Балабанов: Всички са изненадани от случващото се в ДПС

Трябва да се ремонтират поправките в Конституцията
Обновена: 28 авг 2024 10:17 | 28 авг 2024 10:17, Гергана Попова
26
Балабанов: Всички са изненадани от случващото се в ДПС
Снимка: БГНЕС

Не съм задълбочен юрист, нито пък ме интересува уставът на тази политическа формация, за да разглеждам в детайли казуса, но всички са изненадани от това, което се случва в ДПС. Това заяви за БНТ Станислав Балабанов от "Има такъв народ".

Още по темата

"Най-вероятно през годините уставът на тази партия бил такъв, че почетният председател може да има по-голяма тежест във взимането на решение. Разбира се, много ясен е конфликтът в самото ДПС. Оттук нататък дали ще е въпрос на съдебна битка, дали ще е ДПС 1, 2, с число, без число, кой е председател, това е техен проблем".

"Този човек или фигурата на този кандидат трябва да представлява на първо място България, а не тяснопартийните интереси на някой политически лидер. Какъвто, между другото, е случаят в ГЕРБ с Екатерина Захариева. Доктор Петрова е бакалавър от Бристол, магистър от Кеймбридж, доктор по биологични науки. Работила е в ООН, е в Световната банка, има доста богата визитка в Европа, беше заместник-министър на външните работи в кабинета "Петков". Между другото, тя отстоя до последно българския национален интерес по отношение на Северна Македония, докато госпожа Захариева удобно натисна бутона в парламента заедно с ГЕРБ за свалянето на ветото", заяви Балабанов относно номинацията за еврокомисар.

"В 51-ия парламент ще се работи за ново мнозинство, което да ремонтира поправките в Конституцията. Това е едно от най-лицемерните отвратителни неща, които свършиха ПП в предишната отвратителна сглобка. Христо Иванов сутрин като се погледне в огледалото, ще види как Бойко Борисов и Делян Пеевски му махат усмихнато и му благодарят за наивността, с която промениха Конституцията, за да им връчи властта в момента", добави още Балабанов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


26
Още от Политика
Кючюк: ДПС няма да има номинация за еврокомисар
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
23
0
 
0
 
! Отговори
С И С преди 2 седмици
Е!!!Като не те интересува защо коментираш БЕ ,Балабанов.!?
22
0
 
0
 
! Отговори
Кара Ибрахим преди 2 седмици
И,кое те изненадва,бе ?!Ти *** ли си,или се правиш на такъв ?Отдавна беше ясно,че протурската партия ДПС ще се избави от ,,българския"елемент,и ще се върне към това,което е -неоосманска ,,пета" колона.Изненадани били...
21
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Балабанов, много ми е радостно, че сте изненадани. След изборите, ще сте още по - изненадани.
20
2
 
3
 
! Отговори
Блъф преди 2 седмици
Разпада на ДПС е Блъф. Ами нали това е целта на активното мероприятие на турските служби - мним разпад на ДПС - хвърляне на прах в очите на българските баламурници и поредно обединяване на турските редици. Очаквам и рекорден брой гласове от Турция.
19
0
 
10
 
! Отговори
Магелан преди 2 седмици
Шок и ужас.Балабанов Балабанов.Само вие с Тошко Африкански сте изненадани бе Секелмиш.Вие какви сте от измислената Партия на на Чалгарина от Диванчето Славуца от Уйчидол.Нито сте полетици нито сте сценаристи.Просто сте едни парашутисти който ще гледате следващия парламент с крив макарон.Явно идва момента да си плащате за всичко което сте надробили ?
18
0
 
7
 
! Отговори
Алекс преди 2 седмици
Балабанов,остави ДПС и си виж собствената къщичка.Според последното социологичско проучване сте аут от следващия парламент.
17
3
 
5
 
! Отговори
Смех... преди 2 седмици
ПОМАХАЙТЕ С РЪЧИЧКА И КАЖЕТЕ " ЧАО" НА ДОГАН -ЕФЕНДИ.....ДС--- ВЕЧЕ НЯМА НУЖДА ОТ ДОНОСНИЦИ , КАТО НЕГО, ЗАЩОТО ЕРАТА НА ДОГАН-- В БЪЛГАРИЯПРИКЛЮЧИ!!!!
16
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Е,изненадани са само онези които нямат представа от история.Подобни развитя е имало на партии по цял свят. Иначе правото върху името ДПС ще се реши в съда след няколко месеца, а избирателите се делят -на етнически принцип .Турците с Доган, *** с Делян, златотърсачите по равно и при двамата.Изборните резу;лтати - 2:1 за Доган
15
6
 
3
 
! Отговори
В следващия преди 2 седмици
Парламент партиите като гербАЛА и Де.ба ПСето ще са в канАЛА.
14
0
 
7
 
! Отговори
А приори, преди 2 седмици
Отстрелването, пердон, отстраняването на етническата партия Де.ба ПСето е приоритет за развитието и бъдещето на правосл авна България.
13
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Балабанов, докъде стигнахте с изпращането на космонавт-македонец в космоса?
12
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Най-изненадани са тези, които са създадени от ДПС. Не знаят с коя от фракциите да тръгнат. В ступор са!
11
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Млади крадци искат вече мястото на дъртите крадци.
10
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
ИТН от кое ДПС е?
9
0
 
11
 
! Отговори
ЧалгаПитек преди 2 седмици
Шефе, а македонския космонавт сега какво ще го правим? Дай да го пратим него за еврокомисар
8
2
 
12
 
! Отговори
Може, може преди 2 седмици
Само дето ИТН няма да ги има в следващия парламент.
7
1
 
16
 
! Отговори
Ицо преди 2 седмици
имаме дпс-1, дпс-2 и малкото дпс-итн ... дано вече на тея избори не влязат.
6
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Ако сте изненадани то нищо чудно че сме в такова положение в страната и определено мястото не ви е в политиката щом ви липсва далновидност. А съдейки ситуацията в Европа то май е заразно и повечето политици страдат от това. Щом Марула е пак на върха на ЕС....
5
1
 
13
 
! Отговори
Пешо преди 2 седмици
Ако му забранят на този да се изказва и да прави жалки опити да прилича на Слави, изборния резултат рязко ще им се повиши.
4
1
 
4
 
! Отговори
?!? преди 2 седмици
Сега какво пак същото: Моят кандидат по убав от вашия, ама вашия бил и лош! Е дояде ми от тая българска злоба. Балабанов - Малабанов вся тая!