Таро прогноза за 7 - 13 октомври

Динамична седмица
0
Таро прогноза за 7 - 13 октомври
Снимка: Istock

Таро картите за новата седмица са Петица пентакли и Кралица пентакли.

Първата таро карта в четенето е Петица пентакли. Когато се появи в таро четене, тази карта е показател за финансови загуби. За някои от вас това може да се прояви, че се намирате в трудна ситуация, особено що се отнася до вашата работа и материални притежания. Може наскоро да сте загубили работата си, дома си или финансовата си сигурност, което да ви кара да не се чувствате в безопасност.

Вероятно и егото ви е наранено, особено след като успехът често е свързан с финансовото богатство. Предимството е, че Петица пентакли е карта от Малките Аркани с временни ефекти, което означава, че трудностите ви бързо ще отминат. Понякога тази таро карта подчертава липсата на подкрепа от други хора към вас или че вие сами саботирате своето изобилие и напредък. Вероятно се страхувате, че нямате достатъчно.

За да разсеете тази енергия, потърсете доказателства за това, което имате, дори и да е много малко или на пръв поглед незначително, и изразете своята благодарност. С течение на времето положителните аспекти ще продължат да нарастват.

Източник: Седмична таро прогноза за 7 – 13 октомври 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Още от Видео прогноза
Слънчево ще е днес, вятърът ще се ориентира от юг
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари