Ахмед Доган е в "Росенец", депутати и симпатизанти бранят сараите

Притеснявали се за живота му
30 авг 2024 06:48, Александър Попов
215
Ахмед Доган е в "Росенец", депутати и симпатизанти бранят сараите
Снимка: БГНЕС

Късно снощи пред лятната резиденция на почетния председател на ДПС Ахмед Доган в "Росенец" започнаха да се събират негови привърженици и активисти на партията.

Това се случва, след като Данаил Папазов, собственикът на фирмите, които притежават лятната резиденция в Росенец, разпространи съобщение до медиите, че Ахмед Доган прибивава без основание в тях и следва да ги напусне.

Пред сараите на Доган останаха да дежурят и полицаи, които да се грижат да не се стигне до напрежение.

Още по темата
"Събрали сме се от цяла България. Притесняваме се за живота на д-р Ахмед Доган. Това, което наблюдаваме жилището на Ахмед Доган в кв. „Бояна“ – нахлули са между 5 и 10 души, които не знаме какво са внесли там и какво ще изфабрикуват. Ахмед Доган е тук в „Росенец“. Такива действия тук няма. Искаме да попитаме Данаил Папазов – кой му е оказвал натиск? Кой е отишъл при него с нотариус?", каза народният представител от ДПС Севим Али.

Вчера охранители влязоха в имота в столичния квартал "Бояна" и са извеждали хора.

Намираме се пред жилището, което се обитава от д-р Ахмед Доган от 20 години насам. Получихме сигнал от служителите, които работят в жилището, в тази сграда, че група от пет до десет души, неизвестни никому, с един документ, идват и ги извеждат от сградата, каза във видео Тимур Халилов от ДПС.

По-рано бизнесменът и бивш министър Данаил Папазов заяви, че Ахмед Доган не е собственик и няма договорни отношения да ползва сградите в Бояна и в Росенец. И трябвало да ги освободи.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


215
Още по темата: Ахмед ДоганРосенец
Още от Политика
Свиленски: Нинова има вина, че търпя предатели
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
91
0
 
14
 
! Отговори
История преди 2 седмици
Колко подмолни неща се вършат в България и трябва да стане някой сакатлък да се види до колко Мафията е прояла Държавата...Те такива са тези които се плюнчат...къпят ни по изборите за да ги изберем и да започнат задкулисните игрички...мислили за БГ...само за собствените си джобове мислят...доказано във времето..
90
0
 
15
 
! Отговори
Gorskio преди 2 седмици
Тъкмо си беше нагласил софрата и миндера, сега пак трябва да ходи да бачка в парламента... Несправедлив е животът!!!
89
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Тез дет се събират там хич да не се офлянкват, ами да почат да събират левове, евро, долари и турски лири за да купят на доганя поне едно сарайче, че паржу го натири от всякъде.
88
0
 
7
 
! Отговори
Ада на чебурашките преди 2 седмици
До 98. Хитрата сврака с двата крака.....хахахаха
87
1
 
22
 
! Отговори
Случаен минувач преди 2 седмици
Доган е хитър. Но подцени Свинята. Просто я подцени. Мислеше си - ще я изключа от ДПС и това е! Да, ама не! Свинята има страшно много пари за българските стандарти (около 1 млрд. лева), вярно, не ги е изкарала тя, а майка й. Но Свинята оперира с тях и може да купи едва ли не цялата съдебна власт... И ще го направи, вече го виждаме.
86
2
 
16
 
! Отговори
Ада на чебурашките преди 2 седмици
Абе, колко пъти имаше протести пред сараите в Росенец и не успяха да го махнат от там. Пеевски се разсърди, щракна с пръсти и го нокаутира. Не ми е симпатичен, но за последните му действия ...Евала.
85
0
 
15
 
! Отговори
Mr . STARBUCKS преди 2 седмици
накратко казано ,Пеевски ще сипе и на Доган да хапне
84
0
 
23
 
! Отговори
Чалга дивак преди 2 седмици
Цupея ДПС се пyкнa!
83
0
 
12
 
! Отговори
Хайде стига преди 2 седмици
До Анонимен 84 С този "етнически мир". Има ли значение, кой какъв е , щом има злоупотреби и са вършени незаконни неща? Или да се вади тази карта в такива случаи е удобно? От такива "играчи" страдаме всички, независимо от какъв етнос са!
82
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
До Анонимен84 Да ги оставим да си крадат и безчинстват .......желязна логика ,или и ти си от същите .
81
0
 
6
 
! Отговори
Зоро преди 2 седмици
Бат, Гойко иде отзад!
80
0
 
7
 
! Отговори
мафиотска държава преди 2 седмици
Големи пари и рушвети управляват БГ!
79
2
 
13
 
! Отговори
Бай Иван преди 2 седмици
Дебелан постигна за ден това, което простокресливитета *** само демагогства, че ще изпълни, а след това сяда в скута и на двамата ;)
78
1
 
1
 
! Отговори
Филията с мас преди 2 седмици
Сух!
77
0
 
24
 
! Отговори
Think преди 2 седмици
На дърти години да станеш за резил. Тези всички до един са милионери. На по 70 и кусур години и излезли в дъжда, да играят театри. Като Доганчо е живял толкова време там, как пък не се бръкна да ги купи. Ама аванта .... На този, на ония, той само пребивавал там, пълен смях. Ако си беше купил, никой не можеше да го гони. Само да вметна , че вски ден стават подобни неща с хора, като им влезе ЧСИ-то... Така, че взимайте си го скъпоценния лидер в някой от вашите си сараи и се грижете за него !
76
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Паржу отвръща на удара!
75
0
 
26
 
! Отговори
= преди 2 седмици
Великия вожд доктор академик доган беше изработен като новобранец - будала и му взеха всички големи собственост. Сега пак трябва да влиза в реалната политика, да краде както си знае от порциите, ако не иска да остане бедняци. Но дали ще му бъде позволено, времената се промениха
74
19
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Пеевски иска да запали етническия мир и България
73
2
 
3
 
! Отговори
Обичат го преди 2 седмици
На всичко са готови за него.И живота ще си дадат за него.
72
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Цар Дебелян Шишман Велики...