Доган за Пеевски: Момчето прекали, няма връщане назад

Беше крайно време това да се случи, каза той за изключването на депутати
Обновена: 29 авг 2024 12:19 | 29 авг 2024 07:00, Нели Христова
307
Доган за Пеевски: Момчето прекали, няма връщане назад
Снимка: БГНЕС

"Беше крайно време това да се случи" - изключването на Делян Пеевски, както и Халил Летифов, Искра Михайлова-Копарова, Йордан Цонев, Хамид Хамид, Станислав Анастасов, Радослав Ревански, Ертен Анисова.

Още по темата

Това казва почетният председател на ДПС Ахмед Доган по време на заседанието на Централното оперативно бюро. Изказването му с видео бе разпространено от "ДПС Доган Пресцентър". "Убеден съм, че освободените вече, изключените, не са чели член Шести. Член Шести е негативната страна на нашата история, негативният ни опит. Той е изстрадан опит, за това си има заложена философия, дори в някои отношения много толерантна - има временно изключване, евентуално да се даде възможност да се коригира, но има и по-строга част, която е безкомпромисна", казва Доган и пояснява: Ние се придържаме към по-строгата част, защото вече твърде много се прекали от момчето, там няма връщане назад, но и за нас няма връщане."

Според него "това решение се очаквало от цяла България". "Дори вече чувам такива приказки - въпросът не е да спасите ДПС, а въпросът е да спасите България, това се говори реално", казва още почетният председател на ДПС и подчертава: Само Централният съвет е гилотината в такива случаи, така да се каже."

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


307
Още от Политика
Ананиев: Трябва да вървим към Велико народно събрание
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
16
5
 
14
 
! Отговори
Ха-ха преди 2 седмици
Ще бъде забавно да се види как Прасето ще бъде заклано ритуално,много възможно и в буквалния смисъл.
15
8
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Шиши ще падне така , както ще паднат Зелята и Киев ! Никой не може да се бори с Болшевиките !
14
10
 
9
 
! Отговори
Пеефски преди 2 седмици
е прокси на руската мафия. Просто последните години толкова изнагля, че реши да стане следващия пyтиH. Е няма да му мине номера. Крайно време е да си върнем откраднатата държава и ако трябва ще влезем в парламента с паветата. Няма да има бял автобус. Ще има черни катафалки. 240 на брой.
13
22
 
11
 
! Отговори
Нищо не се знае! преди 2 седмици
Пеевски може да се окаже и национален герой. В битката му с Доган и ДС той непременно ще победи кремълските пето-колонници, още повече, че веднага след края на Украинската война етническите и путинистки партии ще бъдат разтурени със закон. Браво на Пеевски! бг.
12
6
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Шиши е млад кадър в Държавна Сигурност , до като Доган е стар, обигран айдук и кадър на ДС и контраразузнаването на "партията" . Така че, Шиши няма шансове срещу старите номенклатурчици !
11
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Момчето и старикът мафиоти са водещата сила на бъдещата втора по-големина партия в парламента, следващи най-голямата партия на на-големия мафиот. Българино, бедни българино, защо не умря 1989г?
10
0
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Това означава че ДПС е загиваща партия, щом случайни и вредни хора са допускани от лидер до изключени сама за 4 месеца. Това значи че там селекцията и изграждането на лидери е тотално сгрешено. Такава партия не може да просъществува, това не е партия, а корпорация и финансова пирамида. Като умре фараона ще се разпадне за 3 дена. Дори и по-рано, в момента наблюдаваме първият етап на разпада.
9
8
 
15
 
! Отговори
Свършиха парите преди 2 седмици
Делян ще регистрира партията и ще участва на изборите с марката ДПС, не Доган. Тези около него гледат изплашени, осъзнавайки, че залагат на предал се кон. А и съдран чувал.
8
9
 
34
 
! Отговори
Зозо преди 2 седмици
На Шиши трябва да му дадат орден Стара планина първа степен ако занули ДПС-то. Мачкай Шиши!!!! Удри тоя дърт фec!!!
7
0
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
От феномен преди няколко месеца Пеевски е разжалван 3 степени на момчето.
6
1
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Да се разпадне цялото движение за подмолничества и схеми!!!
5
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Айде е дуганяяя! Зарадвай едон цял народ вееее! Напалнеъе го с коршуми тоя на живо да види народа .. Да са зарадва!!!! Че един фашага сай гатнал!!!!!?
4
8
 
36
 
! Отговори
Зозо преди 2 седмици
Хахахаааа, Доги май пак е пиян и бръщолеви глупости? Този път не позна. Шиши държи паричките, а дерибеите на Доги са подгонени. Вълкът е в кауша, онези зърнарите са по ДАНС.... Доги няма 2 стотинки в джоба за изборите :)))))))) Шиши ще го довърши. Не случайно Данчо-ментата избра страна...
3
1
 
26
 
! Отговори
Алекса преди 2 седмици
Извини се бе извини се бе дерибей смотан !
2
7
 
32
 
! Отговори
Стилиян преди 2 седмици
Майката Ви попиля Делянчо. 35 год на гърба на малцинствата в България и за 6 месеца ви съсипа. На всяко прасе му идва коледата. Въпреки че вие нито свинско ядете нито Коледа празнувате пак ви прекараха
1
7
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Хе,момчето.То 200 кила дърт ***.