Данаил Папазов: Ахмед Доган трябва да напусне Сараите

Той не е собственик и няма договрни отношения за имотите в „Росенец“ и „Бояна“
Обновена: 29 авг 2024 17:49 | 29 авг 2024 17:36, Александър Попов
345
Данаил Папазов: Ахмед Доган трябва да напусне Сараите
Снимка: ДПС

Ахмед Доган не е собственик на дружествата Хермес Солар“ и „Делта Епсилон“, които притежават недвижими имоти в „Росенец“ или „Бояна“. Това се казва в писмо на Данаил Папазов.

Повод за коментара на Папазов са появилите се в последните дни в медиите спекулации относно пребиваването на Ахмед Доган в имоти на дружествата „Хермес Солар“ и „Делта Епсилон“, на които Папазов е представляващ и краен собственик чрез фирма „Сигда“.

„Хермес Солар“ и „Делта Епсилон“ притежават недвижими имоти в парк „Росенец“, област Бургас и квартал „Бояна“ в гр. София. Ахмед Доган не е собственик или представляващ на тези дружества, същият няма общо и с имотите на дружествата, както и няма каквито и да било договорни отношения свързани с ползването на тези имоти. Поради което Ахмед Доган пребивава без основание в същите и следва веднага да ги напусне“, заявява Данаил Папазов.

Данаил Папазов е бивш министър на информационните технологии, транспорта и съобщенията от правителството на Пламен Орешарски.

Още по темата
Справка от Имотния регистър на БНР показва, че Папазов ръководи фирмата в съдружие с руския гражданин Георгий Серопян и компанията „Сигда пропърти“

От Община Бургас потвърдиха информацията, като посочиха, че данък сгради и такса смет за имота в парк „Росенец“ се плащат от фирма "Хермес солар". Според Търговския регистър към дата 28-и август тази година, фирмата се води с регистрация в София. Занимава се с алтернативна енергетика, производство на електрическа и топлинна енергия от възобновяеми източници. Собственик е Данаил Папазов, а негови съдружници са Георгий Серопян и фирма „Сигда пропърти“.

„Сигда пропърти“ е регистрирана във Варна, а неин едноличен собственик отново е Данаил Папазов. Това е информация конкретно за собствеността на земята, както и на имението, построено в парк „Росенец“. На негова територия има и други сгради – бунгала и оранжерия, но те са незаконни и се търси фирма, която да ги събори.

Dnes.bg припомня, че част от Централното оперативно бюро на ДПС се събра в Росенец преди дни и взе решение да изключи от партията Делян Пеевски и неговите приближени. Самият Пеевски пък нарече съвещанието като "сбирка на отцепници".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


345
Още по темата: Ахмед Доган
Още от Общество
КНСБ ще настоява и за поне 10% ръст на заплатите в бюджет 2025
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
300
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Ех Доги, какво си причини в края на дните си на тая земя.
299
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Да го вкарат в дрангоилника, щом е толкова опасно за него на свобода.
298
0
 
1
 
! Отговори
A ....... преди 1 седмица
ТОЗИ ПАПАЗОВ НЕТРЯБВА ЛИ ДА ДОКАЖЕ ОТ КЗДЕ ТОЛКОВА ПАРИ ЧЕ ДА ИМА ТАКИВА СГРАДИ.......А ПРОКУРАТУРАТА КЪДЕ Е
297
0
 
8
 
! Отговори
сминдух енд чесън преди 1 седмица
Храни куче да те лае,друг е въпросът че храната на кучето е крадена,оплетена история
296
5
 
4
 
! Отговори
Затвор за терористи преди 1 седмица
ДОКАЗАНО ПРЕСтъпни групи създадени по диверсия "ДЕМократизация" 1989 - 1993 вкл ДПС ,СДС,БСП са виновни за жестоко разоряващо ограбване на БЪлгария през периода 1991 - 2024.ОТ диверсантите основатели на престъпните групи все още на власт е АХМЕД ДОГАн./МЕДИ ДОГАНОВ / Другите имали паметници..Следят терористите и съучастници ограбващи БЪлгария чрез МИКрО ИМПЛАНТИ..Вижте пеевски,Борисов,Доган,Кирил Петков, Асен василев, генерал Атанасов,Румен Радев, Илияна Йотова, Гълъб ДОнев.ДА се допроучат
295
2
 
