Украйна порази петролен резервоар в Белгород

Според Вячеслав Гладков са евакуирани някои части на града
1 апр 2022 12:08, Йоана Цонева
208
Украйна порази петролен резервоар в  Белгород
Снимка: БГНЕС

Два хеликоптера на украинските военновъздушни сили поразиха днес петролен резервоар в нефтобаза в руския град Белгород, след като прекосиха границата, летейки на малка височина, съобщи губернаторът на района Вячеслав Гладков, цитиран от Ройтерс.

Гладков каза, че в резултат на нанесения удар е избухнал пожар, при който са пострадали двама работници, предаде БТА.

Той допълни, че са евакуирани някои части на града, намиращи се до границата с Украйна.

Още по темата
Животът на пострадалите не е в опасност, уточни губернаторът, цитиран от ТАСС.

Междувременно и Kyiv Independent, както и опозиционната беларуска телевизия NEXTA съобщиха, че руската армия е изтеглила 700 единици военна техника от околностите на Киев, но въпреки това руските войници около украинската столица представляват значителна сила, предаде Actualno.com.

Според данни на британското и американското разузнаване, прословутият конвой от 65 километра, който тръгна към Киев в началото на войната, на практика вече не съществува. А украинската армия съобщава, че е освободила 11 населени места от руска окупация в Херсонска област.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


208
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
128
8
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Путин си скубе косите четейки новината хахаха Вместо за 3 дни да превземе Украйна и да си сложи послушна марионетка в Киев от Украйна идват само ковчези и за капак му бомбят градовете
127
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
* 146
126
5
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Русофилчеята се чудят как да адвокатстват и да замажат резила на магучая! Кауза пердута! При липса на аргументи се налага да бpъщoлeвят rлynocтu! И адвокат Марковски не би се оправил!
125
5
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Рашките да се прибират немедлено в Матушка Рус, да върнат Крим и да платят репарации на Украйна че като е тръгнало скоро може и Масква да изпуши
124
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
145 , бягат само в болното въображение на зелетяка , който няма нищо между ушите и главата му служи само да не мувлиза вода във врата когато вали
123
6
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Само след една операция на укрите в Русия и рашъните се разбегая от Русия както германците не са бягали от Германия! Навярно очакват нещо много по лошо да им се случи!
122
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
сата-нато , на един от най-големите ИЗНОСИТЕЛИ на петржл и петролни продукти им свършил бензина , а? По-добе е да си мълчиш и хората да си мислят че си ***, отколкото да се обаждаш и вече да са сигурни ... ;)
121
10
 
15
 
! Отговори
анонимен преди 2 години
Каквото повикало,такова се обадило. Украйна ще разкаже играта на путинските окупатори. Слава украински герои,Светът ви се възхищава и е с вас!!!
120
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
до 113 Абе ти от какво боледуваш бе? Я пак прочети какво си написал и ако нищо не ти се стори нередно заминавай на психиатър или на неврохирург . Въпреки че в твоя случай медицината е безсилна ...
119
2
 
9
 
! Отговори
до 134 преди 2 години
Матиас Руст се казваше летеца, то беше в деня на авиацията на СССР, всички генерали празнуваха и имаше големи чистки след това.
118
2
 
14
 
! Отговори
Оберщурмбанфюрер преди 2 години
Това е втория официално регистриран удар. Очаквайте още подобни изненади - заря. Путин НИКОГА не е предполагал, че укрите, които бяха тренирани от американски спец командоси могат да се окажат по-упорити и по-смели от терористите на бин Ладен. Голем ще го ядат.
117
12
 
14
 
! Отговори
Леле мале преди 2 години
Като чета коментарите на панелка експертите и ми става ясно защо аджеба голяма част от българите не мърдат в развитието си.. Същите тези като видят руснака с G класата на морето и умират от кеф, а пък жените им също щото получават и ор**газъм от руснака. Една част от българския народ е много жалка.
116
7
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
до 125 Не , сложил си е седмия бустер и се е превъзбудил :D Те ваксаджиите и педро-атлантиците са едни и същи. Някои "капацитет"им каже нещо и те до смърт ще го повтарят без да си направят труда сами да проверят , да се информира от няколко независими един от друг източници и с малкото си мозък да преценят сами. Ама така им е по-лесно , мисленето не е за тях ...
115
2
 
9
 
! Отговори
На Сталин ..... преди 2 години
Армията беше страшна защото НКВД--то ги трепеше отзад със картечници ако не се вдигнат във атака ! И защото се предаваха по 5,--6 тотин хиляди ама Стслин мобилизираше по 1 милион---сега тоя филм на ужасите го няма и на войничета им треперят гащетата !
114
2
 
8
 
! Отговори
Щяло да е край.... преди 2 години
Сега Сталин го няма да избива народа наред и да държи по 24 часа хората да припадат във завода и да произвеждат Т-34 без пари ! Откъде у Русия пари да си плати за дълга война със запада-от никъде .Наемници има във цял свят според вас кой може да плати повече ? Тая война няма да свърши и цяла Украина да превземат накрая ще бягат докато ги гонят .Могат да се самойзтрепят със атома но със обикновени оръжия нищо няма да постигнат .
113
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Сигурно е било много красиво!
112
5
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Това са добри новини. И Украйна трябва да атакува руски градове. Щом те атакуват, ще отвръщаш.
111
2
 
9
 
! Отговори
Ватник преди 2 години
Голяма работа, то да не е антифриз че да става за пиене? Да гори , майната му!
110
5
 
14
 
! Отговори
АнонимеН преди 2 години
БРАВО НА УКРАЙНА !!!
109
7
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
"колоната" е 60 км според кой ? Наркомана -президент или според малоумния кмет-боксьор ? Някой по-надолу ви го каза - това беше за отвличане на внимание и сили . Сега 60 000 укри ще попаднат в обкръжение и всичко ще приключи. Ама как да го разбере 20 годишен трансджендър които едиственото оръжие което е хващал е самобръсначката за да си бръсне краката ...