Помирение в ДПС няма да има, как ще се яви на изборите?

Листите на ДПС щели да се редят с участието на Доган
28 авг 2024 09:56, Александър Попов
28
Помирение в ДПС няма да има, как ще се яви на изборите?
Снимка: БГНЕС

Централното оперативно бюро на ДПС се събра в Росенец и изключи от партията Делян Пеевски и неговите поддръжници, а самият Пеевски коментира оповестеното решение с думите "сбирка на отцепници". Един от въпросите след решението е дали ЦОБ е имал необходимия кворум, за да вземе това решение.

"Уставът дава правомощия на почетния председател на ДПС над Централното оперативно бюро. Не са необходими 16 души", заяви пред bTV депутатът, изключен от ПГ на ДПС, Тимур Халилов. Той е част от народните представители, подкрепящи Ахмед Доган.

Имаме ясно решение за Делян Пеевски и групата около него, заяви Халилов, уточнявайки, че те са опитали да откраднат и овластят движението.

"Някога да сте чували решение на Делян Пеевски да е мотивирано с решение на колективен орган, попита депутатът и продължи: От кой орган е взето решението за номиниране на Искра Михайлова за еврокомисар?", попита той.

Халилов бе категоричен, че път към помирение няма и ДПС ще се яви на изборите така, както винаги досега.

"ДПС ще реди своите листи с активното участие на Ахмед Доган и колективните органи", каза още Халилов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


28
Още от Политика
Кючюк: ДПС няма да има номинация за еврокомисар
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
22
3
 
2
 
! Отговори
БЛЪФ преди 2 седмици
Разпада на ДПС е Блъф. Ами нали това е целта на активното мероприятие на турските служби - мним разпад на ДПС - хвърляне на прах в очите на българските баламурници и поредно обединяване на турските редици. Очаквам и рекорден брой гласове от Турция.
21
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Тук много се ежите, ама гледайте Д.П. да не дръпне партията си на първо място, както той си знае, че много знае, че ще го сложат за мин. председател. Тогава ще стане тя!
20
2
 
3
 
! Отговори
АМИ, ДА.... преди 2 седмици
НЯМА КВОРУМ В ДПС---- ВСИЧКИ РЕШЕНИЯ НА ДОГАН И БАНДАТА МУ ОТ ДОНОСНИЦИ НА ДС, СА "НЕВАЛИДНИ" И НЯМАТ ЮРИДИЧЕСКА СТОЙНОСТ!!!!!ДОГАН --- ИЗПАДА ОТ ИЗБОРНАТА НАДПРЕВАРА
19
2
 
8
 
! Отговори
Алекс преди 2 седмици
Водещият многократно попита дали е имало кворум.Тимур въртя,въртя,но така и не отговори.Кворумът е съмнителен.
18
1
 
2
 
! Отговори
Галя от EmbassyTO преди 2 седмици
По - добре въобще да не се явява. Да си стои , където и е мястото - в котешката вс
17
6
 
5
 
! Отговори
до преди 2 седмици
Според теб е добра новина, че един българин ще бъде натирен от ДПС и там пак ще вилеят муджихидините?Това е трагедия за България!!!
16
6
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Моята гледна точка е обратната. Деберян си заминава от политиката. Сега на изборите, ДПС ще затегнат редиците и всичките муджахидини под строй ще гласуват под указанията на почетния председател. А Шиши ще гледа тъжно, тъжно. Това все пак е добра новина за България.
15
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Доган е с друго проблеми от днес- къде ще живее.Бездомен е.Политика му се приискала.Той няма вече къде да яде и пие вода.
14
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
ДПС без пеевски няма да вземе 1 %.Ако Пеевски има партия тя ще влезе в НС с 10 %.Доган се върза на най -стария номер с повярването на ППДБ.Ами да си мисли колко е *** да им вярва.А колко са *** те да му вярват.
13
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Доган живее в паралелна вселена и от време на време идва с летяща чиния да се прави на философ тука.
12
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Делянчо няма да има проблем - ще си купи толкова гласове, колкото пожелае. Разширява се кръгът от негови поддръжници, ето, прибра и Елена Йончева, видната "комунистка", предпочитаща парите пред идеите и принципите си, може и Корнела да иде при него. В интересни времена живеем.
11
1
 
6
 
! Отговори
радомир преди 2 седмици
До емо, КС вече се произнесе преди много години, че ДПС не е противоконституционна, има решение по въпроса, няма как вотри път да се решава. Така решиха заради СДС-то още началото на 90-те години.
10
4
 
5
 
! Отговори
емо преди 2 седмици
номер 6 посочва, че дпс е партия на правоверните, т.е тя е изградена на етническа основа - правоверни в българия са турците, като конституцията забранява създаване на партии на етническа основа. само поради това ДПС следва да бъде забранена. дали ще се намерят политици, които ще имат смелостта да повдигнат този въпрос.
9
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Шиши не знай турски - как ше агитира на изборите електората на Дупесе :)))
8
3
 
8
 
! Отговори
Някой преди 2 седмици
Когато всички социолози казваха на "Патриотите", че ако се разделят няма да влязат в НС, агент Иван беше активиран да ги разтури, и се загубиха! Сега, когато ДПС са на върха си, активираха агент Сава/Доган/, че да ги разбие ! Както и да се карат, накрая ще се стигне до Съда ! А там , по-скоро бих заложил на Пеевски !
7
6
 
6
 
! Отговори
Без не легитимните преди 2 седмици
Това е едно от последните участия ДПС-ДС в изборите, тъй като веднага след края на войната в Украйна етническите и путинистките партии у нас ще бъдат поставени извън закона...
6
5
 
9
 
! Отговори
радомир преди 2 седмици
Няма начин правоверните избиратели да гласуват за неверника Пеевски, абсурд. Дори и Пеевски да беше поел управлението на ДПС, на изборите нямаше да има подкрепата на правоверните.
5
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
До Анонимен к.3 Шиши е изключен вчера от т.нар. Отцепници, а реално - хора на Сокола, управляващи ДПС. Делян да си търси партия. Много е праволинеен и несмислен горкият
4
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
ДПС е демократична партия, дето всичко става по волята на Доган ... или Пеевски де, колективните органи нямат значение.
3
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Значи Пеевски ще бъде свален и ликвидиран по възможно най-елегантния начин