Костадинов и хората му броили по $ 1600 да видят Путин и да се снимат пред Кремъл

Групата е нямала пълен достъп до форума на БРИКС
28 авг 2024 06:50, Петър Бойчев
478
Костадинов и хората му броили по $ 1600 да видят Путин и да се снимат пред Кремъл
Снимка Фейсбук

По 1620 долара, или около 2770 лева на човек, са платили “Възраждане”, за да пратят трима свои представители на форум на БРИКС в Москва.

Общинският съветник Деян Николов, който е в руската столица, се похвали във фейсбук с баджа си преди откриването на форума. Оттам стана ясно, че е с билет “Стандарт”. А справка в страницата на събитието сочи, че този билет струва 144 хил. рубли и не дава пълен достъп до събитието. С него може да се присъства на бизнес събитията в програмата, да се посети изложба, а носителите му получават скромен комплект материали - тетрадка и молив, пише "24 часа".

Форумът в Москва бе посветен на развитието на общините в страните от БРИКС. България обаче не е член на организацията, част от която са Китай и Русия, а пък “Възраждане” нямат нито един общински кмет. Преди дни обаче Костадин Костадинов се похвали, че “Възраждане” е единствената българска партия, поканена на събитието.

Посещението му в Москва ядоса Бойко Борисов, който заяви, че това вече изключва всички възможности за бъдеща работа на ГЕРБ и “Възраждане” - коалиция или съвместно носене на отговорност в някои сфери.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


478
Още по темата: Кремълпутинкостадинов
Още от Политика
Ще намалее ли влиянието на ДПС без Пеевски?
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
337
6
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Айде всички сглобкаджии под ръчички и да ходите в Украйна, да папнете Кинжал, ФАБ, Циркон и там каквото дадат от Москва. Нали сте много ербап и големи биткаджии и евроатланти. Времето дойде да застанете с делата си зад думите си.
336
3
 
6
 
! Отговори
ФАБ ЛЕКУВА преди 2 седмици
Евроатлантик съм. Записах се доброволец да ходя да почивам на Слънчака като бежанец от Украйна, но ВСУ ме прибраха от клуба барабар с диджея и охраната и ни пратиха на фронта в Авдеевка. Там за пръв път опитах от лекарството ФАБ. От цялата рота оцелях само аз. Но, казвам ви с ръка на сърцето, това лекарство е уникално. Наистина помага! Лекува! Пристрастяващо е! Слава на Русия!!
335
1
 
6
 
! Отговори
На НАВЕДЕНков преди 2 седмици
рамките на очилата му са дебели за да компенсират липста на гръбнак и да го крепят изправен. Възрожденци поне стоят изправени.
334
7
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Видели са столицата на най-могъщата държава в света, а господина Бойчева, авторът, никога няма да види тази красота.
333
0
 
8
 
! Отговори
Друго си е НАВЕДЕНКО преди 2 седмици
Нещото наречено НАВЕДЕНков е печелило всички конкурси по навеждане. Провесионален навеждач. Най-обича да се навежда на посолства и западни партньори, но когато се налага се навежда и на мутрите у нас.
332
3
 
1
 
! Отговори
Баба преди 2 седмици
Тия селяни са като Борис Джонсън и Лиз Тръс дето отидоха в Америка да се срещат с Тръмп. Не знам защо *** винаги имат за кумир авторитарни *** като Тръмп и Путин. Ама *** при *** отива.
331
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Блатния гьол,така наречен Расийска Федерация е пълен със всякакъв азиатски планктон,който за 1000 долара е готов да умре в чужда държава за дрогираното джудже в Кремъл!
330
5
 
5
 
! Отговори
Who Cares преди 2 седмици
Малоумието рулс! Нещастнияат Путин опрял до по $1600 на калпак да се срещне с Костадин и... неговите хора. А събиране на такса за снимка на Червения площад (дето по една случайност е пред Кремълските стени) руснаците още не са въвели. Не стават горките за пазарна икономика!
329
5
 
4
 
! Отговори
Бонго Бонго преди 2 седмици
И видели пуйдя от 250 М ха ха ха ха ха минал пръйднал казал оппаа ха ха ха Костадин платил подишал руска пръдня...и отишъл в тоалетната за допълнителна руска смръдня....хууубууу фюда поеме руски въздух ха ха ха ха ха ха хааааааааа
328
3
 
5
 
! Отговори
КИРО преди 2 седмици
Поне има файда. А то Никито искаше само да пътува. Колко ли струва на нас охраната на Шиши, Тиквата, Киро и другите около тях?Все с няколко кори Преторианци.
327
5
 
4
 
! Отговори
анонимен келеш преди 2 седмици
Костя Копанарчето и другия копанар Иван Динев Устата:):):)Е тези се фукат,че ходили до Кремъл:):):)
326
3
 
8
 
! Отговори
До авторката Петра преди 2 седмици
Защо да не се снимат пред Кремъл ? Това престъпление ли е ? И от кога в България е забранено да ходиш в Москва ? Да не би да е по престижно да се ходи на София Прайд ?
325
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Защо никой не говори за всички просяци по улиците, всички изпаднали, миришещи, често агресивни ... имащи нужда от помощ, човешки същества по улиците на България. Не забравяйте, че тези имат право на глас и гласуват за Възраждане.
324
2
 
3
 
! Отговори
ЧОРБАДЖИ ВИЗАНТИИЦИ преди 2 седмици
ВАРНА е комбинация от ДЕВА МАРИЯ срещано само в Македония и АВАРИТЕ демек ОТРИЧАМЕ че ХАН КРУМ е направил първите концлагери за саморазправа с АВАРИТЕ воден от отмъстителен реваншизъм за геноцида над Българската династия ДУЛО и АРМИЯ...АПТЕКАРКАТА КЕРАЦА визира символично ВАРНЕНСКОТО СОЛЕНО ЕЗЕРО което е вярно че ЧОВЕШКИТЕ СОЛЕНИ СЪЛЗИ действат като ЛЕЧЕБНИТЕ КАПКИ ЗА ОЧИ..БОГАТАШКА ВАРНА когато нахлуват ОСМАНСКИТЕ турци стават ПРЕДАТЕЛИ на Велико Търново и си избират ШЕФ Патриарх КОНСТАНТИНОПОЛ
323
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Маани го Путин Рамзан Кадиров видяхте ли го
322
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
За съжаление в България има много изпаднали, отчаяни хора, за които колкото по-зле - толкова по-добре. Тези са гласоподавателите на Възраждане. Не е справедливо, но това са фактите на прехода ...
321
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Пожелаваме на завистливата евроатлантическа тъпосган да им се сбъдне планът на евролибералния Световния Икономически Форум: ще ядеш насекоми, няма да притежаваш нищо, и ще бъдеш щастлив. Или поне няма да смееш да не си.
320
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Къде го Доню Донев да ги нарисува тия тримата на Червения площад.
319
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Какво толкова е станало? Нима наш тиквун не плати свръх цена за самолети на хартия? За толкова пари можеше да се вземат по- добри самолети и повече на брой, но тук се плати за такса спокойствие . Кажете и за колко наште управници дадоха земя на войските на краварите, не само да пишете клюки за някои от другите партии.
318
2
 
8
 
! Отговори
ПроСоТо преди 2 седмици
мда,не е с Бидоня !...Тиквун налетя на ТРЪМП да го прегръща като най-добър приятел,но оня С ПОГНУСА ГО ОТБЛЪСНА..Въпреки това ПРИЕ милиардите,с които ромът "Методиев Борисов" купи защитата си от него..