Русия погва и децата, които се идентифицират като животни

Те били част от западния заговор за превръщане на хората в роби
16 окт 2024 18:30, Нели Христова
88
Русия погва и децата, които се идентифицират като животни
Снимка: Pixabay/d3rfux

Русия предприема репресии срещу децата, идентифициращи се като котки и други животни, след като мощен съюзник на президента Путин каза, че тенденцията е част от западния заговор за превръщане на хората в роби.

Тийнейджърската субкултура, известна на руски като "квадробинг", се появи в медиите в Русия, както и в западните страни. Училища във Великобритания и Съединените щати преди това бяха принудени да отрекат фалшиви съобщения, че предоставят кутии за отпадъци за деца, които идват на уроци като котки.

Вячеслав Володин, председател на руския парламент, твърди, че тенденцията е била подклаждана от Брюксел и Вашингтон като част от проект за "дехуманизация", който има за цел да превърне хората в "тихи марионетки" без права.

"В началото може да изглежда като игра и шега, но зад това стои сериозна програма, насочена към отхвърлянето на човечеството и всичко, което е човешко. Човекът трябва да си остане човек", каза той.

Володин, бивш висш служител на Кремъл, също каза, че правата на ЛГБТ общността и начинът на живот без деца са насърчавани на Запад със същата цел. Русия забрани "международното обществено ЛГБТ движение" като терористична и екстремистка организация миналата година, въпреки че такава група не съществува. Подобна забрана на "идеологията без деца" сега се обсъжда от депутатите.

Малко след коментарите на Володин, високопоставен член на комисията по култура на руския парламент каза, че депутатите работят върху законодателство, което да наложи държавен контрол върху тенденцията на квадробинг. Сергей Колунов, депутат от управляващата партия на Путин, каза, че децата трябва да бъдат дадени на грижите на социалните, ако родителите им не са им попречили да се преструват на животни на обществени места. Той също така каза, че срещу родителите могат да бъдат повдигнати наказателни обвинения.

Константин Калъчев, политически анализатор в Москва, попита дали законът ще забрани на децата да се обличат като катерици и зайци по време на пиеси в детската градина или ще бъде незаконно родителите да наричат ​​малки деца "моето коте" и т.н.

"Лудостта става все по-силна", каза той.

Сергей Лавров, руският външен министър, също повдигна въпроса с Никол Пашинян, арменския премиер, по време на среща в столицата Ереван миналата седмица. "Имате ли тези квадробери? Това е една от най-добрите истории. Те се обличат като кучета и други животни", каза той, за да озадачи Пашинян и други арменски официални лица.

Младежката субкултура, известна като движението "furries" на Запад, се превърна в републиканска тема за разговори в Съединените щати, след като се появиха фалшиви твърдения за кутиите за отпадъци в училищата.

Темата влезе в заглавията в Русия този месец, след като жена в Омск, Сибир, беше заснета да води сина си на повод, докато той тичаше на четири крака, преструвайки се на куче. Полицията каза, че разследва случая. Вследствие на скандала свещеници и членове на казашките движения изнасяха лекции на децата в училищата за опасностите от идентифицирането им като космати животни.

Висшите съюзници на Путин демонстрират все по-голяма готовност да насърчават конспиративни теории от началото на войната в Украйна. Николай Патрушев, който беше ръководител на съвета за национална сигурност на Русия до май, твърди, че САЩ планират да нахлуят в Русия, защото западните елити искат да се преместят в Сибир, ако изригне супервулканът под Националния парк Йелоустоун в Уайоминг.

"Смъртта на всички живи същества на територията на Северна Америка е неизбежна", каза той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


88
Още от Русия
МАЕ: Светът е на прага на нова ера на електричеството
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
83
3
 
1
 
! Отговори
ПУТИН-ВОР! преди 10 минути
24 ГОДИНИ ГРАБИ И ТЕРОРИЗИРА РУСКИЯ НАРОД А СЕГА ЕВРОПА И ЦЕЛИЯТ СВЯТ НО ВСЯКО НЕЩО СИ ИМА КРАЙ СКОРО!
82
0
 
4
 
! Отговори
до 75 преди 13 минути
а защо любимата ти америка не те пуска там, трябва ти виза, нали сме с тях, демокрация, ценности, ала бала! ....винаги мога да отида в братска русия, но ще се върна, защото съм българин!
81
2
 
