Полиция охранява сараите на Ахмед Доган в "Росенец"

Той бе призован да напусне имотите
29 авг 2024 18:54, Александър Попов
35
Полиция охранява сараите на Ахмед Доган в "Росенец"
Снимка: БГНЕС

Полиция охранява „летните сараи“ на почетния председател на ДПС Ахмед Доган, предаде БГНЕС. Това се случва веднага, след като Данаил Папазов, собственикът на фирмите, които притежават лятната резиденция в „Росенец“, прикани почетния председател на ДПС Ахмед Доган да напусне „сараите“, тъй като живее там без основание.

Възможно е Доган да е поискал охрана, обезпокоен от действията на бившия транспортен министър. Според запознати Данаил Папазов е приближен на Делян Пеевски.

Още по темата
Позицията на Папазов до медиите:

„С оглед появилите се в последните дни в средствата за масова информация спекулации, относно пребиваването на Ахмед Доган в имоти на дружествата „Хермес Солар“ и „Делта Епсилон“ (на които съм представляващ и краен собственик чрез фирма „Сигда“), заявявам следното:

„Хермес Солар“ и „Делта Епсилон“ притежават недвижими имоти в парк „Росенец“, област Бургас и квартал „Бояна“ в гр. София. Ахмед Доган не е собственик или представляващ на тези дружества, същият няма общо и с имотите на дружествата, както и няма каквито и да било договорни отношения свързани с ползването на тези имоти. Поради което Ахмед Доган пребивава без основание в същите и следва веднага да ги напусне“.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


35
Още от Общество
КНСБ ще настоява и за поне 10% ръст на заплатите в бюджет 2025
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
13
1
 
25
 
! Отговори
дедо ви преди 2 седмици
и изведнъж папазов чу и разбра че ахмед живее в тази сграда известна като сараите на доган :) интересното е обаче като му идват сметки за ток и вода папазов не се ли е заинтересувал кой харчи тези ток и вода с години . сега полицията охранява тези сараи и ахмед , та въпроса ми е : като какъв се явява тоя ахмед та го охраняват а ние плащаме за това , полицията няма ли си друга работа та някой е пратил определен брой полицаи там ? на тоя ахмед отдавна му е време да му се ходи бавно
12
0
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Да ходи у село Дръндар дръндарския с.иганин - да живурка у Двореца на децата :)))
11
5
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Време Кирил Петков и Христо Иванов да създадът сдружение "Да запазим Росенец"
10
15
 
12
 
! Отговори
Комунист от преди 2 седмици
Правителството на Орешарски му ги е дал. Сега си ги иска. Що бе? Ааа, отклонява се отпътя към Москва. Е, ще гласувам за Пеевски. Никога не съм си го и мислел, но ще го направя. На агент Сава и *** около него им изтече времето. Край на разпределението на порцийте. Ах, мака Доган и всичките му болни фантазии за баланс на етническия мир са само далавера. Кво бе, Соколето, атентати ли ще правиш. Първия, който ще те изхвърли е Ер Доган. Действай, но престани да обиждаш българските турци.
9
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
ОСВЕН ПАПАЗОВ, СЪСОБСТВЕНИК Е ОЩЕ 1 РУСКИ ГРАЖДАНИН, ВЕРОЯТНО ПРЕДСТАВИТЕЛ НА ЛУКОЙЛ.
8
0
 
14
 
! Отговори
До 7 преди 2 седмици
Но предаде " оня списък" точно на турското посолство!! Не изключвам да е двоен агент.
7
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
За какво му е охрана? Нали казаха, че Сараите са оборудвани с армия? Само охранителният екип, състоящ се от високо обучени професионалисти, вероятно струва няколко милиона евро годишно. Тези охранители не са просто обикновени служители на сигурността; те са част от частна армия, оборудвана с най-новите технологии и оръжия, гарантирайки, че Сараят остава една от най-защитените резиденции в страната. Защо патрулка, бе? Хахахахахаха Хахахахахаха Хахахахахаха Хахахахахаха Хахахахахаха
6
14
 
9
 
! Отговори
Идеално преди 2 седмици
Който тръгне срещу Доган - тръгва срещу Русия.Да сте чули някога Доган да е ходил в Турция - никога
5
0
 
20
 
! Отговори
Малък Праз преди 2 седмици
Доган не е собственик, а ползвател на имота. Нищо сложно няма. Докато собствениците нямат претенции към Доган да ползва имота, няма проблем, и то по нашето законодателство.
4
1
 
19
 
! Отговори
ПОЖЕЛАНИЕ преди 2 седмици
С БЕЛЕЗНИЦИ ГО ИЗКАРАЙТЕ !!
3
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Документите казват,че Доган няма сараи. Тези имоти са имоти на дружествата Хермес Солар и Делта Епсилон (на които Данаил Папазов е краен собственик чрез фирма Сигда).
2
1
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Накрая се оказа, че доган е бил мъжката секретарка на папазов (пеевски)
1
7
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Ауу.... да не дойде Ердоган да го спасява.