Костадинов за Шенген: Ще ни превърне в бежански лагер

Приемането ни криело огромни опасности за бъдещето ни
150
Костадинов за Шенген: Ще ни превърне в бежански лагер
Снимка: БГНЕС

Лидерът на "Възраждане" Костадин Костадинов отправи предупреждения относно потенциалните рискове от влизането на България в Шенгенското пространство.

Според него, приемането на страната в Шенген, в момент, когато тази система не функционира правилно, крие огромни опасности за бъдещето на България.
 
„Започва да се прокрадва една новина, че в четвъртък България може да бъде приета в Шенген. Това предизвиква вълна от ентусиазъм в евроамериканските медии и в американските партии у нас. Но никой не говори за огромната смъртоносна заплаха, която това представлява за страната ни“, заяви Костадинов. Той подчерта, че в момента Шенген, на практика не функционира, тъй като страни като Германия и Австрия затварят границите си. „Влизането на България в Шенген точно сега, когато Шенген се разпада отвътре, не е нещо, което трябва да ни радва“, добави той.

Костадинов обърна внимание на последиците от това България да стане „първа шенгенска държава“.

„Когато нелегален имигрант влезе в България, той вече няма да преминава транзитно, а ще бъде регистриран като част от Шенгенското пространство. Нашите, така наречени партньори ще връщат всички мигранти обратно при нас, защото ще бъдем първата шенгенска държава“, предупреди председателят на „Възраждане“.

Костадинов подчерта и икономическите последици от евентуалното влизане в Шенген.

„Знаете ли колко струва на Германия всяка година издръжката на нелегалните мигранти? 25 милиарда евро! Това са 50 милиарда лева – почти целият бюджет на нашата държава“, заяви той. Според него, България няма да може да се справи с такъв финансов товар. „Ние ще трябва да храним, настаняваме и интегрираме тези хора, а това ще бъде непосилно за нашата икономика“, добави Костадинов.

„Проблемът не е само икономически, а и демографски. След време ще се събудим в държава, в която голяма част от населението няма да говори български език“, предупреди Костадинов.

Според него, демографският проблем ще се задълбочи с приемането на големи количества мигранти, които ще бъдат настанявани в изоставени райони и военни поделения, което ще промени демографския състав на България. „Това е най-голямото национално предателство, което сегашният политически елит може да извърши“, заяви категорично Костадинов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


150
Още от ЕС
Евробарометър: Две трети от българите виждат повече ползи в Шенген
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
58
6
 
16
 
! Отговори
Една преди 2 часа
Единствения политик,който не е за затвора,а за диспансера!
57
4
 
11
 
! Отговори
Възраждане преди 2 часа
за вече Колко Години в Парламента - Толкова Много НаПрави за Избирателите си, че Едва ли скоро - ще има - Избиратели!!
56
14
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 часа
затова ли точно сега ни предлагат Шенген, всички мигранти у нас,няма да можем да излезем навън след 18 часа
55
2
 
14
 
! Отговори
Атакист преди 2 часа
Костадинов разби патриотичните партии!
54
7
 
17
 
! Отговори
До Копейкин преди 2 часа
Днес новият Британският посланик изнесе слово на Български по случай встъпването си в длъжност в България. --- Питане към Копейкин - кога посланикът на Русия- Митрафонова е казала една дума на Български. Надменното , имперско отношение на путинопикантропското отношение на руските империалисти към България и Българите е обидно за Българите и е НЕдопустимо.
53
3
 
10
 
! Отговори
Трак преди 2 часа
А ти га дойде от Хиндокуш,те приехме!
52
6
 
17
 
! Отговори
Зозо преди 2 часа
Копейката вече няма с какво да плаши мaлoyмнитe си фенове. Много ще е изненадан на изборите. Бачо му Волен ще му дръпне едни 20000 гласа. Пастор Ивелин 4-5 % :)))))))))))))))))))))))) Пак ще му дърпа ушите Мутрофанка :)))))))))))))
51
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 часа
Тъй като Копейкин и Цончо глупакът са гейове / те не се крият от това / и не могат ,да носят оръжие ,са отказали ,да заминат за фронта !!! Обаче са приели ,да станат пожарникари ,тъй като Русия гори и да помагат ..Хвала, за тези патриоти ...
50
5
 
3
 
! Отговори
Тя преди 2 часа
Много предатели, а може би са един, двама и се късат да плюят истината !
49
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 часа
Казва човека,който сравни Насрала с Ботев и Левски!
48
6
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 часа
Този човек е жълтеничав. Вижте му лицето, сигурно е заразен. А очичките му едни малки, шарят нагоре - надолу да търсят опорките, но никога не те гледа право в очите. Подлец, та дрънка.
47
18
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 часа
Копейка или както щете го наричйте но на всички избори си умножава резултата а на другите гласовете се топят като ланшния сняг!!! ФАКТ !!!
46
5
 
8
 
! Отговори
Бершен преди 2 часа
Бележете рублите....
45
6
 
15
 
! Отговори
Ада на чебурашките преди 2 часа
Докато не изметем цялата руzка *** от България, ще гледаме как Румъния става все по-добре, как от следващата година ще пътуват до САЩ без визи, строят най-голямата база на НАТО на Балканите, и в Шенген ще бъдат равноправни на останалите страни. А ние ще продължим да се дърляме с диванните чебурашки и ще правим избори по два пъти в годината, докато държавата не фалира. Всички червени ***...лу..ци вън от България.
44
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 часа
Бежански лагер,Максуда....
43
19
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 часа
Единстевеният политик с разум!!!
42
7
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 часа
Този гнусен ром ,отдавна трябваше ,да бъде подложен под съдебна отговорност ,за държавна измяна ..Копейкин е ром - гагаузин и по природа ,този етнос мрази България !!!!
41
6
 
11
 
! Отговори
Джихан преди 3 часа
Много разчита на имунитета!
40
6
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 часа
Коейката е копейка само в България. Нито езици знаят, нито знаят как да се държат тия аборигени. И понеже тук им е добре да всяват страх и паника сред лековерните и лекоакълните българи, на всяка цена искат да останем извън Шенген и извън еврозоната. А извън тях има само едно - изостанала Русия.
39
9
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 часа
Тоя човек е откровенно вреден за България! Вече не се и прикрива! Каквото и да се случи, той е против! Само за сателит на Русия е за!