Рожденикът Путин доволен, съхранил човешките черти на характера си

Въпреки ограниченията работа му се отплащала в морален план
7 окт 2020 13:14, Елка Василева
154
Рожденикът Путин доволен, съхранил човешките черти на характера си
Снимка: архив, БГНЕС

Президентът на Русия Владимир Путин разказа, че през годините начело на държавата понякога е имал усещането, че се превръща от човек във функция, но е съхранил човешките черти на характера си.

„Мои приятели, с които се познавам още от университета, казват, че практически не съм се променил. Те по-добре виждат отстрани“, каза Путин в интервю за ТАСС.

„А аз бих искал по-специално да не губя човешките си качества, защото понякога тук имаш усещането, че от човек се превръщаш във функция“, каза Путин. По думите му „все пак успява да съхрани такива човешки качества“.

Путин сподели, че работата му на президент слага отпечатък върху общуването му с близките, включително и приятелите му. „Естествено, има ограничения“, каза Путин, запитан може ли да си позволи да се срещне с приятели например в бара на по бира.

Още по темата

„Старая се да не пия бира в последно време. Коремът расте“, шеговито добави той.

Въпреки ограниченията обаче Путин каза, че работата му се отплаща в морален план.

„Има и компенсация за тези ограничения. И най-главната компенсация е чувството за много голяма морална удовлетвореност от доверието, което ми оказват хората. Това е много важно“, заключи Путин.

Най-голямата лична загуба за Путин през последните 20 години е смъртта на родителите му. „Лични загуби… Родителите ми се отидоха. Точно в началото на този път /когато преди 20 г. той идва на власт в Русия/. Най-голямата загуба“, каза Путин.

Той разказа и за внуците си, като заяви, че изпитва голямо удоволствие от общуването си с тях.

„Имам внуци, щастлив съм. Те са много добри и сладки. Изпитвам голямо удоволствие от общуването си с тях. Малки сладки дечица. Мисля, че това е естествено чувства за всеки човек. Имам го това в живота си и много се радвам“, сподели руският лидер.

Путин обаче отказа да разкаже колко внуци има, като обясни това със сигурността. „Вие не живеете моя живот и не разбирате какво са въпросите за сигурността. Просто човек, когато е далеч от това, не го забелязва“, каза Путин.

Владимир Путин днес, 7 октомври, навършва 68 години. Той е роден през 1952 г. в Ленинград. Прессекретарят на руския президент Дмитрий Песков заяви, че Путин ще прекара рождения си ден на работа. През първата половина на деня той ще проведе десетина телефонни разговора. По-късно ще се срещне с приятели и роднини.

Путин е от 20 години на власт в Русия. На проведения по-рано тази година референдум беше одобрена конституционна промяна, съгласно която Путин ще има възможност да се кандидатира за още два шестгодишни президентски мандата след 2024 г., когато изтича настоящият му мандат. Така той може да остане начело на Русия до 83-годишната си възраст.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


154
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
68
7
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Обикновенния руски народ тъне в мизерия?!Каква човечност?
67
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Русия не може да се измъкне от авторитарните режими и това си е. Или пък не иска, щото мързелът и нищетата вървят ръка за ръка; така му е добре на мужика: да го мачкат, ама и да му подхвърлят копейки за оцеляване и водка.
66
9
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Дядъ Вова, честит рожден ден. по стар стил именно в Ленинград на 7 Октомври е проведена тяхната революция. А за ракетката , просто няма думи. хиперзвукова ракета да тресна на 4-500км мишена е като торта със запалени свещички и хепи бърсдай то Ю
65
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Вова,Вова май само ти си вярвяш!!!
64
4
 
15
 
! Отговори
noFreeman преди 3 години
какви човешки черти е съхранил бе... вчера по централният им канал - говори ***, че здравословния начин на живот се е засилил и дават 4-5 бягащи по една алея с маски... пълен смях... ай да ти е честит рожденния ден и пукай по-бързо - *** продажен!!!
63
3
 
15
 
! Отговори
Чебурашка преди 3 години
До Поручик РжевскиИзправил, изправил, колко да я е изправил? Както казват руснаците :"Путин поднял Россию с колен и положил раком!"
62
8
 
