Нинова с атака по Гуцанов, Зафиров и Вигенин: Безхаберници!

Те я обвиниха, че БСП не е получило субсидията си
28 авг 2024 10:25, Нели Христова
97
Нинова с атака по Гуцанов, Зафиров и Вигенин: Безхаберници!
Снимка: БГНЕС

Скъпи социалисти, лъжат ви. Некадърни самозванци начело на партията продължават да оправдават собственото си безсилие с мен. Токова обръщение отправя бившият председател на БСП Корнелия Нинова до членовете и привържениците на партията.

Ето какво пише тя:

Пред Националния съвет и в множество интервюта Гуцанов, Зафиров и Вигенин заявяват, че спирам получаването на субсидия, че така блокирам партията и заради мен тя не може да функционира нормално. Слушах ги веднъж, два пъти, три пъти. Мълчах, за да няма публични скандали, но те продължават и минаха всички граници. Никога не бих си позволила с каквото и да е действие или бездействие да навредя на БСП.

Ето защо на 15.08. запитах официално министъра на правосъдието оставена ли е БСП без субсидия и защо? Оказа се, че субсидията си стои, но никой не я е потърсил. Прочетете приложения по-долу официален писмен отговор и си дайте сметка какви безхаберници са временните, начело на партията.

Отговорът гласи: "БСП не е получила субсидия, защото новото ръководство не е подало заявление до 15.08 в министерството. От 15.06. до 15.08, два месеца след оставката ми, не са си мръднали пръста, а лъжат, че Корнелия е виновна и партията изнемогва без субсидия. Момчета, хабер си нямате как се управлява партия. Обърнахте я на бакалия. Жалко, че това става за сметка на БСП и хилядите честни и искрени идеалисти социалисти.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


97
Още от Политика
Кючюк: ДПС няма да има номинация за еврокомисар
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
43
2
 
4
 
! Отговори
Венсеремос преди 2 седмици
Браво Нинова мачкай мутрите и бандитите забогатели на гърба на БСП
42
2
 
1
 
! Отговори
НИКИТО Е МОЖЕЩИЯ преди 2 седмици
НИКОЛАЙ ХАЙТОВ си призна сам че пророчицата Ванга е дилетантка и аматьорка в сравнение с него...........................Връхлетян от ясновидските пророчества че АЯТОЛАСИТЕ в ИРАН в действителност са ислямски АЯЗИД ИЛДЪРЪМ АЯНОВТОЛАСИ и в прословутата 1980 смелчагата НИКОЛАЙ ХАЙТОВ обявява ВОЙНА на Брежнев, Живков,Какалов и тяхната БЕЗУМНО афганистанско самоубийство
41
1
 
3
 
! Отговори
Инова = лъжец(киня) преди 2 седмици
Никога не бих си позволила с каквото и да е действие или бездействие да навредя на БСП. . . . . . . . . . . . . . И МАЛКО ПО НАДОЛУ. . . . . . . . . . . Оказа се, че субсидията си стои, но никой не я е потърсил. Прочетете приложения по-долу официален писмен отговор и си дайте сметка какви безхаберници са временните, начело на партията. . . . .ПИСМЕН ОТГОВОР ОБАЧЕ НЯМА! ЛЪГАНЕ ДО ОТКАТ! КАК МОЖЕ ДА ИМА ХОРА, ЧОВЕЦИ ПОДДЪРЖАЩИ ТЕЗИ ЛЪЖЦИ?
40
3
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Кое е лошото тая партия да изчезне веднъж завинаги от политическата карта на България.На Корнелия Нинова паметник приживе трябва да и поставят,че нулира тая престъпна,омазана с кръв "партия",по- скоро терористична организация.
39
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Кака изчакала да мине срока и сега се габарка.
38
2
 
10
 
! Отговори
Корнелия преди 2 седмици
става за филми за възрастни с матуре насоченост. особено с тези цаки
37
5
 
1
 
! Отговори
ИНДИАНА ДЖОУНС преди 2 седмици
ПОЯСНЯВАМ.............ТОВА НЕ Е МОЕ МНЕНИЕ...........А МНЕНИЕ НА ПРОФЕСОР ПРЕПОДАВАЛ В Софийският университет по времето когато състудент ми беше Тошко Чобанов и заедно ходихме на едни и същи лекции...............НЕЛЕГАЛ Тошко Чобанов на кучкарите Бойко и Рашидов задминал и нелегал Янково ЖИВКОВ с девиза МЪЛЧАНИЕТО Е ПОСТОВЕ И ПАЧКИ.....................СВРЪХСЪМНИТЕЛНО е ЗООФИЛСКИЯТ секс с кучета на прабългарите базиран на думата ПСУВНЯ както твърдеше общия ни преподавател
36
3
 
12
 
! Отговори
хаха преди 2 седмици
Каката много силно желае завръщането си като лидер на полуживата столетница!
35
9
 
2
 
! Отговори
ИНДИАНА ДЖОУНС преди 2 седмици
Съсстудент съм с протежето на кучкаря Бойко и кучкаря Рашидов тъй нареченият Археолог Тодор Чобанов и ПРЕПОДАВАТЕЛ от Университета се беше поотпуснал и заразправял пред студентите:"ЗООФИЛСКИ СЕКС С КУЧЕТА са практикували ПРАБЪЛГАРИТЕ преди славянизацията на Княз Борис Първи като според ПРОФЕСОРА от Университета думата "ПСУВНЯ" го доказвала дошла от ПСЕ плюс УВАНЕ то ест ВЛЮБЕНИ В ПСЕТАТА били ЗООФИЛСКИЯТ прабългарски етнос!..МЪЛЧАНИЕТО пред кучкаря Бойко и кучкаря Вежди е ЗЛАТО за Тошко Чобанов
34
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
До Анонимен 33 - Ееее, като не си прочел и Винету, така е! Ще пишеш, че го е пропуснал.
33
2
 
10
 
! Отговори
Алекс преди 2 седмици
Др.Нинова пак послъгва.Обича да го прави.Оставката е фиктивна и по документи тя е лидер на партията и тя трябва да подаде заявление за изплащане на субсидията.
32
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
А тази знае как се управлява партия така ли? Защото докато беше начели бйесйепйето е само надолу. Пред фактите и биволиците мълчат.
31
2
 
8
 
! Отговори
тя преди 2 седмици
като е хаберница, да кажа как докара столетницата до тук да има най-малко депутати от 80 години на сам
30
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
До Митю Очите...Байче , забрави генерала от герб , - БащицатЪ !
29
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Не се накрадохте.Само се обвинявате взаимно.
28
1
 
9
 
! Отговори
Митю Очите преди 2 седмици
Съсипахте България.Шиши,Нинова, Винету,Канадеца,Кокора,само затвор ви оправя.
27
0
 
10
 
! Отговори
Зозо преди 2 седмици
БСП умре. Този път няма да влязат в парламента :)))))) С бай Гуцан толкоз :)))))))))))
26
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Нинова е ''най-убЪвЪтЪ'' , всички други са безхаберници !На И. Костов , убавицатЪ !
25
2
 
7
 
! Отговори
Крадци преди 2 седмици
Окрадахте България Нинова.34 години крадете безхаберно всички до един.
24
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Тоя Гуцанов не го ли разследава за кражби по варна