Путин предупреди: Държавите от ЕС, говорещи за удари по Русия, да вземат предвид размера си

Той настоя в Украйна да се проведат избори
28 май 2024 17:58, Нели Христова
667
Путин предупреди: Държавите от ЕС, говорещи за удари по Русия, да вземат предвид размера си
Снимка: БГНЕС

Руският президент Владимир Путин обърна внимание на европейците, говорещи за възможността за удари по територията на Руската федерация, на малките размери на техните страни и високата гъстота на населението. Руският държавен глава посъветва да се отчита този фактор, когато се правят подобни изявления.

"Представителите на страните от НАТО, особено в Европа, особено в малките страни - те по принцип трябва да са наясно с какво си играят. Те трябва да помнят, че това обикновено са държави с малки територии с много гъсто население. И това е фактор, който те трябва да имат предвид, преди да говорят за удари дълбоко в руската територия", подчерта Путин.

Той също така настоя, че в Украйна трябва да бъдат проведени президентски избори след изтичането на петгодишния мандат на украинския президент Володимир Зеленски, предаде Ройтерс.

Зеленски не се е явявал на избори във военно време въпреки изтичането на мандата си - нещо, което той и съюзниците на Киев смятат за правилно решение, предаде БТА.

Путин заяви, че единствената легитимна власт в Украйна в този момент е парламентът и властта трябва да бъде предадена именно на неговия председател.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


667
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
63
7
 
6
 
! Отговори
Еврогей преди 3 месеца
Ако Путин беше 50 години по-млад щях да се жертвам и да го опъна!
62
14
 
9
 
! Отговори
До 65 преди 3 месеца
За размери говори импотентния плеш на снимката. Понеже вече не му става, та затова избива комплексите си с войни.
61
12
 
2
 
! Отговори
АнонимеН преди 3 месеца
ЛАКОМИЯ ПУТИН СМЯТА , ЧЕ НЯМА ДА БЪДЕ ЗАДОВОЛЕН ОТ НАТО И УКРАЙНА ЕДНОВРЕМЕННО :D
60
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Балтийските републики и Полша си мечтаят да увеличат територията си след войната. Затова бутат ЕС и САщ да участват.
59
9
 
7
 
! Отговори
Xax преди 3 месеца
Пригожин с 20 затворника почти го превзе... Очевидно размерът не е от значение хахах
58
6
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Цар Бомба по Уошингтън, Лондон и Париж!!!! :))
57
8
 
8
 
! Отговори
На жена ти тъпкача преди 3 месеца
"Размерът няма значение, бункерен плъх." ............това жена ти ли го твърди, щото на мен ми казва друго! Късопишковец крив
56
9
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Русия е голяма ама БВП е колкото на Белгия. Като имаш голяма територия и много ресурси, ама не знаеш какво да правиш с тях е голям проблем. Заради Русия и нашето население е наказано след окупацията от Москва след освобождението. Носим си завещаното от Русия като стар Москвич на верига вече век и половина
55
13
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Тъжно и жалко е, когато някакъв комплексиран старец с ботокс и токчета, започне да се прави на мъж. Голям позор за мужиците, че още му раболепничат, вместо да са го напляскали и провесили на Кримския мост.
54
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Хъм... Евроатлантиците натовци и сорософили много обичат да говорят за размери особенно за бежанските ч... Е.... Р... Н.. И който акостират нелигално на остров ломпендуза в Италия и Испания затова на тях дават веднага социялни помощи и общински жилища веднага защото им разширяват добре мирогледа за света като тръба ф 120
53
6
 
18
 
! Отговори
Бръмбар преди 3 месеца
Нашите плиткоумни евроатланти не осъзнават, че когато тук няма ток, блокпостове по улиците, бомби падат и тн Да не говорим за унищожени градове и радиация, изобщо няма да ни топли факта какво щяло да стане с Русия.
52
5
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
И замирисва на ТСВ.
51
13
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Копейки, 90% от путинофобите не подкрепяме и джендъризма. Писна ни от ненормалници путинисти и джендъристи, които да ни казват как да живеем!!!
50
17
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
На тоз главата му на ботокса ли се държи още?
49
8
 
16
 
! Отговори
Мдааа преди 3 месеца
Скоро англо-саксонците ще видят десет слънца
48
2
 
8
 
! Отговори
ароматния пръч преди 3 месеца
Впечатли ме,добър шахматист ще да е."Искам мир" казва,но проведете избори.Резултат от изборите трудно предвидим,но ако спечели Зеленски отново,то отново мир няма да има и получава основание да клати целия фронт както сега и село по село,капка по капка вир става,ако спечели друг скандали и протести от загубилите,а спечелипите ще бързат да сключат мир при всякакви условия.ШАХ и МАТ.
47
4
 
24
 
! Отговори
паф преди 3 месеца
убеден съм, че сибирската мечка няма да спре, докато не прибере у-крайната земя към руската империя, защото е нейна от векове!...а западните пинчери да си джафкат!
46
8
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Западния манталитет - или ще сме пълни господари на света, или ще умираме всички. Почнаха да губят влияние, изтърваха Русия, Китай, не можаха да наложат новия световен ред и сега искат да разпалят ядрена война. Смятай колко им е нео-колониалния мозък на тия оттрепки!
45
22
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Путин съвсем се е объркал диктатор
44
5
 
14
 
! Отговори
Западен свят преди 3 месеца
Евроатлантическите жендъри масово разграбват дюнерджийниците след тази тежка новина!