Ахмед Доган е в "Росенец", депутати и симпатизанти бранят сараите

Притеснявали се за живота му
30 авг 2024 06:48, Александър Попов
215
Ахмед Доган е в "Росенец", депутати и симпатизанти бранят сараите
Снимка: БГНЕС

Късно снощи пред лятната резиденция на почетния председател на ДПС Ахмед Доган в "Росенец" започнаха да се събират негови привърженици и активисти на партията.

Това се случва, след като Данаил Папазов, собственикът на фирмите, които притежават лятната резиденция в Росенец, разпространи съобщение до медиите, че Ахмед Доган прибивава без основание в тях и следва да ги напусне.

Пред сараите на Доган останаха да дежурят и полицаи, които да се грижат да не се стигне до напрежение.

Още по темата
"Събрали сме се от цяла България. Притесняваме се за живота на д-р Ахмед Доган. Това, което наблюдаваме жилището на Ахмед Доган в кв. „Бояна“ – нахлули са между 5 и 10 души, които не знаме какво са внесли там и какво ще изфабрикуват. Ахмед Доган е тук в „Росенец“. Такива действия тук няма. Искаме да попитаме Данаил Папазов – кой му е оказвал натиск? Кой е отишъл при него с нотариус?", каза народният представител от ДПС Севим Али.

Вчера охранители влязоха в имота в столичния квартал "Бояна" и са извеждали хора.

Намираме се пред жилището, което се обитава от д-р Ахмед Доган от 20 години насам. Получихме сигнал от служителите, които работят в жилището, в тази сграда, че група от пет до десет души, неизвестни никому, с един документ, идват и ги извеждат от сградата, каза във видео Тимур Халилов от ДПС.

По-рано бизнесменът и бивш министър Данаил Папазов заяви, че Ахмед Доган не е собственик и няма договорни отношения да ползва сградите в Бояна и в Росенец. И трябвало да ги освободи.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


215
Още по темата: Ахмед ДоганРосенец
Още от Политика
Свиленски: Нинова има вина, че търпя предатели
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
111
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Тия турчалани маллумни ли са, това че си обитавал някъде 20 години не те прави собственик, че ще седят да бранят чужда собственост от собствениците.
110
0
 
20
 
! Отговори
Случаен минувач преди 2 седмици
Доган е в цуг-цванг. Няма полезен ход, както е в шаха. Не може вече да плаши с етническо напрежение, изтъркана плоча е, 21 век сме все пак. Да не говорим, че много етнически турци отидоха в западна Европа да бачкат. И нямат намерение да се връщат. Защото видяха, че с отглеждане на тютюн нищо не става. Вече не е перспективна стока.
109
8
 
4
 
! Отговори
Цимент преди 2 седмици
Доган е много умен,не случайно е бил в ДС.Бивш комунист,сега милиардер.Вятъра на промените духа през определен период от време.
108
0
 
18
 
! Отговори
Беновска пипа преди 2 седмици
В нашата държава филмите ги дават на живо по новините. Затова нямаме театър и кино ...
107
1
 
4
 
! Отговори
Vol'Jin преди 2 седмици
Aлооооу шматкиииииии корумпирани , що си мислите, че не познавам изнудваческите ви тормозено експертни душициииии? Искаттт нещо добреее ама да са даде нещо под масата! Аз затова казах на колегите първо да не ви не дават една стотинка, второ да се записва всеки разговор, защото логиката ви е грешна - не те искат нещо , а вие. Логиката е бе имам място за разширение на бизнеса и партньорство, ама с тия недомлъвки, тия неспазвания на закона , тоя тормоз върху стажанта ми!
106
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Те от папане са станали некакви мастодонти хората на Доганчо, иначе българските турци едва кретат, за тех нема ядене :)) Само че Доганчо сам си вкара гола, като вкара Шиши в редиците си, щото Шиши всичко поглъща :))
105
1
 
17
 
! Отговори
Паша Ефенди преди 2 седмици
Няма вече хляб за хората с турски корени, Разград,Кърджали, Смолян.Едни са по чужбина,други в Турция.Няма поминък, тютун,няма животновъдство.А иначе много работливи хора.Доган няма вече такава подкрепа от свойте избиратели.Мразя Шиши,но за това което прави браво.
104
1
 
8
 
! Отговори
Чисти Турци--чиста.. преди 2 седмици
....етническа партия ,чиста противоконституционна организация само на турци във България работещи за чужди интереси под страх че силна Турция може да ни превземе за втори път ! Едно време след Освобождението ги оставихме на добра воля да живеят -- а турците знаете какво направиха със Беломорските българи . Ако не беше ,,Възродителния ,, процес и заминаването на 700--800 000 турци във Турция сега на всички избори турското ДПС щеше да е на 1-во място и до война можеше да се стигне или до автоном
103
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Един от Доган и Пеевски няма да стигне до избори, но кой ?
102
1
 
8
 
! Отговори
Луна преди 2 седмици
Голямо шоу сътворява Доган и сие. Въпросът е с това каква новина прикриват?
101
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
КЪДЕ В НОВИНИТЕ ВИ Е БЕЗВОДИЕТО??????? ЗАНИМАВАТЕ ХОРАТА С ГЛУПОСТИ! А ИСКАТЕ ЧИТЕТЕЛИ?
100
0
 
10
 
! Отговори
Доня Фина преди 2 седмици
Плащайте, ефенди, плащайте!
99
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Мехмед си е в къщи и е станал по тъмно за да работи , а тези седят, защото ще им секне далаверата. Вижте, че няма един с Голф3, всички са с коли за по 100 000+ лв.
98
3
 
22
 
! Отговори
Орел,рак и щука преди 2 седмици
Сокола да брани яхти, сарай,палати.Турски бей.А бе Левски защо те обесиха за тоя дето духа гората.Янките играят в тази игра,подизпълнител Шиши.Не е тайна че Доган уважава Русия и пасува.От Козяк са му взели мерника.
97
0
 
8
 
! Отговори
До 106 преди 2 седмици
А Доган къде е бил, та не знае как стават нещата
96
9
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Първи стъпки към анексиране на Турция на региони от България
95
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Много охранени тези симпатизанти на Доганчо, явно доста са грабили от българските турци :)))
94
1
 
13
 
! Отговори
ДЕРИБЕИ... преди 2 седмици
НЯМА ПАРИ И СЕГА ЩЕ СЕ САМОИЗЯДАТ... ВРЕМЕТО НА ТЮТЮНА МИНА, ДОГАН ВЕЧЕ НЯМА БАЗА И БЪДЕЩЕ В СЪВРЕМЕННИТЕ УСЛОВИЯ-КАКВО ЩЕ НАПРАВИ БЕЗ ПАРИ?
93
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Тоя със зелената фанелка Бойко ли е?
92
0
 
23
 
! Отговори
Дам... преди 2 седмици
Абе каква е тая наша ненормална уж държава? Резиденцията уж на Доган, ама не било баш така щото имало фирма собственик дето твърди, че Доган бил там незаконно?!