Човек на Луната? Учителка настоява: Не! Гледах телевизия...

Защо учителка реши да обясни на децата, че това е конспирация
Обновена: 17 яну 2019 10:31 | 17 яну 2019 10:30,
695

50 години след кацането на Луната и иконичната фраза, изречена от Нийл Армстронг: "Една малка стъпка за човека, един огромен скок за човечеството", хиляди хора продължават да се съмняват, че това се е случило.

Една от тях е и началната учителка Лидия Булева, която е решила да стигне още по-далеч и да осведоми децата в час, че всъщност, на Луната не може да се стъпи.

"Всъщност, не е възможно човек на стъпи на Луната. Аз съм гледала телевизия, чела съм книги и информация", отсича учителката пред Bulgaria ON AIR.

Тя все пак подчертава, че казала на децата, че не всичко, което го пише в интернет е вярно.

Булева пуска на учениците си два 5-минутни филма, в които екперти обясняват защо не е възможно човек да стъпи на Луната.

Децата са озадачени. Едно от тях разказва вкъщи за случилото се.

Баща му публикува историята в Twitter и се среща незабавно с директорката на столичното 38-то училище.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


695
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
41
9
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ама как да допуснем, че тази честна демокрация може да лъже света?В никакъв случай!
40
3
 
19
 
! Отговори
Solar Power преди 5 години
Австралия не съществува - тази теория не я бях чувал, но все пак звучи интересно :)Също и за една раса под земята.
39
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
айде, айде... ние да не сме в по-различно положение. Облъчват ни от всякъде с невярна информация. Ей ги на самолетите - едните казват, че се вместват в офертата и добавят два самолета - другите казват, че всички оферти са над бюджета но никой не показа документи черно на бяло, ф-ките покривали всички изисквания -но ще се правят промени ( в изискванията) .... на кого да вярваш
38
7
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Луната е холограма. Всеки месец и зареждат батериите и затова има новолуние.
37
0
 
52
 
! Отговори
родител преди 5 години
Детето ми е в първи клас. Реших преди това да не го ограмотявам, за да не му е скучно /грешка/. По български език не са взели още цялата азбука /учат буквите по някакъв странен алгоритъм/. В същото време по математика имат задачи с текст от сложносъставни изречения. Луда работа, тотално сбъркана учебна програма и въобще образователна система.
36
6
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До 36Кои са тези специалисти и учени? Я ми назови няколко? Аполо като се върнаха от Луната докараха сума ти каманаци и почти всички включително Русия имат матерял от Луната, който няма как да бъде фалшифициран. И не, не можеш да вземеш камани от пустинята защото с един калпав микроскоп ще разбереш, че е от Земята.
35
21
 
28
 
! Отговори
Хейтър преди 5 години
Уволнявайте я тая изкукуригалата.
34
31
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Права е! Чел съм много доказателства, че американците са фалшифицирали всичко и снимките са правени в студията на Холивуд! Все пак от време на време трябва да сваляме очилата!!!
33
20
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Aбе не само много обикновени хора, а и много специалисти и учени са убедени, че това е един от най- секретните блъфове на земята, но дааа.... все още не е опроверган.
32
16
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Всякакви *** станаха учители. Тази да се върне на село да си работи земята, не е за учител.
31
5
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
То въобще не съществува луна. Всичко е проекция.
30
6
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Закривай тая държава брат, няма смисъл.
29
17
 
27
 
! Отговори
Педагог преди 5 години
Едно е да плещиш забавни глупости по форумите, друго е от позицията на народен просветител да вменяваш лъжи в наивното крехко детско съзнание. Позор за такава учителка!
28
18
 
26
 
! Отговори
аз-ът преди 5 години
Таз трябва да бъде уволнена веднага.----кога я назначиш - тогава ще я уволниш.Пурко !
27
16
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Няма по-неадекватни люде по таз земя. Тази жена трябва да бъде уволнена веднага. Учителите трябва да са А-политически настроени и всяко изкривяване от това, в която и да е посока трябва да свършва само по един начин!
26
6
 
27
 
! Отговори
Solar Power преди 5 години
О тук има още неща. Земята е плоска, сред нас живее скрита раса от рептили, Гагарин никога не е летял. Гледах скоро и един филм,че в момента сме 1018-та година и са ни излъгали с 1000 години. Балъци по света бол, а тези които измислят конспирациите трупат парички :)
25
14
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Таз и тя върти едни и същи глупости като всички откачалки в нета. Това, че сте прекалено глупави за да разберете нещата не значи, че са фалшиви. Таз трябва да бъде уволнена веднага.
24
0
 
16
 
! Отговори
Discovery преди 5 години
Малеее... е тука не мърдат 200+ коментара :D :D :D
23
7
 
22
 
! Отговори
mhm преди 5 години
Учителската професия е доста тежка и води до побъркване. За съжаление никой не приема това за сериозен проблем. В клипчето по-горе просто виждаме резултата...
22
5
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Любимото ми :) "Не се виждат звезди". Това може да го каже само човек който си няма идея от материята. За тях имам една задачка :) Излезте в ясня звездна нощ и снимайте небето с телефон или с каквото искате на автоматичен режим. Ако видите звезди елате ми се обадете :)