1
 
! Отговори
УНИЖАВАМ русофили преди 18 минути
ХАЙАХАГАЙАХАХГАХАХАХАХХСЙАХА
80
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 20 минути
Съвършено прави, съвършено точни. Слава на Русия!
79
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 22 минути
А руснаците, които уж защитавали човеците, защо са толкова зли? Защо нападат и хвърлят бомби по чужди държави и се държат с местните като...животни? Упс, не исках да обидя животните.
78
3
 
0
 
! Отговори
ъъъъъъъ преди 22 минути
е нас нормалните какво ни интересува комунизма
77
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 26 минути
78,А защо един чафутофил лгбти евроатлантик и русофоб като тебе още живее в страна с 85%русофилско население.Не ти е мястото тук ,хващай пътя към кравешката задокеанска кашерна клоака и там си живуркай търкаляйски се н**асран по паважа и нафрусан с евроатлантическата ценност фентанил... Там няма русофили...Бон воаяж....
76
1
 
6
 
! Отговори
Днеска.анти.бг преди 30 минути
преди няма и месец пусна публикацийка, цитирам заглавието: "Новото нормално: Позволиха на ученик да се идентифицира като вълк". Всеки може да я намери с търсачката на сайта, да я прочете и да прецени дали става дума за забрана децата да се обличат като катерици и зайци или за опит да се пресече нещо много по-налудничаво и страшно, чиято крайна цел наистина е дехуманизация. Десетките полове, които измислиха "защитниците на човешките права", са само прелюдия към унищожението на цивилизацията.
75
10
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 33 минути
Защо ни един русофил не е пожелал да живее в тъй прекрасната русия?
74
6
 
6
 
! Отговори
Шоу преди 33 минути
Лоши,лоши,Руснаци,защо преследват извращенията!!!
73
1
 
5
 
! Отговори
мак преди 36 минути
"Вярвам", че това става само в лошата русия, никъде другаде по света няма такива хора, нали.
72
5
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 38 минути
До бг реалност Е значи е време ти и другите русофили да заминете за русия. Там няма да гладувате и ще ви бъде прекрасно.
71
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 40 минути
,Докато се чудите каква поредна анти руска идиотия да публикувате тук ,днес руските части затвориха в пълно обкражение-котел 11000 весеушници в Селидово което се води като краен квартал на Покровск.Западни военни ексоерти бият тревогата,че с падането на Покровск целия украйнски фронт в Донбас ще се срине и повече няма какво да спре руските военни към Одеса,Николаев и Запорожие.Именно краха на ВСУ на фронта днес принуди еврейския шут Зеля да внесе в Радата някакъв химерен план за (победа)над РФ
70
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 46 минути
БРАВО! Психично болните трябва да се лекуват и да се опитва да им се помогне, а сексуално извратените с ексхибионистични тенденции - да се преследват от закона.
69
2
 
21
 
! Отговори
Чакайте малко преди 47 минути
Аз прочетох, че срещу РОДИТЕЛИТЕ могат да бъдат повдигнати наказателни обвинения, ако не са попречили на децата си да се преструват на животни на обществени места. Никъде в публикацията не пише, че "погва децата". Само в гръмкото заглавие, с което искате да ни внушите, че пак Русия погазва човешки права. Ама не разбирам какво човешко има в това за се правиш на животно.
68
2
 
11
 
! Отговори
бг реалност преди 48 минути
А в евроатлантическа България деца гладуват и нямат елементарни условия за живот - ток, дрехи, храна, интернет. Непрекъснато има постове за помощ в социалните групи. И стават все повече, защото е мизерия. А в чужбина и конкретно в Русия какво става не ме интересува. Който има фиксация към Русия или друга държава си е негов проблем.
67
9
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 54 минути
Младите сега имат възможност да избират на какво да се определят, а едно време всички ни определяха за комунисти независимо дали искаме или не.
66
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 час
До 60 значи не е проблем, да го забраним.
65
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 час
Винаги съм се чудел как се обличат кучетата? Дали си перат сами чорапите?
64
14
 
5
 
! Отговори
Рамзес II-ри преди 1 час
Много ги е яд рашъните че не могат да предложат алтернатива на т нар.дехуманизатори от Запад....то се вижда че само могат да предложат-милиционерщина,доносничество,лицемерия,безумен култ към личноста и самоидентификация като ,,чИбурашки,,....дори наскоро изхвърлих стари инструменти с надпис Сделано в СССР щото качеството им е ниско или недодялано или морално остаряло.