Слави поиска максимално бързо да се ходи на избори

Обвини "бащите" на "нелепата Конституция"
22 авг 2024 17:40, Александър Попов
63
Слави поиска максимално бързо да се ходи на избори
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Слави Трифонов коментира последните събития около сформирането на служебен кабинет и драмите около поста на Калин Стоянов. Според лидера на ИТН трябва да се ходи максимално бързо на избори и да се върне Конституцията в стария й вид.

"Всички са се вторачили в това дали Калин Стоянов ще бъде предложен в следващия служебен кабинет, само че трябва да се прави разлика между повод и причина. Калин Стоянов е повод. Причината е нелепата Конституция, която, няма да се уморя да повтарям, е рожба на своите бащи – Христо Иванов, Кирил Петков, Асен Василев, Бойко Борисов и Делян Пеевски. Защото, каквото и да е името на следващия министър на вътрешните работи, той отново ще бъде в услуга на някой от своите бащи. А бащите още веднъж да кажа са - Христо Иванов, Кирил Петков, Асен Василев, Бойко Борисов и Делян Пеевски. Те са тези, които направиха тази Конституция да изглежда така, че да могат най-нагло да се възползват от нея, поединично или групово. Така че, смятам, цялата история около Калин Стоянов за фарс.

Максимално бързо трябва да се ходи на избори, за да може да се стабилизира състоянието на страната и ако може, надявам се, тази Конституция да бъде променена и да се върне старата".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


63
Още от Избори 2024
Този служебен кабинет не трябва да има отношение към изборите
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
39
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Тоя сега с Доган ли е или с Пеевски?
38
2
 
14
 
! Отговори
Зозо преди 3 седмици
Славуц и децата знаят, че служиш на Рундю и Доган.
37
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Какви са тези избори по 3 пъти в годината? Нали гласувахме вече?
36
0
 
17
 
! Отговори
Мария преди 3 седмици
Тоя през 2- 3 дни се прави на ,,велик"
35
0
 
14
 
! Отговори
Магелан преди 3 седмици
Шок и ужас.Славуца ,Славуца .Уичиндолски чалгарин. политика от диванчето не се прави. Още повече виртуално. Имаше възможност на два пъти да направиш правителство? Излъга милиони хора. . Забравих да влезе в следващата следващия парламент!!!
34
10
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Промените по конституцията трябва да махнат! Тук не става въпрос дали подкрепям Слави или ИТН, а за принципи! Асен Василев сравни президента с Луи 16 щот еднолично избирал служебните правителства, но забрави да спомене че президентът се избира пряко и носи пълната отговорност за тези правитества. Сега управляващото мнозинство си назначава свои хора за позиции изискващи образователен ценз и уж президентът имал избор ... от подбраните хора!
33
0
 
12
 
! Отговори
Afuera преди 3 седмици
Сложете лимит на мандатите за всяка длъжност и много бързо ще намалят популизма и окопаването във всеки регулатор, комисия и агенция. Когато имаш право на безкрай опити да се бориш за власт най-важната ти задача са следващите избори, а не това за което реално си на власт.
32
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
О, почетния консул на ИНТ се обажда от сераите.
31
0
 
16
 
! Отговори
О, ти преди 3 седмици
Чалга юначе! От какво ти е сурата на се обаждаш. Трябва извинение и покаяние за теб и комплексарите сценаристи! Извинение за комбайна, *** ти Ферари и колениченето ти ( знам че физически не можеш) пред Радев Путин президента. За проваленото поколение от тъжно глупавите ти песни и скечове. Замълчи и си гледай здравето и гнусните ти чалга пари.
30
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Бързо, през ноември към днешна дата! 10 ноември е символична дата!
29
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
СЛАВИ ДА СПИРА БЕЛОТО ЧЕ ХЕПТЕН ИЗКУКА
28
0
 
15
 
! Отговори
Театър Сълза и Смях преди 3 седмици
Кой е тоя бе, *** откъдя на къдя бе?!
27
4
 
8
 
! Отговори
дедо ви преди 3 седмици
слаФчу , кирчо/асенчо и костя са най голямата пирамида , само че политическа ! много народ влагат в тях и изгарят . целта е да се дестабилизира България . нещо не ясно ???
26
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Чалгари останаха ли да ти верват ве Славчо, голем сме шник си :)))
25
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
До "Gord balgarin" - ами политиците са най-амбициозната част от нацията. А при нас исторически най-амбициозни и шумни винаги са били тези, които не могат да свършат работа за 1 стотинка. Та така си възпроизвеждаме едни и същи хрантутници, които за нищо не стават. Преди поне имахме някакви професионалисти в администрацията и сигурността - сега всичко читаво работи на частно и затова неможенето блести с още по-ярка светлина.
24
7
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Не. Трябва да се забавят изборите , за да минат изборите в САЩ и при евентуална победа на Тръмп - ППДБ да се разбягат като *** към островите им , които си купиха с ограбени 9 милиарда по схемата на Асен Василев.
23
1
 
12
 
! Отговори
Кръчматъ преди 3 седмици
Що, бе, Славчо??? Закъде си се разбързал??? -)))
22
2
 
8
 
! Отговори
Gord balgarin преди 3 седмици
ГЕРБ бяха ужасни за това гласувахме за ПП! После ПП бяха ужасни и за това гласувахме за Възраждане! Сега Възраждане са ужасни и ще гласуваме за ГЕРБ! За по-следващите избори ПП да се готвят пак да гласуваме за тях, че ГЕРБ сигурно пак ще са ужасни. Въобще българските гласоподаватели кипим от ум!
21
8
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Слави, не може максимално бързо като във Франция, които обявиха на 9 юни, че ще има избори и след 2 седмици го проведоха. В България Кирчовци първо трябва да имат от 3 до 5 месеца да си купят избиратели, че им свършиха. С 400 000 човека са на минус или машините се бухнаха. Трябва им поне половин година и Киро както каза: "ИЗБОРИ ЩЕ ПРАВИМ САМО С НАШЕ МВР". Сега за къде да бързат? Хахахахахаха Хахахахахаха Хахахахахаха
20
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Гласуваш за Славчо получаваш сТошко.