15
 
! Отговори
Пуй за Хутин преди 3 години
Сърдечни поздрави за товарищ путин ... !!!
61
23
 
10
 
! Отговори
Поручик Ржевски преди 3 години
С ДНЕМ РОЖДЕНЬЯ, ВЛАДИМИР ВЛАДИМИРОВИЧ !Поздрави за най-успешния лидер на Русия, който успя да я вдигне на крака!
60
4
 
11
 
! Отговори
истина преди 3 години
до 59 не убивайПрез ВСВ американски и английски самолети бомбандират София.През ПСВ преди 102 години 12 руски бойни кораба и два хидроплана обстрелван Варна. Има убити мъже, жени и деца, разрушени жилища в централната част.Две германски подводници спасяват Варна от разруха. Те потопяват най големия боен кораб и сериозно повреждат друг. Руските кораби бягат в открито море.Пиши цялата истина, а не само това което те е повредило.
59
7
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Имам внуци, щастлив съм. Те са много добри и сладки. Изпитвам голямо удоволствие от общуването си с тях. Малки сладки дечица."--------------------------Разбираме те, защото и ние имаме. Да са ти живи и здрави! Да ти носят радост още дълги, дълги години! ЧРД!
58
6
 
10
 
! Отговори
Разума запази ли? преди 3 години
Защото е доста съмнително човек с всичкия си да заяви като него преди няколко месеца, че 70% от руснаците, живеещи според собствените му думи с еквивалента на 400 лева месечно, били "средна класа". Много особен вид тепегьозлък се изисква за такава наглост. Или старчески маразъм.Да им е честит на руснаците. Такава им е злата съдба след единствения късмет в историята им с Петър Първи - леко или не много леко превъртели монарси и управници.
57
6
 
15
 
! Отговори
Чебурашка преди 3 години
До Анонимен..... партизаните трепеха немските войници на Българска територия.... Партизаните не са трепели немски войници на българска територия поради причината, че такива у нас не е имало. Единствените убити са един взвод невъоръжени войници, които са били на лечение в станцията Жабокрек. Убити са 25 германски войници и техническият директор на дружеството Гранитоид Райнхард Томанеки неговата малолетния дъщеря, която преди това е изнасилена.
56
6
 
15
 
! Отговори
Чебурашка преди 3 години
До Анонимен...... САЩ са пускали детски играчки бомби в България през ВСВ, като.... Това е пример, че комунизма не се различава от фашизма. Споменатите от теб бомби играчки се появяват за първи път в нацистката пропаганда а след края на ВСВ се разработват от комунистическата такава. Дори и има повест от Стоян Загорчинов "Воля", разказваща за тази лъжа. Бомбите-играчки съществуват единствено във фашистката и комунистическата пропаганда.
55
2
 
8
 
! Отговори
Дзъ преди 3 години
Този на снимката не е Путин а негови бузест двойник....щото има и втори такъв
54
5
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
След Крим да се готви Аляска:"Putin to annex you next? - "Russia has no borders"
53
7
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Любовницата на Путин се оплаква:Аз поисках за подарък крем, а той ми подари Крим. Сега на смея да поискам каляска.
52
2
 
7
 
! Отговори
Сделано в Китае преди 3 години
С днем рождения поздравляем, но Император Си - наш босс!
51
7
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ех, това защо ли ми напомни един стар виц...<html><body>Люта и страшна руска зима. Върви едно детенце из гората и по едно време вижда къщичка, прозорчето свети. Вътре седи чичко Ленин и пише нещо, в камината гори огън, топло, уютно.- Може ли - пита плахо детенцето, - може ли, чичко Ленин, да се постопля при вас? Изгубих се в бурята, умирам от студ...-Излез навън - отговаря чичко Ленин. А очите му добри, добри...
50
10
 
7
 
! Отговори
Атанас Велмазов преди 3 години
Чебурашка, България няма да съществува максимум до 20-30 години ще изчезне заради демографския срив в страната и трябва да си малоу.мен за да не го разбираш, а Русия е най-великата и мощна страна в света , сравненията са ти нелепи , небла.годарник ! бегай да спиш !
49
7
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Русофили гнусни, обаждат ли се внуците от Америка бе?