Украйна отново атакува Русия с дронове

Пожари избухнаха в електростанции и рафинерии
1 сеп 2024 19:20, Нели Христова
154
Украйна отново атакува Русия с дронове
Снимка: БГНЕС

Пожари избухнаха в електростанции и рафинерии в Русия след атаки с дронове от Украйна. Руските власти съобщиха, че страната е била атакувана със 158 дрона. Според армията, всички били прихванати и унищожени.

От записите направени от граждани е очевидно, че това не е така. Вижда се как дронове удрят рафинерия край Москва и голям ТЕЦ в Тверска област. В същото време поне 10 крилати ракети удариха Харков в Украйна. Една от тях се взриви пред търговски център. Има повече от 40 ранени, като броят им може да нарасне, казват от кметството в града.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


154
Още от Русия
Треньорът по джудо на Путин: Той обича спорта така, както дете обича лего
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
23
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
До Анонимен 27. Че въри ги мачкай щом е крайно време кво се туткаш още ?
22
2
 
3
 
! Отговори
Коя е трепачната тех преди 2 седмици
Зелката е уволнил вевесарския си Гейнеанал защото е помлял само една Ефка-16. То не бяха врътни и думоиди.Първо Киев каза че ефката се е повредила,после че се ударила в земята,после че била ударена във въздуха и после в земята,после че руснаците се я стрелнали с руска ракета,после че укерасите са я гътнали с руска ракета,после че ракетата не била руска а натовска,Тия безхаберници свалих толко скъпо стръва реактивен истребител и си убиха най качестения пилот.технологиите са:Чаушеско,Садам, Хитльо
21
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
От записите направени от граждани ... 10 крилати ракети са ударили Харков...
20
2
 
4
 
! Отговори
До 24 преди 2 седмици
Уркочанов само Зелето е в бункер не съм чувал в Москва да е е падала ракета те даже не са стигнали до там,а останалото за руснаците са повърхностни рани,а ти си реви и си вярвай
19
5
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
До Анонимен 8. Най-добре ще е войната да се пренесе на територията на САЩ. Време е и те да разберат какво е война.
18
4
 
3
 
! Отговори
Нижная Подсветка :) преди 2 седмици
да де, ама теа останките от наци-полка "Азов" не се научиха да не пушат на местата, където са се настанили, в случая - търговски център. Най-добре е вече да се разполагат директно в укро-гробищните паркове - така последната грижа за тях ще е минимална
17
8
 
14
 
! Отговори
Путлеристан преди 2 седмици
потъва като крайцера Москва.
16
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
До Анонименata 10-ka. Да бе ти дето си написал "Докато руснаците не се вземат в ръце" Ей укрофашистоидче съвземи се. . В ръце се взима укринско говорещите. Българите се СЪВЗЕМАМЕ. Четодамаджам, Факанзал и ДуперДнепопрал. И не си забравяй ръцете. Ще ти трябват да галиш казаците като те подкарат учеуродно, ха ха ха
15
4
 
16
 
! Отговори
Забелязал преди 2 седмици
Най-голямата рафинерия край Москва "Капoтня" все пак е била поразена при сутрешната атака с дронове, за която съобщиха. По неофициални данни цели от руската енергийна система са атакувани с около 100 дрона - а има видео, показващо как един от дроновете удря рафинерията. Вероятно става въпрос за дрон "Лютий"ТАCC, която е на пълно подчинение на xyнтата в Кремъл, съобщи по данни на руското министерство на извънредните ситуации, че пожарът е от пета степен... най-високата.
14
2
 
12
 
! Отговори
демократ преди 2 седмици
Разликата между украинците и руснаците е че докато първите карат руснаците да си го получават вторите все говорвт в бъдеще време ще.
13
15
 
8
 
! Отговори
СССР преди 2 седмици
Украинските терористи стрелят по цивилното население, но в същото време настаняват войски в сгради из градовете си. Толкова долно племе няма, но Вова ще ги превъзпита... То всъщност *** остана прелъстена, изоставена и гола.
12
4
 
12
 
! Отговори
демократ преди 2 седмици
Оня ти идва в къщата и ти вика ти не си украинец а руснак е как да не го застреляш.
11
7
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Войната обръща брат срещу брата, руснак срещу руснака. Божа колко мъка има на тази земя, боже!
10
9
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Поне 10 руски крилати ракети удариха Харков в Украйна. Поразен е не търговски център, а Дворец на спорта, превърнат в база на ВСУ.
9
6
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
РУСНАЦИТЕ ЗАПОЧНАХА МОЩЕН ЩУРМ НА УГЛЕДАР01.09.20248 0Щурмът на Угледар започна. Това съобщават морските пехотинци от 155-та бригада, пише каналът Telegram.Във видеото, публикувано от канала, се чуват множество взривове.ТАСС, позовавайки се на силите за сигурност, пише, че украинските войски се опитват да прехвърлят сили от Угледар и околностите към Селидово.Врагът започна да прехвърля Угледарската група към Селидово, което ще се опита да задържи с всички сили. Засега това са само не
8
10
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Докато руснаците не се вземат в ръце и не ликвидират сами путин, това безумие няма да приключи.
7
4
 
8
 
! Отговори
Striker преди 2 седмици
Така, така. Да живеят ор к_ите в страх и дадават ежедневни жертви. Да се разреши на братчетата да ударят с ATACAMS и Storm shadow дълбоко в Масквами - летища, бази, заводи, ел мрежи, и тн.
6
8
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
САЩ трябва директно да се намесят във войната, с войска и НАТО - както си требе.
5
8
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Това е несиметрчна война по руски - украинците удрят само инфраструктура, докато руските фаашисти и терористи се целят предумишлено по цивилни обекти, като предпочитат децата.
4
11
 
14
 
! Отговори
Дайте им шанс преди 2 седмици
На Украйна трябва да се даде да удари в тила. Москва с ракети, или направо Кремъл. Иначе тази война няма да свърши. Онези искат цялата територия.