ЕС: Заплахите на Путин са безотговорни и неприемливи

Не за първи път той залага на ядрения арсенал
26 сеп 2024 14:12, Елка Василева
127
ЕС: Заплахите на Путин са безотговорни и неприемливи
Снимка: архив, БГНЕС

Решително отхвърляме заплахите на руския президент Владимир Путин, заяви днес говорител на Европейската комисия и Европейската служба за външна дейност по повод изказване, свързано с употребата на ядрено оръжие от руска страна.

Не за първи път Путин залага на ядрения арсенал. Това е поредна проява на безотговорно и неприемливо поведение, което показва на целия свят и особено по време на срещата на ООН, че е готов да играе с ядрената карта, каза говорителят. Решително отхвърляме тези заплахи, добави той.

По думите на говорителя думите на Путин, че Русия може да използва ядрени оръжия, ако бъде нападната от която и да е държава, са израз на безотговорно поведение на представител на страна от Съвета за сигурност на ООН, чията задача е поддържането на мира. Това показва истинското му лице, обобщи говорителят.
(кор. на БТА Николай Желязков)

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


127
Още от Русия
Русия се превърна в най-големия износител на пшеница
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
116
1
 
1
 
! Отговори
Христо Христов преди 2 часа
Борел заяви, че победата ще се реши на бойното поле. Е, решава се. Единственият въпрос е кой ще остане в ЕС да плаща репарациите.
115
0
 
5
 
! Отговори
емилиян преди 5 часа
Rешително отхвърляме заплахите на руския президент Владимир Путин, заяви днес говорител на Европейската комисия и Европейската служба за външна дейност по повод изказване, свързано с употребата на ядрено оръжие от руска страна. Отдавна заслужавате даже е много късно още в началото на СВО трябваше да бъдат предупредени щом продължават тагава трябваше да получат това което заслужават . Само " Мечът на Възмездието " ще ви накара да седнете на зад...ника си и да помислите да продължавате или не а не
114
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 часа
Украйна е окупатор в Донбас, над 10 години избиваше безнаказано цивилни чрез безразборни обстрели на Донецк, Горловка, Ясиноватая и др.
113
0
 
7
 
! Отговори
(-_-) преди 6 часа
Кого точно заплашва Путин? Кой напада кого и защо? Междувпрочем единствената държава употребила ядрено оръжие срещу някого е САЩ, при това 2 пъти, при това срещу цивилно население!
112
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 часа
Европа защо не приема бежанци от Курска област където украйна е агресор и окупатор и се водят активни бойни действия. Защо има двойни стандарти.
111
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 часа
обичаме Русия и подкрепяме удари срещу дебелоглави западноевропейски п р а с е т а.
110
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 часа
Що не заплашихте зеления гном когато не спазваше споразумението от Минск? Две от най-големите държави Германия и Франция бяха страни по договора? А поднолни евроджендъри? Сега Путин се изказал неуместно, а вие уместно ли мълчахте 8 години?
109
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 8 часа
Никой не ви заплашва с нищо. Путин ви предупреди още в началото. Вашето нахалство и завист и омраза към руския народ нямат граници. Мислите че сте подкупили украинските бандеровци да се бият за вас. Но това е измамно. Вие сте зли. Няма начин да не загубите.
108
0
 
12
 
! Отговори
Toni Ivanov преди 8 часа
А вашето "отговорно" поведение разрешаващо да се стреля по Москва? Тогава когато ви събори един небостъргач,ще разберете,че не се шегува и не плаши. Вижте на какво прилича Украйна и вие ли искате да изглеждате така?
107
1
 
8
 
! Отговори
До 106 преди 8 часа
Добре просяче само дето тук не ти е Урколадия да се обясняваш кой, какъв е
106
4
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 часа
До До 101 - На него не, на теб обаче ДА.
105
1
 
7
 
! Отговори
До 101 преди 8 часа
Е тоя британски министър на отбраната който каза на Зеленски "Нагъл неблагодарник не сме ти склад за оръжие и на него ли му е любима Русия или е русофил
104
0
 
5
 
! Отговори
До 98 преди 8 часа
Изтъркаха ти се просешките лозунги
103
10
 
1
 
! Отговори
Я па я..! преди 8 часа
Чер-вен.ата ядрена линия на Путин си приближава към Москва.
102
1
 
10
 
! Отговори
До 101 преди 8 часа
Не бе, защото се опитват да си набутат украинската простотия тук
101
12
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 часа
"До Анонимен 98. Никой не мрази украинците бе побъркан." - Мдааа, я виж коментарите по-надолу и после с лъжите. Мразите ги и то не защото са ви направили нещо, а защото са във война с ЛЮБИМАТА ви държава Русия. Точно така, не България е любимата ви държава, а Русия, въпреки че сте българи генетично. Луда работа...
100
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 часа
До Анонимен 98. Никой не мрази украинците бе побъркан.
99
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 8 часа
До Баба 93. Че кво му е лошото с Япония, Южна Корея, Малайзия ...
98
13
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 8 часа
Русофилите са започнали да се превръщат в укрофоби. На русофилите им пожелавам една хубава украинка за снаха или украинец за зет. хахаха хахахахаха Обикновено така стават нещата, така че да внимават с омразата си към Украйна и украинците, защото съдбата такива най-много ги обича.
97
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 8 часа
Айде и украинската баба пак се появи