"Сигнал" и Филхармония Враца на една сцена в Античния театър

Те ще представят "СИГНАЛ Symphonic" в Пловдив
21 авг 2024 15:10, Александър Попов
5
"Сигнал" и Филхармония Враца на една сцена в Античния театър
Снимка: Event Masters

Популярната група "Сигнал и 40 музиканти от Филхармония Враца ще гостуват в Пловдив на 25 септември в Античния театър. Шоуто носи името „СИГНАЛ Symphonic“ и е първият такъв проект в историята на групата. Той бе представен с грандиозен успех в Зала 1 на НДК в края на миналата година по повод творческия юбилей на бандата и представи най-големите й хитове в нов и различен вариант. След това последваха емоционални концерти в Бургас и Варна.

„Ние сме единствената българска рок банда, която вече 46 години не е преставала да изнася концерти и да се среща с почитателите си. На всички тях, които станаха вече няколко поколения, искаме да подарим това ново и различно музикално преживяване. Нашите песни в съпровод от Филхармония Враца с диригент маестро Димитър Косев е емоция, която искаме да споделим искрено с всички, за които любовта, верността и приятелството не са само думи, а начин на живот!“, споделя фронтменът Данчо Караджов.

Организаторите от Event Masters гарантират мащабен и въздействащ концерт-спектакъл, в който ще прозвучат вечните и ненадминати със силата на посланията си "Липсваш ми", "Спри се", "Сбогом", "Зелени сигнали", "Лодка ли е любовта", "Да те жадувам" и др.    

Билети могат да се закупят в мрежите на Eventim, Grabo и партньорските им мрежи, както и на касата на Античния театър.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още по темата: Сигнал
Още от Рок
Editors свирят на 29 август в Зала 3 на НДК
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
0
 
2
 
! Отговори
фантомаСС преди 1 седмица
Истината е , че Данчо хич го няма. Гласът му е изчезнал и само едно - О , йеее , не става ! От години не са правили никаква читава музика. Не знам защо още се мъчат. Не стига това , ами и грандомански проект с филхармония ! Луда работа !
3
0
 
15
 
! Отговори
VladTepes преди 3 седмици
До АнонименДанчо от години не може да пее, без Ицо Ламбрев няма и кой да напише свястна песен.
2
4
 
1
 
! Отговори
Тенгри кан преди 3 седмици
Също и "Липсваш ми", "Любов" и т.н. Тия двете оня ден, ей така, изпод нищото ги засвирих и запях, магическо стана изпълнението им в лятната нощ под сливата... Все ще свират и пеят "Сигнал" докато има такива, дето д аги помнат и слушат.
1
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Дедо Данчо е време да се замисли за пенсия. Всъщност времето отдавна е дошло. Преди 5-6 години се излъгах да ида на техен концерт. След 2-рата песен гласът му тотално изчезна, прибра се, а музикантите продължиха без него. После се появи пак, но се чуваше само викане и боботене. Представям си сега как е, сигурно още по-зле. Вероятно затова е извикал филхармонията, да не се чува в гюрюлтията, че не може да пее. Бяха добри навремето, но всяко нещо с времето си.