Слави Трифонов е обеднял в сравнение с изминалата година

Дълго време той отказваше да декларира доходите си
23 авг 2024 18:47, Нели Христова
51
Слави Трифонов е обеднял в сравнение с изминалата година
Снимка: БГНЕС

Лидерът на "Има такъв народ" Слави Трифонов продължава да стои финансово стабилно според декларацията си пред КПКОНПИ.

Според документите той държи в наличност 706 000 лв., което е с около 300 хил. по-малко отколкото преди година. И активите му в банката са намалели.

При предишното попълване на декларации Слави Трифонов бе декларирал 1,1 млн. лв. налични, 210 хил. лв. доходи от друга трудова дейност .

Сега Трифонов има две сметки в банки - едната е за 3 867 309 лв., а другата е за 2 550 309 евро (явно е бъркал в нея, тъй като тази, за сметка на другата е намаляла с -165 183 евро). Едва 8 676 лв. пък са влезли в сметката с левове.

Левовата равностойност на спестяванията му е за 8 855 281 лв.

Трифонов си е купил Audi за 303 598 лв., но е продал Ленд Роувър и Мерцедес за почти същата сума.

Телевизионерът е дал заем за 68 160 лв, както и други 9 600 лв. на "местно лице".

Продължава да държи много акции като учредител на три фирми - "Алт Плеър" АД, "Седем-осми" АД и "Сет 666"

От заплати Трифонов този път е декларирал почти двойно по-малко постъпления - 125 126 лв. за годината.

Макар и да попадаше в списъка на задължително подаващи декларации за доходите и имуществото си като партиен лидер, Трифонов дълго отказваше да го прави. Получи и няколко глоби за това, но упорито продължаваше да нарушава закона.

"Опитах се, доколкото мога, да запазя личния си живот и затова не подадох имуществена декларация. Направих това, защото не исках да давам повод за сеир и да задоволявам жълто любопитство", написа той във фейсбук през януари 2023 г. В крайна сметка призна, че не е бил прав, защото законът важи за всички и пусна такава. Близо 2 години му отне решението да спази закона.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


51
Още от Избори 2024
Вече не вярваме, че с гласуване нещо ще се промени
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
21
0
 
10
 
! Отговори
Йордан преди 3 седмици
Просто пиkльo.
20
0
 
15
 
! Отговори
Българин преди 3 седмици
Дългият каруцар натрупа милиони от оплюване на известни личности от други известни личности , чрез него. Такава простотия вирее само в България ! И никой не го проверява за рекет, за машинации, за интриги, за обругаване на авторитета на хората.... - много са греховете му , които го направиха милионер ! И това става с покриване от властта ! Удобно, нали ? Дори го направиха полУтик !!!!
19
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
До Анонимен 8Телевизията на Слави не се издръжа от реклами а канала му е платен и струва 78 стотинки на месец.Идеята на канала явно е да се рекрамира партията му за да може тя да влиза в парламента на изборите и да получава субсидия.
18
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Има над 8 милиона по сметките - за мен това не е беден човек. В България са малко музикантите имащи един милион по банковата си сментка.
17
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Аууу, обеднял бил - ами да почваме да му събираме помощи на тоя таласъм ?!
16
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Горкият - жив да го оплачеш. Обеднял бил.
15
5
 
4
 
! Отговори
до 15 преди 3 седмици
Слави Трифоно преди година и нещо каза нещо много точно: "Парите ако са ти най-важното нещо на света и не можеш да помагаш на други хора, да ги използваш да правиш добро...ако единственото е да те хранят като Плюшкин, да събираш някакви пари и те да седят някъде и ти да си щастлив от това че ги има, в крайна сметка те ще ти станат Бог- над теб и ти ще се прецакаш защото винаги ще имаш по-малко. Всеки път ще ти се иска да са повече и повече и накрая к'во? В гроба си ли ще ги занесеш?!
14
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Парата се е завряла в мозъка на всеки - "Парата днес света владей и който я нема като мен зле живей" ... така написал върху една златна монета един мой пра дядо преди стотина години. Намерили тая монета в Москва и се оказало, че открадната е тя ... по времето на Соца! Искали са да я разтопят и с нея да позлатят двореца на Московеца.... но монетата не се давала и не се разтопявала.... и викала: Няма ли някой българин крака и пеша или на кон да ме занесе обратно на Българска Земя?
13
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
до 11 Мда, с 9 милиона лева в банката пожелай и на мен да се влача по черва, беден завистняк скаааапан!
12
0
 
5
 
! Отговори
Кукунела Снайпера преди 3 седмици
Плащам по 78ст единствено заради Краси Рядков.Никога "Шоуто на Слави" не е било толкова скучно и бездарно,откакто СлавчУ реши да се занимава с политика. Заместващото го 1/2-интЕлЕгЕнтно неолибера3тче Иво Либерахов е тотал щета.За да спася СлавчУ от фалит ще продължа още известно време да плащам по 78 ст. за Краси, иначе Маестрото няма да му даде заплата. Сърце не ми дава да спра абонамента,щото ако Шиши не вкара малкото ДъПъСъ в парламента,сценаристчетата ще се връщат по родните села! :)
11
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Ау , горкия .. на тоя алчния му пожелавам 300 г да живее , по черва да влачи и хаир да не види !
10
3
 
8
 
! Отговори
Някой си преди 3 седмици
Славчо,престани да се Дуеш като Пуяк,сякаш Вече " зависи" нещо от Теб и ИТН!! Вие,просто Няма да влезете Повече в НС! На тези избори и ГЕРБ и ПП в комшулук с ДБ ,партията на Гусин Иван Костов ,ще Летят на ДОЛУ на тези избори! Това е Положението! Време е за Истинска Промяна!!!
9
2
 
9
 
! Отговори
КАКВА САМОЖЕРТВА? преди 3 седмици
ЧОВЕКА ВЛЕЗЕ В ПОЛИТИКАТА ЗАРАДИ ВАС , БОРИ СЕ 4 ГОДИНИ С НЕПРАВДИТЕ И СЕГА ОБЕДНЯ? СПАСИХА МАЙКИТЕ НА ИНВАЛИДИТЕ С МАЯ, СЪСТАВИ ДВЕ ПРАВИТЕЛСТВА ЗА ПО НЯКОЛКО ЧАСА ЖИВОТ ЕДНОТО, ВКАРА МАШИНИТЕ ЗА АЛА-БАЛА С ПРЕЗИДЕНТА И СТАНАХА ПЪРВИ. АМА ПОСЛЕ БЕЗ АЛА-БАЛА НЕ ВЛЕЗНАХА?
8
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Не му гледат телевизията и приходите от реклами се стопяват.
7
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Горкият,жив да го ожалиш.
6
19
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Много мъдър политик и хуманист.
5
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Жив да го ожалим. Хахахахахаха Направо обеднял може да се пише в бюрото за социални помощи.
4
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Инфлация, какво да се прави.
3
2
 
10
 
! Отговори
ясно преди 3 седмици
Няма кяк трябвя дя затегне малко колана защото спонсорът му товарещ Путин има много харчове по украинската война а и западът му прилага санции.Кято победи Путин в Украйна тогава ще има премии и за Славчу.
2
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
А парите му в офшорките колко са ?