Кремъл: Украйна трябва да гледа по-трезво на нещата

Москва с коментар за плана за победа на Зеленски
16 окт 2024 14:20, Инна Ангелова
52
Кремъл: Украйна трябва да гледа по-трезво на нещата
Снимка: ЕПА/БГНЕС

Кремъл заяви, че е твърде рано да се коментира детайлно плана за победа на украинския президент Володимир Зеленски и че Украйна трябва да гледа по-трезво на нещата и да осъзнае безперспективността на политиките си, предаде Ройтерс.

Зеленски каза, че е възможно на конфликта с Русия да бъде сложен край не по-късно от следващата година, ако планът му за победа бъде реализиран сега.

Дмитрий Песков, говорител на Кремъл заяви, че украинският план вероятно е сходен с американския план, който според него се състои в това Киев да се сражава срещу Русия "до последния украинец".

Вашингтон, който предоставя оръжия и помощ на Украйна на стойност милиарди долари, казва, че Украйна сама решава как да действа по отношение на Русия.

От Москва допълниха, че много европейски страни започват да изпитват затруднения с мобилизирането на военната си индустрия в подкрепа на Украйна, предаде Ройтерс.

Дмитрий Песков каза пред журналисти, че Русия се надява политическият елит на Европа с времето да разбере, че подобни харчове са ненужни и противоречат на целите за икономическо развитие на европейските страни.

Песков направи това си изявление в отговор на въпрос за оръжейните индустрии на Франция и Германия. Самият говорител на Кремъл не назова нито една европейска страна и не каза как или защо те изпитват затруднения с оръжейната помощ за Украйна. / БТА
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


52
Още от Русия
Туск: Бъдещето на либералната демокрация зависи от миграцията
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
50
0
 
1
 
! Отговори
редник от БНА преди 3 минути
За мен моята Родина България е по-важна от всички останали.На клетвата целунах БЪЛГАРСКОТО ЗНАМЕ!!!Нека се знае това.Не бих воювал за друга страна.С нищо не съм длъжен на НАТО.Договор с тях ПОДПИСАН ОТ МЕН НЯМАМ!
49
0
 
0
 
! Отговори
П. П. Шариков преди 4 минути
До Кирилов: Надяват се Путин да ги освободи от мъката, която изпитват, когато гледат как все повече българи връщат самочувствието си на европейци, демократи и свободни хора. Почти всички путинолюбци са дребни души, които копнеят за ,,силната ръка", за диктатора, който ще ,,сложи в ред" държавата; разбирай, ще даде на помагачите си власт над другите, а копейките ще издевателстват над тях под покровителството на окупатора. Ей това са им мечтите на русофилстващите: да върнат сталинизма в България..
48
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 минути
Когато вмирисън руски спиртник говори за трезвеност е не само смешно но и жалко
47
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 12 минути
русия е едно наглоговно с ПРЕТЕНЦИЙ и единственото по голямо от нейната ромсканаглост е руската им въшлива глупост
46
0
 
1
 
! Отговори
Р. Рейгън преди 13 минути
Русия ще бъде принудена да погледне по-сериозно, когато свършат парите от нефт и газ. И когато китайските хитреци решат, че е време да изнудват затъналия в блатото Путин. И това време наближава, резервите свършват, Иран е пред война и не дава дробове, само Ким е готов да продаде гладни корейци за пушечно месо. Руснаците бягат, няма и затворници, скоро ще свършат контрактниците. Така че кремльовските пияници скоро ще изтрезнеят...
45
0
 
2
 
! Отговори
Кирилов преди 15 минути
Тук ,много народ си е просто заразен от руската пропаганда и се е обърнал в удобна клика на руснаците ?! Не ми е ясно какво толкова ви радва от действията на Путин - количество то на убитите ли, направените разрушения ли, унищоженото имущество и разрушените градове и населени места ли, мародерството му ли ... ?! А откъдето и8 както и да поглед неш това си е чисто и просто един планиран геноцид и при това с нищо неоправдан ?! Не е за вярване, че има толкова хора да се радват на стореното от Путин
44
4
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 15 минути
Защо Украйна от 50 млн население вече е около 19 млн?Нали обединеният Запад и помага.Тука е същото.ОСЪЗНЯЙТЕ СЕ!!!
43
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 52 минути
Не харесва Запада, в Русия не отива, мрази долара, рубли не купува, на православен се прави, за Комунизъм си мечтае, от двоен аршин се оплаква, с двоен аршин мери. Що е то?
42
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 57 минути
До Тя - И ти сигурно се смяташ за русофил защитаващ християнските ценности. Нищо, че си мечтаеш за атеистичния Комунизъм и нищо, че си мечтаеш украинците да свършат. Последното е особено гну_сно. Пази Боже от подобни "християни".
41
3
 
9
 
! Отговори
трезво преди 58 минути
Русия трябва да гледа по трезво на нещата защото Октомврийската революция наближава само руснаци ще погребат реския фашизъм.
40
9
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 58 минути
Зеля поерфектно се справя в ролята си на комик, много е забавно да го четеш.
39
6
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 59 минути
Плешив руснак няма!Путин е чужд агент!
38
4
 
8
 
! Отговори
Ужасът преди 59 минути
Е на както Медведи и цялата клоака рашистански елит с изключение на трезвения бункерен пергиш вова, които не изтрезняват от 966 дни в очакване да превземат опустошените от тях територии на Украина, след като погубиха половин милион от населението си. Те никога няма да погледнат трезво, защото ще ги споходи делириум тременс.
37
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 час
Песков що не даде малко коса на Путин?
36
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 час
До Тя - Айде да ти спират нета и да не четем повече. Поне не ти пожелавам смъ_ртта, както правиш ти с украинците. Откъде ви намират такива злобни не мога да разбера. Пенсията ли ти е ниска? Защо не си се осигурявала преди време по-сериозно, за да не си чак толкова злобна днес?
35
8
 
3
 
! Отговори
Тя преди 1 час
Айде да идва края на последния украинец и да се приключва
34
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 час
До Тя "Зелен си Зельо и се хвана лесно в евроатл антическата клопка" - Написа промита от руската пропаганда леличка. хахаха
33
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 час
Ние можем и пияни!
32
7
 
6
 
! Отговори
Тя преди 1 час
Зелен си Зельо и се хвана лесно в евроатл антическата клопка
31
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 час
До дезинформатор - Напротив, има НАТО и добре че сме в него, иначе сърбетата щяха да метнат команда на макетата, заради шефовете им в Москва, да ни атакуват и макетата с подкрепата на НАТО щяха да ни смажат, което щеше да е супер удобно за Русия в този момент, за да може НАТО да се занимава с Балканите, а не с Украйна. Именно затова В НИКАКЪВ СЛУЧАЙ не трябва да излизаме от НАТО точно сега, защото Русия/Сърбия?македония ще ни вкарат във война. Някога в бъдеще може да излезем, нооо не и сега!!!