Румен Радев: Доверието е залогът да успех на партиите

Много е важно самите партии да подпомагат ЦИК, каза той
12 сеп 2024 11:42, Нели Христова
15
Румен Радев: Доверието е залогът да успех на партиите
Снимка: БГНЕС

Преодоляването на политическата криза изисква връщането на принципите в политиката и партиите да осъзнаят много ясно, че доверието е залогът за техния успех. А доверието идва от честното отношение към гражданите. Това заяви пред журналисти президентът Румен Радев.

"Повторните клетви и обещания в една предиозборна кампания и тяхното моментално погазване след изборите, руши това доверие. Много е важно самите партии да подпомагат ЦИК да се организират честни избори", допълни той.

"Всяко споразумение трябва да изхожда от това какво очаква обещството", коментира Радев идеята на Бойко Борисов за дежнтълменско споразумение. "Нашето общество очаква отстояването на националните интереси да бъде в основата на всяка управленска политика. Очаква най-сетне да започне борбата с корупцията по политическите върхове и партиите следва да кажат как ще водят тази борба."

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


15
Още от Избори 2024
Балабанов: Защо ли не му вярваме на Борисов?
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 5 дни
Добри препоръки от Радев,но няма кой да го чуе! По върховете на държавата 35год.се подвизават най-големите предатели и продажници! Партиите са хищнически групи за докопване до власт и кокал! Никакви национални интереси не ги вълнуват,защото те са безродни слуги на чужди господари,които с готовност изпълняват заповедите им за унищожаването на НАРОДА и ДЪРЖАВАТА ни!Резултатът е налице,най-бедни,най-болни,най-бързо изчезващите в света! Това е следствието от безжалостния геноцид над народа ни!
4
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 дни
Немам търпение да ти свърши мандата и да ходиш на ..... ти у .......
3
1
 
8
 
! Отговори
Ле ле, преди 5 дни
Боташ Ефенди говори за защита "интересите " на обществото? Няма такава перверзия! И с тия лозунги ,с които все ни се набутва за Ментор, по-добре е и да размахва по-малко юмрук! Да се прави на убедителен !
2
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 дни
Мистър Кеш само едно и също си дрънка очаквам очаквам очаквам очаквам той друга дума не знае освен очаквам.
1
9
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 дни
Вдигай юмрука като знаме на Рожен, пускай партията си и отнеси всички опоненти с 200!