Путин предупреди: Държавите от ЕС, говорещи за удари по Русия, да вземат предвид размера си

Той настоя в Украйна да се проведат избори
28 май 2024 17:58, Нели Христова
667
Путин предупреди: Държавите от ЕС, говорещи за удари по Русия, да вземат предвид размера си
Снимка: БГНЕС

Руският президент Владимир Путин обърна внимание на европейците, говорещи за възможността за удари по територията на Руската федерация, на малките размери на техните страни и високата гъстота на населението. Руският държавен глава посъветва да се отчита този фактор, когато се правят подобни изявления.

"Представителите на страните от НАТО, особено в Европа, особено в малките страни - те по принцип трябва да са наясно с какво си играят. Те трябва да помнят, че това обикновено са държави с малки територии с много гъсто население. И това е фактор, който те трябва да имат предвид, преди да говорят за удари дълбоко в руската територия", подчерта Путин.

Той също така настоя, че в Украйна трябва да бъдат проведени президентски избори след изтичането на петгодишния мандат на украинския президент Володимир Зеленски, предаде Ройтерс.

Зеленски не се е явявал на избори във военно време въпреки изтичането на мандата си - нещо, което той и съюзниците на Киев смятат за правилно решение, предаде БТА.

Путин заяви, че единствената легитимна власт в Украйна в този момент е парламентът и властта трябва да бъде предадена именно на неговия председател.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


667
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
403
9
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Да живеят Путин и Си - заедно са непобедими срещу еурогейтълпата и кравефермата
402
5
 
6
 
! Отговори
Странно преди 3 месеца
Какво е СИВ, Варшавски договор, съветски сателити, СеСеСеРета!? Днес няма такива. Що тъй, бре другаре? Дадоха фира... Въпросът е, коя е следващата държава? Сещате ли се?
401
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
За тия къде си мислят че всичко ще си остане блъф е собре да си спомнят че само допреди 10 години някой ако им каже за ковида пак щяха да акажат *** е блъф,
400
7
 
9
 
! Отговори
ЕС Държавник преди 3 месеца
Путин да помисли не за територията си, а за пияната cвoлoч на нейна територия, че държавата Рассия е 50 пъти по-голяма от островна Джапония, а има горе-долу същото население.
399
1
 
1
 
! Отговори
Развеселен преди 3 месеца
До Реалист "Скоро ще ... " Кога беше последния път когато позна нещо голямо в живота си? :)))) Не за друго, ами се интересувам колко голяма е вероятността да си прав, или става дума само да си успокояваш нервите
398
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Поне не е визирал нас - ние сме малка, но рядко населена държава
397
5
 
6
 
! Отговори
до 450 преди 3 месеца
само където Китай е заедно с Русия еуротролейчо
396
6
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Ботоксовото джудже още не знае, че ще загуби всичко, заради жестокостта си и безграничната си лакомия за нови територии.
395
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Голем каубой тоя Путин, всички други ше ядът ядрена пепел, само не и той, милия! :D
394
6
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Че какъв бе размерът на СССР, когато се разпадна и капитулира, при Елцин? Той Путин, да не би да е легитимен? Палачът се загрижил за жертвата си. Цинично, напълно подхожда на един агрекор, издирван от МС в Хага, като Путин.
393
5
 
5
 
! Отговори
долу сащ преди 3 месеца
европейците отдавна са анталтичския остров, под влиянието на ценности, изпушени от наргилето на нпо тата.... приказки не ги ловят само Кинжала с урана
392
5
 
9
 
! Отговори
ИдиотитеОтСглобката преди 3 месеца
Преди да пишете простоти от рода "И без Путин ще изгрее Слънцето", помислете (ако можете) дали слънцето ще изгрее без Джо Байдън или без "запада". Като си отговорите тогава пишете .. хаххахаххахаахахахха
391
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Китай е в пъти по-малък от Русия а има 9 пъти по-голям БВП. Ако поискат, китайците могат да купят цялата територия барабар с Путин и населението и след това да ги набутат в лагери, че да бачкат за славата на Си Дзинпин. Така че Путин да внимава какви ги дрънка.
390
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Советская обезьяна самая лучшая обезьяна. Нима в Москва и Санкт Петербург не е половина Просия? Тоя глuсm защо си мисли, че вятърът духа само в една посока?
389
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
И без Путин ще изгрее Слънцето, както е изгряло и след Ленин, след Сталин и другите руско-съветски сатрапи. Тъжно е когато хора, които претендират ,че са християни не следват Христовия завет - Не си изграждай друг кумир!
388
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
До Хе хе Путин твърди, че в Русия вече има демокрация, тъй че пак не си разбрал опорките :))
387
5
 
5
 
! Отговори
Развеселен преди 3 месеца
До Спокоен "Хорица, молете се Путин да е жив и здрав още много, много време." Молим се, разбира се, само той така качествено и окончателно може да гарантира съсипването и разпаднето на Разията :))))
386
8
 
7
 
! Отговори
Спокоен преди 3 месеца
Хорица, молете се Путин да е жив и здрав още много, много време. Никой няма идея кой би го заменил. И тогава наистина може да стане страшно. Добрата новина е, че поне ще е бързо и няма да има кой знае колко мъки.
385
6
 
9
 
! Отговори
Де да знам преди 3 месеца
А според мен Путин им говори благо и търпеливо като на дечица, които не могат да си сметнат квадатурите на държавиците. Да избомбиш цяла Русия, 1/6-та от световната суша е доста амбициозно занимание, дори с целият съществуваш арсенал в света. Виж, с "носните кърпички" с които е пълна Европа е доста опростена задача.
384
6
 
6
 
! Отговори
Россия=Психиатрия преди 3 месеца
Ядрената бомба като нападателно оръжие има смисъл само когато ти имаш а врага ти не. В противен случай то се превръща само във средство за въздържане а не за нападение. Путин само се прави на луд че ще го използва защото знае НАТО ще му отговори със същото. Тези номера спряха да минават след прекрачването на третата червена линия когато и децата разбраха, че това е само блъф. Дори и да натисне копчето нищо няма да стане защото в руското МО което всъщност издава командата не са самоубийци.