Кремъл: Украйна трябва да гледа по-трезво на нещата

Москва с коментар за плана за победа на Зеленски
16 окт 2024 14:20, Инна Ангелова
52
Кремъл: Украйна трябва да гледа по-трезво на нещата
Снимка: ЕПА/БГНЕС

Кремъл заяви, че е твърде рано да се коментира детайлно плана за победа на украинския президент Володимир Зеленски и че Украйна трябва да гледа по-трезво на нещата и да осъзнае безперспективността на политиките си, предаде Ройтерс.

Зеленски каза, че е възможно на конфликта с Русия да бъде сложен край не по-късно от следващата година, ако планът му за победа бъде реализиран сега.

Дмитрий Песков, говорител на Кремъл заяви, че украинският план вероятно е сходен с американския план, който според него се състои в това Киев да се сражава срещу Русия "до последния украинец".

Вашингтон, който предоставя оръжия и помощ на Украйна на стойност милиарди долари, казва, че Украйна сама решава как да действа по отношение на Русия.

От Москва допълниха, че много европейски страни започват да изпитват затруднения с мобилизирането на военната си индустрия в подкрепа на Украйна, предаде Ройтерс.

Дмитрий Песков каза пред журналисти, че Русия се надява политическият елит на Европа с времето да разбере, че подобни харчове са ненужни и противоречат на целите за икономическо развитие на европейските страни.

Песков направи това си изявление в отговор на въпрос за оръжейните индустрии на Франция и Германия. Самият говорител на Кремъл не назова нито една европейска страна и не каза как или защо те изпитват затруднения с оръжейната помощ за Украйна. / БТА
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


52
Още от Русия
Украйна иска покана за НАТО, преди Байдън да напусне поста
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
16
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 часа
Путин мрази Зеления, защото живее като баровец милиардер, а той самия живее по бункери от години, без мадами, без светлина, без Порше. Жалък е. Предлагам самоубийство.
9
16
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 часа
Не са го чели в Кремъл, а в бункера. Чуло се грохот от пардежи. Песле телефона звъннал, вдигнал Пoтю и казал Yes Madam.
8
16
 
6
 
! Отговори
Батко Анал преди 3 часа
Тези двамата си шушукат мръсотии. Любовници са.
7
7
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 часа
Представям си какъв грохот е кънтял по коридорите на Кремъл, докато са чели безумния зельов план. От смях! Останалите живи украинци съвсем трезво гледат, ама зеленясалия отде да вземе трезвост, ако я имаше, война нямаше да има.
6
19
 
6
 
! Отговори
агент Мъдлър ЦРУ преди 4 часа
Оказва се, че разширението на пистите в Унгария е за да може да кацат ядрени самолетоносачи с по 200 ракети. Заплашваха Европа с атома, но сега вече става страшно за Русия, защото Нато зарежда ракети и слага цел. Москва е на 1 копче живот. Да се знае.
5
14
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 часа
Да, трезво като тъ Путин дето каза че ще превземе Киев за 3 дена преди 3 години
4
7
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 часа
Кремъл също! И дори по-трезво от Украйна!
3
10
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 часа
А пък Руския план е сходен с този на С.Корея,Иран и хутите.
2
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 часа
На нищо не вярвам, преди Песков да го опровергае, публично!
1
15
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 часа
ХЛЪЦ, ПЕСКОВ!