Доверието на руснаците към Путин расте, вече е 81%

Според 82% той той се справя добре с работата си
28 юни 2024 10:53, Елка Василева
160
Доверието на руснаците към Путин расте, вече е 81%
Снимка: архив, БГНЕС

Нивото на доверие на руснаците към президента на Русия Владимир Путин се е увеличило с 1 процент и е 81%, като 82% от анкетираните смятат, че той работи добре, предаде ТАСС. Това показват резултатите от проучване на Фондация "Обществено мнение", проведено от 21 до 23 юни сред 1500 руснаци.

"Относно доверието във Владимир Путин се изказват 81% от руснаците (плюс 1 процент за седмицата). Също така мнозинството от населението (82% – плюс 1 процент) са уверени, че той се справя добре с работата си като държавен глава",  се отбелязва в съобщението на социалната служба.

Положителна оценка на работата на правителството дават 57% от анкетираните (без промяна). Че министър-председателят Михаил Мишустин работи добре, смятат 61% от анкетираните (плюс 3 процента).

Нивото на подкрепа за "Единна Русия" е 49 на сто (плюс 1 процент), за Комунистическата партия на Руската федерация (КПРФ) – 8% (без промени), за Либерално-демократическата партия (ЛДПР) – 9% (плюс 1 процент), за "Справедлива Русия – за истината" - 3% (без промени), за "Нови хора" – 4% (плюс 1 процент).
(БТА)

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


160
Още от Русия
Двама души са загинали при дерайлирането на влак в Коми
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
60
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 дни
и още -ТАТКО ПУТИН- МИРОЛЮБЕЦ С МЕЖДУНАРОДНА ЗАПОВЕД ЗА АРЕСТ ОТ СЪДА В ХАГА- ЗАЩОТО УБИВА, РУШИ И ОТВЛИЧА- НО СА СИ ИЗПРАТИЛИ РОДАТА В ЛОШИЯ ЗАПАД, А УКРАИНЦИТЕ СА ВОЙНОЛЮБЦИ ЗАЩОТО ЗАЩИТАВАТ РОДИНАТА СИ- ХА СЕГА ДЕ ТОВА НА МНОГО ЛИТРИ ВОДКА, А КАТО ИЗТРЕЗНЕЯТ ПАК ЛИ ТАКА МИСЛЯТ- А НАШИТЕ БАДЖАНАЦИ ....ТЕ ЗАЩО- КОЙ ДА ТИ КАЖЕ?!
59
6
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 дни
Чаушеску 1989 г печелеше изборите с 99.9%
58
5
 
7
 
! Отговори
Метод за Чистка преди 4 дни
Нарочно са дали малко марж 20%, за да могат другия път като питат хората, да не ги е страх да си казват, че не подкрепят Путин и да ги разстрелват след като се изпуснат.
57
9
 
12
 
! Отговори
Зозо преди 4 дни
Пyтитo като хвърли топа скоро, много люди ще му akaт на гроба.
56
2
 
4
 
! Отговори
FMC преди 4 дни
Както бе писал някой вчера в статията за осъдената 95 годишна германка...тук имаш право да изразиш мнение, преди да те вкарат в затвора.
55
13
 
6
 
! Отговори
БАНко преди 4 дни
ДА ЗАЩИТИШ РОДИНАТА СИ , ДА ОСВОБОДИШ РУСКИТЕ ГРАЖДАНИ ОТ УКРАИНСКАТА ФАШИСТКА ОКУПАЦИЯ , ДА ВЪРНЕШ ПОДАРЕНИТЕ НА НАТОВСКАТА ОСТАТЪЧНА У-КРАЙНА ЧЕТИРИ ОБЛАСТИ И ПОЛУОСТРОВ КРИМ - ТОВА Е ДОВЕРИЕТО КЪМ ПРЕЗИДЕНТА ПУТИН !!! В ДНЕШНО ВРЕМЕ НЯМА ДРУГ ПАТРИОТ КАТО ПУТИН !!!
54
6
 
12
 
! Отговори
Комунизма Бай Тошо преди 4 дни
И бай Тошо така го подкрепяха около 100-120% от българите.
53
6
 
15
 
! Отговори
Vladalv Putup преди 4 дни
В Русия осъдиха 15-годишен на 5 години затвор. Първоначално в затвор за малолетни, а след това доизлежаване в колония. Обвинението е, че напсувал Путин в интернет. В момента ако съседът ти не те харесва в Русия можеш да очакваш обвинения в "дискредитиране на армията" от анонимен източник и екскурзия до Сибир. Освен това единствено държавата има право да провежда такива анкети. За това само мълчиш, усмихваш се и пляскаш с ръце. Тоест Путин го харесват не 81%, а 101% минимум!
52
5
 
13
 
! Отговори
Патриот преди 4 дни
Учудващо , мислех че е минимум 99 % !
51
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 дни
Тези коментари тук състезание за невежество и пpocтотия ли са?
50
7
 
5
 
! Отговори
FMC преди 4 дни
Бъркаш, Русия е във война, Украйна също. Демокрацията е зад дивана. Ако ние влезем във война, ще е същото. Макар че то тук и без война нямаме глас. Виждаш, 99% пишат анонимно. Защо? Едните ги е страх, другите не им дават да изразят мнението си. Я се опитай да изразиш мнение примерно в сайта на БТВ или т.н. "демократични" сайтове. Веднага си под ножа. Няма я вече оная свобода, свърши преди десетина петнайсет години. Долу горе с идването на Борисов.
49
4
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 дни
Това дава отговор на въпроса- виновни ли са руснаците за войната в Украйна- да, и си приберете над 20 000 000 рашистанци от лошата Европа, че тежат и лежат на работещите фалирали Европейци!
48
5
 
12
 
! Отговори
Я па ти.. преди 4 дни
До FMC 47 Зеления го чака разстрел , защото защитава държавата си , а Путин с 100 % доверие защото прави война , ей така от скука.
47
6
 
13
 
! Отговори
Чичо Манчо преди 4 дни
Путин е пътник , ако ще и 100 процента да има доверие. Спасение няма , след д-ив-от-ия-та която направи.
46
7
 
15
 
! Отговори
Възраждане преди 4 дни
Ако в Русия някой си позволи да критикува управляващите, както в България правят русофилите, Киро Брейка, Възраждане и Ивелин Михайловци и разни други - ще ги вкарат в гулаг и повече няма да ги пуснат на свобода никога.
45
2
 
8
 
! Отговори
Дъртократ преди 4 дни
Тоз до 100-годишна възраст ли ще го държат? Те явно се състезават със САЩ, коя мумия ще издържи най-дълго. Ако вземем първите 6 икономики в света, няма нито една която политическия лидер да е на под 66 години. Като само в 2 от тях са на под 70.
44
11
 
7
 
! Отговори
Бански старец преди 4 дни
Едва след като гледаха дебата Биден-Трамп, американците започнаха да разбират защо руснаците се намесват в американските избори. Също така расте доверието на булгарите към Путин.
43
7
 
3
 
! Отговори
FMC преди 4 дни
Абе да не са застреляли Урсула? Да ходя до хоремага след работа за хубавата работа.
42
5
 
9
 
! Отговори
Навалнаго преди 4 дни
Ами само ще ви подсетя за Навални, който не подкрепяше режима на Путин - какво стана с него?
41
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 дни
В Брюксел застреляха няколко души в улична престрелка.