Борисов взе скалпа на главния архитект на район "Студентски"

500 младежи тръгнаха на протестно шествие до парламента, предаде репортер на Dnes.bg, който на място следи обстановката със студентите
19 дек 2008 11:44,
69
Борисов взе скалпа на главния архитект на район "Студентски"
Снимка: Булфото

Главният архитект на район "Студентски" Теодор Коларски е освободен заради допуснати нарушения, обяви кметът на София Бойко Борисов.

Две работни групи, съставени от различни специалисти от други районни администрации, проверяват увеселителните заведения, нощните клубове, дискотеките и преместваемите обекти в район "Студентски", допълни Борисов.

"След като освободих главния архитект на район "Студентски", чакам да видя кой ще понесе отговорността си в ДАМС и в Министерството на финансите за направени нарушения в Студентския град", каза Борисов.

Решението на Борисов идва ден след като главният архитект на столицата Петър Диков обяви, че започват повсеместни проверки на заведенията в Студентския град.

В четвъртък Диков обяви, че дискотека "Амнезия", пред която стана убийството на студента Стоян Балтов, е одобренa като "временен преместваем обект, модулни павилиони и търговска дейност".

Договорът за наем предвижда за 200-те квадратни метра, на които е трябвало да се помещават павилиони, а не клуб, да се заплащат по 240 лева месечно.

Междувременно 500 младежи тръгнаха на протестно шествие до парламента, предаде репортер на Dnes.bg, който на място следи обстановката със студентите.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


69
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
48
0
 
0
 
! Отговори
Ivan Germanoff преди 15 години
Страната се съсипва на най-високо ниво! Управлява (краде) се от престъпници (предатели), ресурсите и се унищожават безвъзвратно, кадърното население се прогонва и то никога няма да се върне. Всякакъв вид национално богатство (човешки потенциал, природа, земя, сортове плодове и зеленчуци, патенти, лицензи, изкуство, история, дейности с национално значение) или се унищожава или се разпродава. Някой от вас знае ли че не е останала почти нито една българска народна песен, правата за която да не са били продадени на чужденци? Не нали? Ти как мислиш прав ли съм? Ще я бъде ли България още дълго? Аз лично до няколко години също емигрирам. Българите загиват и единствения начин да се съхранят е емиграция. Тук просто вече няма бъдеще и вече няма и кой да го защити. ***, простотия, проституция, престъпност, корупция и мафии на най-високо ниво. Колко стана вече 20 г ... и не става по-добре, става все по-зле. Все повече се руши и все повече българи се спасяват в чужбина.От България в последните 20 години емигрираха много голяма част от образованите и интелигентни хора и до 10 макс. 20 години тук ще се събере отпадъка на обществата от ЕС и околност. ***, турци, албанци, ***, престъпници, . България е рай за мафиите. Беден, необразован *** народ с прецакана ценностна система, продажни политици, бездействаща съдебна система и като цяло силови министерства.Няма водач. Домогването до властта е за уреждане на лични и корпоративни интереси. При нас всеки се опитва да държи част от кормилото, но така и няма движение. Тези, които в продължение на 20 години крадоха България, сега искат да крадат Европа. Разбира се, тя няма да позволи това и ще защити интересите си. Няма кой обаче да защити интереса на българските граждани.
47
0
 
0
 
! Отговори
abe ei! преди 15 години
MRYSNI 4ERVENI 4ERVEI!!! DA VI E B A *** MRYSNA!!!
46
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Не е така. Той неможе да подреди екипа си 1. Щото от него самият нищо не става.2. щото покрай ннего всички са гладни за власт и пари.3. всички покрай него са си купили дипломата като оная мутра от Монтана дето името неможе да си напише ама е доктор по право. / само че по право на рекет и убийства/4. Парите дето са му набутали за предизборрни кампаний и трябва да се връщат с общински дивиденти 5. 6,
45
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Вече 20 години живеем в преход и виждаме какви грандиозни кражби се извършват около нас. И все пак оцеляваме, правим деца, караме трошки и плащаме ипотеки. България не е покопсала, но се влачи със същия темп както по времето на комунистите през периода 1945-89. Вече няма как да се скрие че кражбите на които сме свидетели последните 20 години са се извършвали по времето на комунизма. Просто тогава всичко беше скрито покрито и нямаше как да се промъкне през цензурата. Обзема ме гняв когато слушам за прекрасния живот по времето на комунизма когато България беше в международна изолация и изнасяше оръжие за престъпни решими и търгуваше с наркотици.
44
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Борисов взе скалпа на главния архитект на район "Студентски". Ами главата остана или и тя пострада от една ръка разстояние?
43
0
 
0
 
! Отговори
nqkoi преди 15 години
stana qsno 4e boiko ne moje da podbere ekip za6toto pri nego hodqt samo tiq deto ne sa se realizirali po drugite partii, a ne sa se realizirali za6toto sa nekadarni
42
0
 
