стария й вид.

"Всички са се вторачили в това дали Калин Стоянов ще бъде предложен в следващия служебен кабинет, само че трябва да се прави разлика между повод и причина. Калин Стоянов е повод. Причината е нелепата Конституция, която, няма да се уморя да повтарям, е рожба на своите бащи – Христо Иванов, Кирил Петков, Асен Василев, Бойко Борисов и Делян Пеевски. Защото, каквото и да е името на следващия министър на вътрешните работи, той отново ще бъде в услуга на някой от своите бащи. А бащите още веднъж да кажа са - Христо Иванов, Кирил Петков, Асен Василев, Бойко Борисов и Делян Пеевски. Те са тези, които направиха тази Конституция да изглежда така, че да могат най-нагло да се възползват от нея, поединично или групово. Така че, смятам, цялата история около Калин Стоянов за фарс.

Максимално бързо трябва да се ходи на избори, за да може да се стабилизира състоянието на страната и ако може, надявам се, тази Конституция да бъде променена и да се върне старата".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


63
Още от Избори 2024
Този служебен кабинет не трябва да има отношение към изборите
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
19
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Не бързай Славче аз пак няма да гласувам. Много искам да гласувам ама всички партии които си влизат редовно са все популисти с целева аудитория ***.
18
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Кви избори кви 5 евро? На тоя не трябва да му се позволява да е в листите, понеже няма никакво намерение да е депутат и само подвежда гласоподавателите. Все едно да гласуваш за едно и да получиш друго това е измама.
17
8
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Псувайте го, но е прав за Конституцията. По-некадърно нещо от тези промени, конкурс да направиш, не може да се измисли. Тези, споменатите, не трябва никога повече да се допускат да пишат закон, конституция, разпоредба, даже писмо. Такава аматьорщина никога не е било.
16
3
 
12
 
! Отговори
КОЙ?! преди 3 седмици
КОЙ пък теб те бръсне за слива, че да даваш мнения бе, сакато учиндолско нищожество, дето с порнографското си и просташко шоу опростачи три поколения българи! Ти ли ще даваш съвети бе, чалгар долен, мутра и мафиот?! Че ако мутрите не те бяха измъкнали от подлеза на ЦУМ, дето продаваше мартеници и не те направиха "водещ", сега щеше да гониш гаргите на лозето в Учиндол, а каруцарина Хаджи Тошко Африкански и Балабана Джебчията ще слугуват на Таки! То не че сега не го правят, ти също!
15
0
 
15
 
! Отговори
СТИГА ГЛУПОСТИ преди 3 седмици
КАКВИ ИЗБОРИ КОГАТО НЯМАШ ИЗБОР.
14
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Маджоритарни избори не ще ли? Мафията е приготвила менюто,а наивният народец ще си поръчва от менюто и ще плаща фантазиите на чалгарите.
13
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Поредния диван в българската политика. Кой ли не е сядал на него.
12
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Пъпеш, е нали 7 пъти ходихме на избори в последните 3 години (по 100 млн. народна пара опраскана за всеки от тях), каква е файдата???
11
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Тоз учиндолския главун, осъзнава ли че нема да е у парламенто на следващите избори, или от диванчето гледа различно на нещата :))
10
2
 
9
 
! Отговори
Чекай малко,СлавчУ! преди 3 седмици
Нал' до онзи ден Тошко се цупеше като малко дете,че имало толкооо много работа да се свърши по ПВУ и да се усвоят парите... в полза народУ? Нали не искахтее ваканция,за да "симулират дейност" както се изразиха нЕкои дYпедати от малкото ДъПъСъ - ИТН? Сега ново 20...А бе СлавчУ, я си цъкай Тик Тока и не се хаби за политика - не ставаш! Правеше добро шоу в Босфор Тв 20 години,време е за пенЦия и масаж на крачетата от балеринките...Остави суверена,баце!
9
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Славчо ще го носят на избори четирима бодигарда.
8
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Не щем максимално бързо да ходим на избори. Закъде се е разбързал пък тоя ? Първом трябва да има нещо за избиране пък тогава.
7
3
 
11
 
! Отговори
анонимен преди 3 седмици
Славчо никой за нищо не го пита. Иска нови избори да разруши новия парламент. Само това може,както разруши и българската музика с ромска чалга.
6
4
 
8
 
! Отговори
Afuera преди 3 седмици
Авторитаризмът е жалка система, защото е за овце, а не народи. И точно поради тази причина явно няма да минем без авторитаризъм в България.
5
4
 
15
 
! Отговори
Как преди 3 седмици
И Защо Това полезно изкопаемо от 90-те още дава мнения
4
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Ще имаш ли необходимото мнозинство да промениш Конатитуцията бе бай....?
3
3
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Слави, гледай си шоу бизнеса.В политиката,благодарение на сценаристите си,си вече спомен от миналото , няма как да се върнеш, камо ли да си част от бъдещето.
2
3
 
9
 
! Отговори
Христо Христов преди 3 седмици
Прав е за про'с'таците, които опорочиха Конституцията!
1
4
 
16
 
! Отговори
Сълза и смях преди 3 седмици
Кокъв е слови за да иска каквото и да е?!Може да поиска да му пуснат евентуално Радка-Пиратка и това е максимума за него.