Украйна отново атакува Русия с дронове

Пожари избухнаха в електростанции и рафинерии
1 сеп 2024 19:20, Нели Христова
154
Украйна отново атакува Русия с дронове
Снимка: БГНЕС

Пожари избухнаха в електростанции и рафинерии в Русия след атаки с дронове от Украйна. Руските власти съобщиха, че страната е била атакувана със 158 дрона. Според армията, всички били прихванати и унищожени.

От записите направени от граждани е очевидно, че това не е така. Вижда се как дронове удрят рафинерия край Москва и голям ТЕЦ в Тверска област. В същото време поне 10 крилати ракети удариха Харков в Украйна. Една от тях се взриви пред търговски център. Има повече от 40 ранени, като броят им може да нарасне, казват от кметството в града.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


154
Още от Русия
Треньорът по джудо на Путин: Той обича спорта така, както дете обича лего
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
83
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Русофобите по целия свят вият яко. Толкова пари профукаха, а Русия мачка укронацягите и натовските наемници на фронта. Русия не само денацифицира врага, но и фалира западните икономики бавно и стремително. Русофобчета, нацистчета (демократчета, седесарчета) вашият разгром е неизбежен! Тия, които още вият даже са късметлии, щото другите са 2х2х1 м.
82
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
На всеки 30 минути в Германия фалира една фирма. Русия ви иZкърти тесните сVинктери хахахахаха
81
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
До 82Мъжете живеещи в новите територии на Русия, ДНР, ЛНР, Запорожие и Херсон могат да си ходят където пожелаят)))Отдавна не могат,живят като роби на московеца. Достатачно видеа има в ютуб по темата.
80
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Здравейте мерзавци русофоби. Как сте murVi? Как върви укро контранаступа? Стигнахте ли до Крим и Курската АЕЦ, а Москва кога ще завладявате?
79
3
 
5
 
! Отговори
Демократа мирише преди 2 седмици
Мъжете живеещи в новите територии на Русия, ДНР, ЛНР, Запорожие и Херсон могат да си ходят където пожелаят, а мъжете в така наречената украйна не могат да ходят никъде, освен на фронта и да умрат за Зелената гнида и Бай Дрън Деменцията къде си 4ишка в крачолите. Вашата демокрация се провали русофобчета, вие сами се иzдрискахте на нея хахахахаха
78
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Киевския нацистки режим вече не дава паспорти на емигриралите (дезертиралите) укро мъже от 18 до 60 г. Сега ги грози депортация или сами да се върнат в така наречата украйна. На практира дезертиралите укро нацисти се намират назапад нелегално. Няма бягане, лека полека всички ще бъдат могилизирани на фронта. Русофобите нямат жал към укропитеците, продължават да спонсорират нациския режим и да утилизират населението?
77
4
 
3
 
! Отговори
Путински бензин преди 2 седмици
Русофоба зарежда руско гориво, а половината от уредите му в дома, телефона и колата са му направени с 50% руски ресурси. Къде сте тръгнали бе русофобски г0мняри? Русия ви владее бе. Ти си зависим от великата Русия
76
2
 
6
 
! Отговори
Малък Праз преди 2 седмици
Зеленски хвърля всичко, с което разполага по руска територия. Пореден отчаян ход след курската авантюра. Приказките, как Украйна щяла да произведе милион дрона за година са за вътрешна употреба. Цялата игра е атакамсите да полетят дълбоко в руска територия. Крим, очевидно няма да си върнат, затова ВСУ ще се концентрират на диверсии, виж, това го могат. За Харков се говори, че координатите на атаката са вътрешна информация от украинка. А в Одеса се говори за партизани. Ще видим.
75
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
До 70 -може да се прибра, но не се изложи! Друго е да бягаш като нас,ран инда се изложиш! Справка-питай НАТО!
74
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Братушките правят на пух и прах западната военна техника в покрайна, а р0ба русофоба потен жули ракия, гняса салата и гледа новините по нова и бтв какво се случва на фронта, докато жена му си чати с любовника.
73
3
 
0
 
! Отговори
До УСА преди 2 седмици
В руски дишал ли си?
72
0
 
1
 
! Отговори
до 51 преди 2 седмици
ти сериозно ли ?? хахахахахахаха
71
1
 
5
 
! Отговори
УСА ботуш преди 2 седмици
Къде стъпи американския мирижлив ботуш трева не никте. Стъпи в украйна и вече е с минус 20% територия и минус 50% население. БГ е вече 35 г. под краварско р0бство и от 9 млн вече сме има няма 6 млн. 1/3 от населението ни станаха р0би назапад, а останалите 1/3 са р0би на западни фирми у нас.
70
1
 
2
 
! Отговори
Украйнец преди 2 седмици
НАТО атакува Русия с дронове умишлено изка да предизвика искалация НАТО насила изпраща украйнци на фронта НАТО е престъпна организация канибали
69
2
 
3
 
! Отговори
Слава Урине преди 2 седмици
Урина наруши Минските съглашения и изби хиляди руснаци (вкл. и деца) от 2014 до днес не само в Донбас. Против Русия подобни агресивни терор действия са недопустими и всеки ще си понесе наказанието, което е заслужил. Затвор или вечна командировка при бандера. Ясно е, че пропагандата проми главите на много хора, но победата е V правдата!!!
68
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
До 64 По-мощен от днешна Расия бе СССРто, пък се прибра нас. ран от Афганистан.Много по-лошо ще се случи с днешна Расия и то скоро.
67
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
След последния укронацист, веднага започва конвейра за БГ русофобите. Бягането ще бъде невъзможно, като в демократичната старана т. нар. украйна.Наркомана лови хората по улиците като пилци
66
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Не преставам да се възхищавам на отговорът на въпросА " Кой е българският русофоб и евроатлантик?".Един умен човек отговори кратко и точно - "НЕНО".
65
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Кличко кара Ламборгини и си почива в Дубай, Тайланд, Барселона и Монако, а украинците измират като мухи на фронта. Ако им провърви да оживеят са останали без крака, ръце и т0пки. Нашите русофоби ще плащат пенсиите на милионите инвалидизирани укронацисти хахахаха
64
4
 
6
 
! Отговори
Сеирджия преди 2 седмици
Руската земя ще става все по плодородна! Там се мести сцената, ама кой ще я обработва после? Украинците или китайците?