Песков: Русия би използвала ядрени оръжия само ако съществуването й е заплашено

Никой не си е помислял, че операцията в Украйна ще е няколко дни, допълни той
22 мар 2022 22:15, Красимир Ангелов
141
Песков: Русия би използвала ядрени оръжия само ако съществуването й е заплашено
Снимка: БГНЕС

Говорителят на Кремъл Дмитрий Песков заяви, че никой дори не си е и помислял някога, че специалната военна операция в Украйна ще отнеме само няколко дни, предадоха световните агенции.

С наименованието "специална военна операция" Русия нарича действията си в Украйна, припомнят западните информационни агенции.

Песков повтори уверенията на Москва, че операцията върви по план. Той увери, че Русия би използвала ядрени оръжия, само ако самото й съществуване е заплашено.

Песков припомни, че главните действия на руските военни в Мариупол са да прочистят града от националистически подразделения, предаде ТАСС.

"Окупацията на Украйна не се явява цел на специалната военна операция на Руската Федерация", подчерта той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


141
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
86
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Путин е холограма
85
4
 
7
 
! Отговори
Кико преди 2 години
Мишок!
84
5
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Путин не за първи път си измисля поводи за агресия. Винаги твърди, че Русия е заплашена. Параноята на Путин е известна и няма нищо по-лесно, да си измисли заплаха към Русия, за да извърши удар и военно престъпление, към човечеството. Всеки психиатър ще ви каже, какво е това.
83
6
 
5
 
! Отговори
105 ристин0 проста преди 2 години
путкаСи, многоПроста.
82
17
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Най-тъпо. о племе се оказаха урките, да трепеш собствените си сънародници под диктовката на САЩ. В кой век живеят тези?
81
13
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
А как се казват християни, които убиват християни свои сънародници в Донбас от 2014г?
80
5
 
23
 
! Отговори
до Росен преди 2 години
Християнин който изпраща мюсюлмани да избиват християни , знаеш ли как се нарича? Мислиш ли че тия в следващите 100год. някой ще ги има за хора ?
79
1
 
9
 
! Отговори
ууу преди 2 години
До др0гаре плоскоземиПетка и Чапаев са с Анка Картечарката. От няколко дни ги няма по форумите.
78
5
 
18
 
! Отговори
рушофилска курво преди 2 години
"Мариупол падна...." хуяТи е паднал, или кислородната бутилка.
77
5
 
7
 
! Отговори
Господ преди 2 години
Да, имало е опит за дворцов преврат. Богатите са надушили, че Влад *** им готви уйдурма и са се опитали да претрепят овеннопрестъпникът, но за жалост не са успяли.
76
12
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Жал ми е за неваксинираните. От лъжа на лъжа вече не знаят какво говорят. То не беше вирус нямало, вирусът бил обикновен грип, бил изкуствено създаден, ваксините не действали, не били тествани, водели до стерилитет, до сърдечни проблеми. Лъжа, след лъжа.
75
9
 
14
 
! Отговори
Пръднята преди 2 години
Аз пък си мислих, че балканците сме най прости, а съ указъ, че имало и още по прозди и загубени политици. Ония от Русия.
74
8
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Жал ми е за русофила, от лъжа в лъжа вече не знае какво говори! Мариупол не е паднал, а Киев ше падне точно на куково лято!
73
5
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тактическо ядрено оръжие Русия ще използва само срещу бункера на Путин в Сибир.
72
6
 
4
 
! Отговори
ББ преди 2 години
До Джонепрекъснато *** ни насаждат как Света ни бил "заплашен"...заплашват русия от глупост...русия срещу Свободният и технологичен Свят!...това е нелепо...това са фашистки техники на манипулации на безсилни...нима хитлер не тръгна да унищожава Света ни...и САЩ прекосиха океана...има границ които не трябва да се минават и...минем ли ги...няма връщане на зад...путин не може да влезе в Украйна...заплашва...лъжат го и го манипулират...дворцови игри да го свалят...за часове се промени..нелепо
71
5
 
14
 
! Отговори
Рамзан Кадиров преди 2 години
Силно подозирам, че ***-руските ядрени оръжия са също толкова калпави и нефункционални като ***-руските танкове.
70
6
 
10
 
! Отговори
ББ преди 2 години
До Анонименаман от селски клюкарки...някой жив с гънка може ли да излезе и да сподели къде и кога Президент на САЩ е заплашил Света ни с ядрените си?...само факти моля...възраждане манипулаторите..у сибир,Путин убива братя...какво стана със обединителя на славянските...убива ги...безсмислено и гнусно...воюва с жени и деца...руши домове...позор и срам е...или го лъжат и го вкарват в грях за да го свалят...или съветниците му са луди...украйна не е фактор!!!жертва я превърна путин безсмислено!!!
69
4
 
11
 
! Отговори
Джо преди 2 години
Интересно дали има предвид съществуването на Русия, или съществуването на Путин като неин лидер, защото в неговата глава Путин може и да мисли, че Русия без Путин не може да съществува. Може и да има здрав разум измежду хората там, от които зависи да спасят съвременния свят, пък да видим...
68
9
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Големи юнаци сте а от едно ядрено уръжие се уплашихте няма страшно сядайте да пукате ракия иоку виж пак сте възмажали и бой по касите с ядрени юмуци ХАХАХАХ.
67
1
 
10
 
! Отговори
Hoho_Boho преди 2 години
До Иман: А ако беше на мястото на Байдън, щеше ли да направиш Русия на стъкло? И той го може, има си ядрено куфарче. ...А? Ти човек ли си?