Официално: Лейди Гага на 14 август в София

Билетите за концерта й на "Васил Левски" ще струват от 70 до 200 лв
Обновена: 10 апр 2012 10:45 | 10 апр 2012 10:42,
118
Официално: Лейди Гага на 14 август в София
Лейди Гага започва европейския си тур от София. Снимка: Getty Images

Новината, която от един месец всички очакват се потвърди официално. Лейди Гага ще изнесе концерт в София на 14 август по покана на София Мюзик Ентърпрайсис.

Кралицата на провокациите ще пее на стадион "Васил Левски", като в продажба ще бъдат пуснати 50 000 билета на цени от 70 до 200 лева.

Продажбата стартира на 27 април, петък, като пропуските могат да бъдат закупени в мрежата на Тикетпро и нейните партньори, както и на касата на зала "Арена Армеец".

"Въпреки факта, че звезда от световна величина в апогея на славата си идва за първи път в България, при това с колосална сцена и огромно техническо оборудване, цените на билетите ще бъдат доста по-ниски от тези за концерта на Мадона. Те ще бъдат обособени на три правостоящи зони пред сцената, върху специално покрития терен и на четири седящи зони в секторите А, Б и В. Всички седящи места ще бъдат с ред и място, за да се избегне възможността за дублажи и надвишаване на съответния капацитет във всяка категория", заявиха от СМЕ.

Концертът в София ще бъде първият на Гага от европейската й обиколка.

Петкратната носителка на наградата Грами ще представи специалното шоу The Born This Way Ball, като в него акцент са парчетата от последния й албум "Born This Way", но феновете ще видят и всички хитове от предишните два.

Съпорт на Лейди Гага в Европа ще бъде британската рок банда The Darkness, известни с хита си "I Believe In а Thing Called Love", а специален гост ще бъде DJ Lady Starlight, дългогодишен сценичен партньор на Гага.

"The Born This Way Ball" е електро-метъл-поп опера, приказка за Началото, за генезиса на Kingdom of Fame. Разказва за това как сме се родили и как ще умрем, празнувайки", казват създателите на шоуто.

СМЕ изказа и официална благодарност на президента на БФС Борислав Михайлов, на националния селекционер Любослав Пенев, както и на ръководството на НСБ за съдействието и разбирането, което проявиха, и въпреки трудностите успяха да преместят контролата на националния отбор с Кипър, насрочена един ден след концерта.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


118
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
43
2
 
13
 
! Отговори
Георги преди 12 години
Как всички да са възторжени от концерта на Гага, като билетът струва колко пенсията на бабите им. Нормално е всичко да се свежда до кебапчето и ракията в тея гладни години. Всеки предпочита да си легне с пълен стомах, отколкото да стои гладен, заради който и да е. Не се сърдете на народа, не е виновен той за простотията си.
42
6
 
13
 
! Отговори
littlemonster преди 12 години
Ква грозотия, бе? Я си гледай работата и ходи да си хейтваш Азис в дискотеката. Арееееее чупката ;)))
41
3
 
2
 
! Отговори
до vv преди 12 години
това е така..само че аз никъде не пиша за религии..за да вкараш нечий мозък в определено състояние не се изисква религия а малко наркотици и образи и звуци на подсъзнателно ниво..и освен това Гага постоянно говори за религии..(за така нареченото ново вярване Ню Ейдж)..ето това ми прави впечатление..не съм ходил до владиката да питам дали Гага проявява сатанизъм
40
17
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Поредната посредствена помия-еднодневка, вземала се на сериозно, с претенциите да е шлифера на Свети Петър. Феновете и са същия тип ***.
39
3
 
17
 
! Отговори
Кон'о преди 12 години
Какво пее ли? Пее за равноправие, за свят без насилие, за свят с равни възможности за всички хора, независимо от цвят на кожата, пол, религия и сексуална ориентация. И всичко това в допълнение към нейната Born this way Foundation, която се бори срещу насилието в училищата и подкрепя развитието на младите хора! Предпочитам това пред I'm sexy and I know it...
38
12
 
3
 
! Отговори
dedo преди 12 години
На В.Левски чак...... пред 200 човека ? Не е много разумно
37
2
 
14
 
! Отговори
Гюргя преди 12 години
За жалост сме много беден и *** народ. Хората 70 лева нямат за култура, за концерт, за нещо от световна величина. Тука сме приравнени до кръчмите, в които някой си върти мазните баджаци за петачка или 2 лева. За 2 лева ще си купиш и салата и ракийка. Ква ти Гага, като Азо си върти гъзО за кажи речи без пари...Беден народ, беден..
36
14
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
За хомосексулните и хермафродитите вход безплатен....
35
12
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
BATI GORZOTIQTA NITO MUZIKATA I E KATO MUZIKA NITO VIZIQTA PO GROZNO SASHTESTVO NE BQH VIJDaL KVOE TOVA PODIGRAVKA NA PRIRODATA ILI OSHTE EDNA POBARKANA AMERIKASNKA KUKOVICA NQMA TOLKOVA POBARKANA NACIQ OSVEN USA
34
10
 
2
 
! Отговори
shmi преди 12 години
Наистина е страшна, тръпки да те побият!!!
33
9
 
3
 
! Отговори
до 32 преди 12 години
Творчество ли? :)))))))))))))) Ти си тотално изперкала :) Като Лейди си Гага:)
32
16
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Ба си наглата помия! Иска и 200 кинта! За к'во? Да друса тръка по сцената и да *** като заклана ***. Я марш от тука и да си ходи в ***.
31
11
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
и 200 лв. да ми дават няма да си ги причиня :)
30
3
 
14
 
! Отговори
do 19 преди 12 години
Да, не давай 200 лева за Гага. Бутни ги в мазните цици на някоя чалгаджийка, прибери се, напий се и набий жена си. А утре искай бърз кредит да купиш салам и хляб на детето си
29
5
 
15
 
! Отговори
Аничка преди 12 години
Не виждам защо след като не я харесвате, продължавате да я плюете, при положение че явно не знаете нищо за нейното творчество и смисълът, който влага във всичко, което прави. Злобеете, но Гага е светлинни години пред Мадона, Бионсе и подобни.
28
9
 
18
 
! Отговори
до 23 преди 12 години
Всичко може да кажете, но някой чул ли я е как свири на пиано и пее - ??? Просто шеметно. Сравнявате я с мадона, но мадона и 2 тона не може да изпее, а Гага е преди всичко певица, няма плейбеци и чудеса. Страшна е! Там сме
27
11
 
8
 
! Отговори
mrazq_da_mrazq преди 12 години
Егати ужаса... надявах се поне това да ни се размине!
26
13
 
19
 
! Отговори
Пешо преди 12 години
Най-голяматааааааааааааа :) Много яко, просто нямам думи. Това е супер новина. Концертът ще е жесток. Нека хората, които не я харесват просто да не коментират. Аз не ви коментирам вашите идоли като Ивана и Азис.Хем плюете, че страната се чалгизира, но когато дойде човек, зад когото има 300 ч овека екип, пак сте недоволни. Въртете си маанетата и яжте кебапчета. ГАГА е номер 1 и това ще е събитие за страната ни.
25
4
 
6
 
! Отговори
vv преди 12 години
25 - останах с впечатлението, че християнството /както и повечето религии/ промива много по жестоко и непоправимо и историята го е доказала.
24
8
 
6
 
! Отговори
rusnak преди 12 години
Побойте се от бога и ни спестете, това откровенно сатаниско изчадие в Страстната седмица!