Песков: Западът показва липса на далновидност

Той коментира отпратените руски дипломати
Обновена: 5 апр 2022 19:52 | 5 апр 2022 19:40, Росен Стойчев
72
Песков: Западът показва липса на далновидност
Снимка: БГНЕС/EPA

Западът показва липса на далновидност. Това обяви говорителят на руското президентство Дмитрий Песков, цитиран от ТАСС.

Песков коментира последните решения на западни държави. Днес няколко европейски страни отпратиха голям брой руски дипломати.

"Това намалява възможностите за общуване на дипломатическо ниво. Това става в подобни трудни условия. Така само допълнително се затруднява диалога с ЕС. Мисля, че трябва да се разбере реалноста", заяви Песков.

Още по темата


Според него САЩ се готвят за нови действия спрямо Русия. Това е нормално решение за американското правителство. Песков призова колективният Запад да прояви логика в своите решения.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


72
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
55
8
 
5
 
! Отговори
Един Българин преди 2 години
Този е отвратителен!
54
7
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Колко са безсилни и запада и Сащ. Действията им са на ядосани деца, а не на дипломати на международно ниво.
53
4
 
8
 
! Отговори
До 34 преди 2 години
Като говориш за Виетнам, тогава американците се вдигнаха против войната. Помниш ли хипи движението!!! А защо се появи July morning в България...като движение след ОСВОБОЖДЕНИЕТО НА БЪЛГАРИЯ от комунизма и раша!!! А това не правят в момента в раша за войната, която те започнаха!!!
52
12
 
10
 
! Отговори
ББ преди 2 години
уау ще залееш Свободният Свят с...квас ли г-н гьобелс,за убийствата в Украйна ще платите цената с животите си с кандидат императора ви,ако сте пичове имате пистолети,знете процедурата...достойните осъзнали грешките си така правят!а имаш ядрени...нашите обаче са по...коп.лета,по зли и смъртоносни,приятели голяма е вереятността техните да не излетят...живеем в технологичен Свят!...гарантирано ви е че и вашите деца няма да оцелеят...г-н гьобелс...съобщете го на дъщеря Ви...ние го направихме!!!
51
10
 
11
 
! Отговори
ББ преди 2 години
г-н гьобелс опитва да "преговаря"...трябвало дипломати,разбирай руски кгб агенти в Свободният Свят,след убийствата в Буча...след този геноцид...няма начин нормален да се мърси като седне на една маса с...убийци,Съд...Трибунал...и намеса на армийте на НАТО и САЩ...безмилостна...да платим цената сега..след време ще е по скъпа!!!отзовете производствата си от китай!!!храните и въоражавате нов агресор,поредната глупост!
50
13
 
1
 
! Отговори
Не фен на Путин. преди 2 години
Ако Запада си бе запазил истинската демокрация, човешки права и свобода на словото, които имаше допреди десетина години, Путин щеше да падне до сега.
49
10
 
17
 
! Отговори
А, този пък преди 2 години
Нали са си самодостатъчни, за какво им са "дипломати" във Евро съюза? То бива лъжи, шикълкавене а и заплахи, сега пък нещо им липсва! Тези комунисти родени от по рано от фашизма си мислят че са нещо! Вече стана ясно, че за нищо не стават. Това са силно комплексирани, дълбоко покварени мародери. Не бъркам царска Русия, със путинова шизофрения.
48
2
 
9
 
! Отговори
хаха преди 2 години
До точно така, абе с други думи начуете се да живеете като нормални хора и нямя да има проблеми какво толкова умувате
47
3
 
6
 
! Отговори
точно така преди 2 години
До логика...и си налягате парцалите с тия сепаратисти навсякъде, и на мене не ми харесва в БГ ама търпя не съм станал сепаратист. това е търсисе мирен начин
46
5
 
14
 
! Отговори
логика преди 2 години
ето я логиката: изтегляте воиниците от украйна, връщате всичко в признати граници от договорите които сте подписалии и вие и всичко се нормализира за няколко месеца, друга логика не виждам
45
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тя играта е толкова голяма, че Песков, Путин и другите касапи едва ли разбират, че са пешки на голямата дъска.
44
6
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ще разделим Русия на демократични държави и ислямски държави и ще ги накараме да воюват помежду си. Вече ги делим на картата, както те деляха Украйна на картата в държавната им телевизия.
43
8
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Лошото е ,че заради тяхните глупости и Китай ще го отнесат със санкции,ако им ударят запада износа на Китай.
42
9
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Съд в Хага за Сащ - Eй тези американци много лоши бият Русия през ръцете , не и дават да краде на воля . Рашките да беха нападнали САЩ и да решат проблема а другари какво ще кажете логично предложение .
41
5
 
4
 
! Отговори
дедо поп преди 2 години
До тцтцтцче как да преговаря като те самите са терористи
40
7
 
18
 
! Отговори
тцтцтц преди 2 години
Тоя мишок не разбра ли че запада не преговаря с терористи?
39
19
 
30
 
! Отговори
ММ преди 2 години
Песков не виждаш ли , че вече никой не Ви иска , никой не иска с вас да общува , това , че имате енергийни ресурси , не значи че сте умни и трябва да Ви уважаваме , вземете си и и посланика и дим да ви няма !! Видяхме какво добро носите !! Пазете си го за вас !!
38
19
 
22
 
! Отговори
Боли ме шнура преди 2 години
Не са ги отпратили, а са ги изхвърлили като парцали обратно към Мордор.
37
12
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Вижте му акъла и му кройте шапка! И троловете му са се метнали на него по далновидност. Ми по неговата логика ние трябва да освободим половин Кавказ от руснаците , щото там има хора с българско самосъзнаие, наследници на Бат Баян. И дори мнозина говор ят на полубъласки диалект все още. Тва част от Осетия Ингушетия и прочие, що не тръгнем да ги освободим от руско робство, а?
36
18
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Далновидният Песков не казва как пратиха руски 18-19-годишни деца да копаят радиационни окопи. Акъл - море, глава - шамандура. Много е далновидно да настроиш половин свят срещу себе си и да увеличиш членките на НАТО.. Пази Боже, такъв да ти дава акъли!