120 души обвиняват Шон "Диди" Кумс в сексуални провинения

25 от тях са били малолетни по време на инцидентите
2 окт 2024 16:45, Елка Василева
25
120 души обвиняват Шон "Диди" Кумс в сексуални провинения
Снимка: архив, БГНЕС

Адвокат в САЩ разкри, че представлява 120 души, обвиняващи хип-хоп магната Шон "Диди" Кумс в сексуални провинения, докато той очаква да бъде съден за трафик на хора, съобщи Асошиейтед прес.

Според адвокат Тони Бъзби делата ще бъдат заведени следващия месец, предимно в Ню Йорк и Лос Анджелис. Той описа жертвите като 60 мъже и 60 жени, като 25 от тях са били малолетни по време на инцидентите. Едното лице е било на девет години.

Обвиненията са за периода от 1991 г. до тази година.

"Този тип сексуално насилие и сексуална експлоатация не трябва да съществуват в САЩ или където и да е другаде. Това не трябваше да се допуска да продължава толкова дълго. Такова поведение създаде маса от хора, които са наранени, уплашени и белязани", каза Бъзби на пресконференция.

След обявяването на обвиненията в Тексас адвокат на Кумс каза, че музикантът  "не може да отговори на всяко неоснователно обвинение в това, което се превърна в безразсъден медиен цирк".

"Въпреки това, г-н Кумс категорично отрича като невярно и клеветническо всяко твърдение, че е малтретирал сексуално някого, включително непълнолетни", каза адвокат Ерика Улф. "Той очаква с нетърпение да докаже своята невинност и да се защити в съда, където истината ще бъде установена въз основа на доказателства, а не на спекулации".

Бъзби каза, че повече от 3280 лица са се свързали с неговата фирма и са заявили, че са били жертви на Кумс и че след проверка на обвиненията неговата фирма е решила да представлява 120 души. Други случаи все още се разглеждат. Той добави, че някои от клиентите му са говорили с ФБР.

Хората, които представлява фирмата на Бъзби, са от 25 щата, като повечето от тях са от Калифорния, Ню Йорк, Джорджия и Флорида. Посегателствата са били предимно по време на партита, където жертвите са получавали напитки с наркотици. В някои случаи млади хора са принуждавани към подобно поведение по време на прослушвания с обещания да станат звезди.

През септември Кумс бе арестуван в Ню Йорк. Обвиненията срещу него са, че е използвал "властта и престижа си", за да подтикне жертви от женски пол и мъже, работещи в сферата на сексуалните услуги, към дрогиране и старателно подготвени сексуални представления, които рапърът е организирал, участвал е в тях и често записвал. Кумс отрича обвиненията.

Кумс е едно от най-известните имена в хип-хопа, продуцент и изпълнител. Спечелил е три награди "Грами". Работил е с музиканти като Мери Джей Блайдж, Ъшър, Лил Ким. Той основава "Бед бой рекърдс" през 1993 г., модна марка - "Шон Джон", марка водка, телевизионен канал, като продава дяла си в него през юни тази година. (БТА)

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


25
Още от Звезди
Принцеса Беатрис е бременна за втори път!
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
24
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 час
Има снимки, видеа на партитата, афтърпартитата и други моменти. Има видео с надрусания Бибър сигурно на 15-16, халюцинира а някакъв в колата Диди сигурно му вика не смей да си пипаш устните
23
0
 
2
 
! Отговори
Дракона преди 1 час
На редактора на тази статия може ли и на него да му се случи такъв "ИНЦИДЕНТ". Абе хайде назовавайте нещата с истинските им имена.
22
0
 
5
 
! Отговори
Въпросният преди 1 час
определено е завършен перверзник и ***, болен от сатириазис - мъжката версия на нимфоманията. В рапът (каквото и да е това, музика не е) влиза само за кеф. Наследник е на преуспели родители. Не е ***, а мулат, може и да е квартерон. Черният ген е силен. Което не променя фактът, че законите, по които го съдят нямат много общо с демокрацията и върховенството на правото. Защо? Защото позволяват на един свидетел да те осъди. Дори от древен Рим си има правило - "Един свидетел не е свидетел".
21
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 час
Да не е опънал и Тиквата у Симитли :)))
20
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 час
Ъъъъъ ... някой да е видял списъка с "клиентите" на еврейското лаййнюю Епщейн, който ужким се самоуби в специалната си изолирана килия, където го държаха за да не се самоубие?!! Дечица, ако знаете как евреите държат юларите на американските политици и какви гадории правят буквално, ще ви се повърне. Например Джастин Бибър ако проговори някой ден на кои го е пазарил този Диди, в муриканската котчина ще стане земетресение от 58 степен по Рихтер.
19
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 час
До eeeeeee разрухата и войните също са евроатлантически ценности, колко държави разрушиха и колко невиини избиха след втората световна война, милиони
18
1
 
1
 
! Отговори
Хиените идат! преди 1 час
Като видяха, че му е спукана работата и вече няма федерална протекция като агент на прикритие. Всяка компаньонка и компаньон, които някога е ползвал и на които е платил, естествено ще се пишат изнасилени. Това "ново" право, в което няма давност, действа с обратна дата, няма нужда от доказателства, няма нужда от експертизи, а просто трябват двама-трима кошаревски(платени) свидетели го е нямало дори в древен Рим.
17
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 час
"Този тип сексуално насилие и сексуална експлоатация не трябва да съществуват в САЩ или където и да е другаде. Това не трябваше да се допуска..." ------------- Не е трябвало да се допуска *** да бъдат признавани за хора и да им се дава правото да живеят в цивилизовано общество. А това ч0векопод0бн0 на снимката даже сте го обявили за магнат!
16
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 часа
Бил братовчед на Джей Зи, но изнасилил Бионсе в някаква тъмница.
15
4
 
6
 
! Отговори
eeeeeee преди 2 часа
Евроатлантически ценности вика. А Азиоруските ценности какви са... война и разруха, не мерси
14
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 часа
евроатлантически ценности. Содом и гомор! даже на олимпиадата го поакзаха на откриването
13
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 часа
В момента в Сащ преди секс трябва да искаш да ти подпишат договор че е по взаймно съгласие че иначе ще те съдят след години когато най-малко очакваш.
12
2
 
7
 
! Отговори
Ф35 преди 2 часа
Га ядоха и пиха при него ни риваха!
11
2
 
3
 
! Отговори
до8 Филипка преди 2 часа
като русофоборсук отивай да утешаваш с каквото можеш братята си урки на фронта
10
0
 
6
 
! Отговори
що са дирили при тоя преди 2 часа
може пък да е искал да ги жени:жертвите като 60 мъже и 60 жени
9
1
 
11
 
! Отговори
Кога му лапаха преди 2 часа
Черната мамба за пари не реваха кога му шмъркаха от наркотиците не реваха сега ривът у р в и т и.
8
5
 
5
 
! Отговори
Филип Киркоров преди 2 часа
Мене за съжаление не ме пускать в Америка.Я тоже бих правил сех с Пуф Диди Кумс.Но,най много обичам и за нищо не бих заменил българският бахур.Голяма реклама му правя у нас в Москва.
7
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 часа
Този е звяр като Владо Кузов от Атака :)))
6
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 часа
Незнам дали е вярно за Джъстин Бийбър,но резултатът е видим .
5
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 часа
Щом се твърид че рапъра е записвал секса да потърсят записи на всичките му устройства и ако няма да махат обвиненията.