Официално: Лейди Гага на 14 август в София

Билетите за концерта й на "Васил Левски" ще струват от 70 до 200 лв
Обновена: 10 апр 2012 10:45 | 10 апр 2012 10:42,
118
Официално: Лейди Гага на 14 август в София
Лейди Гага започва европейския си тур от София. Снимка: Getty Images

Новината, която от един месец всички очакват се потвърди официално. Лейди Гага ще изнесе концерт в София на 14 август по покана на София Мюзик Ентърпрайсис.

Кралицата на провокациите ще пее на стадион "Васил Левски", като в продажба ще бъдат пуснати 50 000 билета на цени от 70 до 200 лева.

Продажбата стартира на 27 април, петък, като пропуските могат да бъдат закупени в мрежата на Тикетпро и нейните партньори, както и на касата на зала "Арена Армеец".

"Въпреки факта, че звезда от световна величина в апогея на славата си идва за първи път в България, при това с колосална сцена и огромно техническо оборудване, цените на билетите ще бъдат доста по-ниски от тези за концерта на Мадона. Те ще бъдат обособени на три правостоящи зони пред сцената, върху специално покрития терен и на четири седящи зони в секторите А, Б и В. Всички седящи места ще бъдат с ред и място, за да се избегне възможността за дублажи и надвишаване на съответния капацитет във всяка категория", заявиха от СМЕ.

Концертът в София ще бъде първият на Гага от европейската й обиколка.

Петкратната носителка на наградата Грами ще представи специалното шоу The Born This Way Ball, като в него акцент са парчетата от последния й албум "Born This Way", но феновете ще видят и всички хитове от предишните два.

Съпорт на Лейди Гага в Европа ще бъде британската рок банда The Darkness, известни с хита си "I Believe In а Thing Called Love", а специален гост ще бъде DJ Lady Starlight, дългогодишен сценичен партньор на Гага.

"The Born This Way Ball" е електро-метъл-поп опера, приказка за Началото, за генезиса на Kingdom of Fame. Разказва за това как сме се родили и как ще умрем, празнувайки", казват създателите на шоуто.

СМЕ изказа и официална благодарност на президента на БФС Борислав Михайлов, на националния селекционер Любослав Пенев, както и на ръководството на НСБ за съдействието и разбирането, което проявиха, и въпреки трудностите успяха да преместят контролата на националния отбор с Кипър, насрочена един ден след концерта.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


118
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
63
8
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Лейди УРУД
62
3
 
17
 
! Отговори
БГ Съдия преди 12 години
Там съм ! Хаха :) Няма лошо, който има пари и му се дават за такива неща да ги дава. Аз лично предпочитам да си отида лятото на селски туризъм из Родопите, вместо да ги давам на Лейди Гага.
61
12
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
това сега какво е лейди ГА-га,гарга ли е гугутка ли е или е ТО,и кой извратеняаци ще и ходят на концерта и ще дадат по 70-200лв.,та това е цяла пенсия на нашите родители...
60
12
 
15
 
! Отговори
optimist преди 12 години
Как успяха да направят от такова *** световно известна личност?! Нито изглежда добре, нито пее добре... нищо!
59
6
 
5
 
! Отговори
Machiavelli преди 12 години
Иоанке, ти 200 лева наведнъж си виждала само след секс с някой плешив чичко, тъйче недей така говори за парите.
58
10
 
9
 
! Отговори
terry преди 12 години
уродливо, просто и бездарно същество за точно същите фенове, още повече в БГ, където изобилства от такива
57
14
 
11
 
! Отговори
Ioanna преди 12 години
АЙДЕ СТИГА СТЕ ХЕЙТВАЛИ БЕ, КОЙТО ИМА ПАРИ ЩЕ ОТИДЕ.. КАТО НЯМАТЕ ПАРИ, КАТО НЕ Я ХАРЕСВАТЕ И ПР. НЯМА ДА ХОДИТЕ И ЕТО ВИ РЕШЕНИЕ НА ПРОБЛЕМА.. БОЖЕ, ГОСПОДИ, ИЗПРОСТЯ ТОЯ НАРОД, ЯКО ИЗПРОСТЯ..
56
5
 
9
 
! Отговори
,,lari,, преди 12 години
XORATA V BALGARIJA UMIRAT OT GLAD,A KORUMPIRANI OT VLASTA PRAVQT MILIONI .
55
4
 
6
 
! Отговори
holy diver преди 12 години
Ioanna - удари са зад врата, след което напиши holy diver в гугъл и си пусни първия клип който излезе. Тогава ще стигнеш до извода каква музика слушам. азис и той в Белене...
54
4
 
7
 
! Отговори
Machiavelli преди 12 години
Луди и на Джъстин Бийбър ще се намерят да идат хахах.
53
5
 
5
 
! Отговори
Ioanna преди 12 години
Смърт и за тебе, прекраснико ;** айде *** си с азис и галена... те явно са по-добри от гага, хухуахуух
52
13
 
4
 
! Отговори
holy diver преди 12 години
тя подкрепя *** - смърт
51
7
 
6
 
! Отговори
Ioanna преди 12 години
хаха, скъпичък Анонимен, ти по-добър ли си от нас като единственото ти забавление в жалкото ти съществуване е да хейтваш като обезумял?! не виждам какъв ти е проблема.. и *** можеш да казваш само и единствено на майка си, щото като гледам какво жалко създание е създала и възпитала, други думи да я опиша не ми идват наум.. айде със здраве, пускай си Сен Тропе и яко dance :*
50
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
хубава музика прави, но за какво ми е да плащам 200лв/билет като в youtube има бол нейни концерти, ремиксове, т.н.
49
3
 
2
 
! Отговори
до 44 преди 12 години
то и на Уудсток са пяли за любов и равноправие ама ЦРУ 3-дни ги помпа със ЛСД и други нови джаджи за да видат как действа..имало е там и деца и 3-дни е валяло и са стояли в калта обезумяли от наркотици и пеят за любов..явно си чул само за официалната версия на така нареченото равноправие (Ню Ейдж) и всеки който иска нека ходи да я гледа и слуша аз не забранявам и не упреквам никой да не ходи..просто монетата има и друга страна малко хора си правят труда ба я обърнат и видят
48
12
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Помията гага и нейните ***, долни *** сте.
47
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
"Въпреки факта, че звезда от световна величина в апогея на славата си идва за първи път в България..."Първите, които дойдоха в апогея на славата си бяха The Prodigy, мисля че година след като излезе албумът "Тhe fat of the land"
46
6
 
11
 
! Отговори
Ioanna преди 12 години
Анонимен, *** е *** :* // Айде като не ви харесва не слушайте, НИЕ ще си даваме парите, не ВИЕ, сеш се?! ;)) аре вървете си слушайте вмирисаните чалгии, които освен за еб*ане за друго не пеят и оставете на нас да си слушаме хубавата музика :*
45
8
 
7
 
! Отговори
GOGO преди 12 години
Таз ако се засече с азис, ще повърнат в мрежа един върху друг.
44
11
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
И да тръскате минуси си оставате същите ***, като помията гага.