6
 
! Отговори
ЗАТВОР ЗА ТЕРОРИСТИ преди 1 седмица
Акциите са с цел отвличане на вниманието от организирани престъпни групи ограбващи стотици милиони дневно по отработени програми на ДОКАЗАНО ПРЕСТЪПНИ МИНИСТЕРСТВА И ВЕДОМСТВА И С СПЕКУЛАТИВНИ ЦЕНИ НА ТОКА.Диверсия "СВОБОДЕН ПАзар на тока" 2022 - 2024 ЕКсперти да открият терористите ограбващи десетки милиарди с цени на тока..
294
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Подписи само на Папазов, без тези на Доган?!
293
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Делян Победи Сава
292
5
 
9
 
! Отговори
+++ преди 1 седмица
Никой не може да бъде изгонен от имот - ей така, дори и ползващият да няма правно основание . Има си съд, съдебна процедура - чл. 108 от ЗС, или пък опразване след прекратен договор за наем, ако е имало такъв. Доган може да си седи в сараите - докато се произнесе съдът на три инстанции. Всичко друго е облаци и прах. МВР не трябва да взима страна - след като има съдебно предвидена процедура.
291
0
 
5
 
! Отговори
бг преди 1 седмица
шиши незо коният син прави шме нти к апели
290
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Трийсет годишната мафия на Дс се е хванала за гушата. Рано или късно щеше да се случи. За съжаление, привличат в калните си борби и обикновени хора, които ще им трябват после да операт мръсните пешкири. Дано след края на целия цирк, държавата да излезе по-чиста и наистина демократична...кой знае..
289
2
 
10
 
! Отговори
История преди 2 седмици
Папазов да се прегледа през микроскоп...не че ми е мил Доган,но...20 год.бяха Сараите на Доган и изведнъж...да ги напуска...през микроскоп...
288
4
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Един охранен тлъст шоп.р назначавал по всички институции ***.яри,днес се радва на спокойствието което му осигуряват.Папаз Оглу,от къде са парите да си собственик на такава огромна застроена площ!? Колко ти нарина дебелият,за да му изпълниш желанието?Много станахте в тази държава,която е населена от един кротък, хрисим и наивен народ.Световните агенции,разпространиха по света действията на институциите ни,които са на издръшка на бълг. народ.
287
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Тоя Папазов изглежда много е папкал... Проверка нещо?!? Какви данъци е плащал, с какъв бизнес, касови бележки издава ли? Това си е отвсякъде руско прокси. Единия собственик рушнак. Защо на такива фирми се позволява да работят на територията на държава от ЕС, която Раша е обявила за неприятелска?!? Като сме им неприятелска държава, такива рашки собственици и фирми да напуснат страната!
286
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Данаил Папазов много сбърка с изгонването на Доган от сараите и Бояна. Трябваше да си направи пас и да остави Делянчо и Доган да се джафкат. Впрочем, Доган преди два дни подписа присъдата на Пеевски, който остана политик без партия. А Папазов побърза да се пришие към Пеевски.
285
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Направо мъка, огромна мъка- и сеа ко- Доанчу щи спи в двата майбаха/всеки от тях започва от 360 000 подарени му от Вълчо ли- а ко рече Данаилчо за незаконно построените''бараки" в летните сараи, а какво каза НАП за сараи и Дворци построени с кви милиони- как ги построил- малий да ги хващате рашките Кремълски олигарси проксита както майка ги е родила и да ги стоварите на площада пред Кремъл- те продължават да крадат, а Путин да ги прави какво ще!
284
0
 
23
 
! Отговори
Въпроска ? преди 2 седмици
Кога , как и с какви средства Папазов е придобил фирми и имоти ? Кога или КОЙ го подсети и подтикна към крайните решения да гони приятеля си Доган и че Почетния Председател не е собственик на недвижимите имущества ? Кой извади от дългогодишната амнезия бившия министър Папазов ?
283
4
 
9
 
! Отговори
адвокат Тенев преди 2 седмици
Да напусне "Сараите" но в посока трудов лагер за 15год. заедно с " чадърите му " Повръща ми се от непотребните и ненужни всички партии. Това не е демокрация - това е заблуждение и гавра с мизерията на бедния български народ....
282
0
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
За Дон Доган- ясно, обаче от къде Данаил Папазов намери, напести, изсмука, не плати данъци или там каквото е та от панелен двустаен апартамент от жк Чайка/такава беше адресната регистрация на фирмите му/ стана щедър собственик на дворци и замъци- а речете ми го- защото ние работихме по 40+ години и едва си плащаме ипотеките а Доновете кЪт Данаилчо и Доганчо+ станаха едри мионери/милиардери- как бе другари- как?!
281
1
 
6
 
! Отговори
НА ФОТОТУ СЕ ВИЖДА преди 2 седмици
ЧЕ МЕТКО МНОГО Е СДАЛ БАГАЖА ФИЗИЧЕСКИ