Цончо Ганев: Не искаме да управляваме с ГЕРБ-СДС

Искаме да вкараме в затвора Бойко Борисов, заяви той
28 авг 2024 15:29, Гергана Попова
63
Цончо Ганев: Не искаме да управляваме с ГЕРБ-СДС
Снимка: БГНЕС

Не само, че не искаме да управляваме с ГЕРБ-СДС, а искаме да вкараме в затвора Бойко Борисов и всички, с които той управлява през последните 12 години”. Това заяви пред Нова телевизия зам.-председателят на "Възраждане" Цончо Ганев.

По думите на Ганев, са решили, че няма да управляват безпринципно с цената на това да имат постове.

Ганев коментира и проекта за чуждестранните агенти у нас. По думите му законът е заимстван изцяло от САЩ. „Той е преведен дословно от американското законодателство и адаптиран към българското”, посочи зам.-председателят на „Възраждане”.

"Преди няколко месеца бяхме поканени от републиканската партия. Когато отидохме на официално посещение във Вашингтон никой не попита защо сме там. След няколко месеца имаме покана за официално посещение в Пекин, ще отидем и там. Ние не трябва да затваряме икономическия си интерес само с няколко държави. Ние сме канени навсякъде. България не трябва да се капсулира, а да разширява икономическите си интереси", заяви Ганев относно присъствието на представители на "Възраждане" на срещата на БРИКС в Москва.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


63
Още по темата: ГЕРБЦончо Ганев
Още от Общество
Главчев разпореди да отворят заключената чакалня в "Горна баня"
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
46
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Брат, то и аз от време на време получавам "покани" за разни места след като съм направил превода. Но ти откъде ще ги знаеш тия неща.
45
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Цомчо не знае ли, че единствено съда може да вкара някой в затвора. Това момче кървава диктатура ли сънува що ли?! Щял да вкарва затвора, ти да не си Сталин, бе!
44
0
 
4
 
! Отговори
ГЕРБ преди 2 седмици
А ти защо си мислиш че ние искаме ? Свободно, редник Ганев.
43
3
 
4
 
! Отговори
Радев е лъжец! преди 2 седмици
Когато младите се завърнаха в Ковид-кризата, и протестираха , че и в България искат да е като в Европа, Радев излезе , размаха юмрук, и завлече държавата към...Азия! Шарлатаните ни отдалечиха от нормалните държави, и покрай тях, и Копейките решиха, че с лъжи и манипулации могат да докопат властта! Дреме им за държавата, важното е да се харесат на Ботоксовия си Господар!
42
2
 
4
 
! Отговори
дедо ви преди 2 седмици
били канени хахаха , е като какви се явявате , държавата ли управлявате , някой от вас е президент , премиер или министър та ше разширявате взаимоотношенията с други държави ???? леле кви сте клоунииии
41
0
 
2
 
! Отговори
Винету преди 2 седмици
До 31. А при другите по-добре ли е бе, глу.пак залюхан? Те на кои места ни закараха?
40
4
 
9
 
! Отговори
ха ха преди 2 седмици
И като го вкарате в затвора всичко в България ,ще бъде по мед и масло ли? Нито една портия не мисли за държавата и хората,а само за това ,как да прекарат лошия Борисов ,та затова затънахме в......!
39
3
 
15
 
! Отговори
Гербер преди 2 седмици
Цомчоооо, Цомчо, ГЕРБ не е управлявал в последните 12 години, защото от четири години не е на власт. А ако става дума за прословутите години, в които е управлявал, така и не се научихте, че не са 12, а по-малко от 10. И, междудругото, управляваха доста по-добре от другите и особено от шарлатаните, които ни докараха най-големия хаос в държавата.
38
3
 
6
 
! Отговори
До 36 преди 2 седмици
Деян Николов каза, че публикува поканата си за БРИКС, евроатлантиците да спрат да лъжат. Публикували са поканата.
37
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Цомчо, май френд, признай си, че никой никъде не ви е канил. Кихате си пари за да присъствате, а после ни взимате за балами тука. Изплюй истината най-сетне.
36
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
С кого искате да управлявате? Изобщо борите ли се да управлявате?
35
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Никой не ги е канил в Москва. Броили са по 3 бона на човек и са заминали. Това е предизборна агитация. Нарочно заминаха, за да се снимат и да вдигнат шум.
34
5
 
17
 
! Отговори
Хе хе Цончо преди 2 седмици
Трудно ми е да теорема на сериозно Цончо. Зубар лузер дето се пени и заплашва и се е взел за Мачо. И Коцето и той е същата карикатура. Мъжлета с девствени мустачки , големи диоптър и инхалатори за астма
33
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
До Алекс добави и екскурзии с НСО, комисийки, извънредни, чат пат някоя комисионна и от време на време врещят да си изкарат негативната енергия
32
5
 
20
 
! Отговори
kreetn преди 2 седмици
тези от партията му са възду.ари, но и са токсични. Задачата им от москве е да клатят лодката.Успяха да влязат в парламента с димните завеси и общата гюротия. Но имат деструктивно мислене, нямат визия как да управляват. *** принцип за проверка (метафора): ако казваш "ще махам старата къща", а не казваш "ще построя нова такава и такава къща, която да замени старата", то е ясно че задачата ти е еднократна, към стратегията на някой друг над теб. Прозира и метода "фрагментация" на бг обществото
31
12
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Подъл, параноичен хитрец, престъпник на дребно, от ромски произход от село Банкя се оказа идеалът на масовия българин за политик!
30
6
 
26
 
! Отговори
Стамен преди 2 седмици
Цайсатко, единственото което може да управляваш е нещото между краката на един варненски ром.
29
27
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Ами като не искате Възраждане, гласувайте масово за ОПГ Гроб! Да ни обират отново с десетилетия, тоя път може да оглавим класацията и в Африка, отзад напред!
28
5
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
пак си правите сметки без кръчмаря хаха Спокойно, няма и да ви се наложи да управлявате някога. Много сте зле.
27
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Конгреса на ГЕРБ е забранил на ББ да управлява с БСП,Възраждане и ДПС. Може само да ги командва