0
 
! Отговори
cv преди 15 години
ЧЕРВЕНИ ПРИЯТЕЛЮ,ОЧАРОВАН СЪМ ОТ ИМЕТО ТИ...., ТО ТАКА ПЪЛНО ДЪЛБОКО И ВЯРНО, ОТРАЗЯВА ДУШЕВНАТА ТИ СЪЩНОСТ, ЧЕ МОЖЕШ ДА ГО ПРЕДЛОЖИШ КАТО ВТОРО ИМЕ (с тиренце), на любимата си БСП...,НА НЕЯ СЪЩО МНОГО ЩЕ И ОТИВА И ЩЕ ИЗРАЗЯВА СЪЩНОСТТА НА СИМПАТИЗАНТИТЕ И !!!
41
0
 
0
 
! Отговори
kyky преди 15 години
драги мой, това твое мнение е напълно погрешно....първо янчулев, а после и софиянски УВОЛНИХА, повтарям, първото което направиха беше да УВОЛНЯТ всички, които имаха малко по-розови убеждения освен тъмно сините, и моментално назначиха всякаква седерастка *** на всички позиции във общината.и след 20 години управление на *** във всичките им отенъци докараха софия до това ниво.а бойко...бойко е от същото котило. бивш полицай, с подарени - а не заслужени - генералски пагони, бивш комунист, напуснал полицията `за да остане в бкп` и напуснал бсп `щот не приемал преименуването на бкп в бсп`, той ли ще ми е морален коректив на мен?
40
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
комунизма товае наи доброто-всеки можеше даси купи къща апъртамент и кола нова ,може да се чакаше 10 години но е нова а сега по демукрация 18 години колко хора саси купили дом или кола нова карат тежи бараки на по15 години и се радват на мизерната демукрация=може да сравните икономеката на бг сига и 20 години преди и ще видите че е била една от наи добрите в европа а сегашната анархия ни одведе както азиатци и може и по зле
39
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Приветствам , тези мерки макар и да е късно ......Но заповедта трябва и да се изпълнява , което е по-трудното в цялата работа ......
38
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
По мое мнение Бойко, както и други партийни лидери (напр.навремето от СДС) не бяха съвсем наясно какви хора си назначават и какви змии топлят в пазвата си. Не смятам, че Бойко е чак такова ***, струва ми се има някакво чувство за чест този човек, и няма да иска един ден да се срамува пред народа си.Бойко, ти си пи.ч, не знам дали ще гласувам за теб, но общо взето на този етап си ми симпатичен.Виждам, че народът обаче е доста озверял, и цялото това негативно отношение назряващо сега, ще се стовари върху теб след като поемеш властта, ако се разрази криза и хората масово останат гладни, и без мизерните си досегашни доходи.Затова сега му е времето да събереш възможно най - добрия икономически екип, защото само доброто икономическо управление, съчетано с достойно поведение на български политик (т.е. без корупция),е ключът към успеха!
37
0
 
0
 
! Отговори
стан преди 15 години
ало СТУДЕНТИТЕ!!! нерде 3 000, нерде 500! какво стана бе душички?
36
0
 
0
 
! Отговори
реалист преди 15 години
СПРЕТЕ ДА ОБРЪЩАТЕ ВНИМАНИЕ НА ТОВА НИЩОЖЕСТВО КУКУ ТОЙ ВЗИМА ПАРИ ЗА ТАЗИ ПРОПАГАНДА ЩЕ ПИШЕ ЩЕ ПИШЕ И ЩЕ СПРЕ ОСТАВЕТЕ ГО, САМ Е В ЗАТИ БИТКА А И МАЙ Е ДУШЕВНО БОЛЕН РАЗБИРАЕМО Е ДА Е ЗАБЛУДЕН. НЕ МУ ОБРЪЩАИТЕ ВНИМАНИЕ САМО ТАКА ЩЕ СЕ ОТЪРВЕМ ОТ НЕГО И ОТ ГЛУПАВИТЕ МУ КОМЕНТАРИ.
35
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
гледам има много не осведомени *** които пишат тъпотий=езгонините ниса червени боклучи а са сини травистити
34
0
 
0
 
! Отговори
cv преди 15 години
ЧЕРВЕНИ ПРИЯТЕЛЮ,ОЧАРОВАН СЪМ ОТ ИМЕТО ТИ...., ТО ТАКА ПЪЛНО ДЪЛБОКО И ВЯРНО, ОТРАЗЯВА ДУШЕВНАТА ТИ СЪЩНОСТ, ЧЕ МОЖЕШ ДА ГО ПРЕДЛОЖИШ КАТО ВТОРО ИМЕ (с тиренце), на любимата си БСП...,НА НЕЯ СЪЩО МНОГО ЩЕ И ОТИВА И ЩЕ ИЗРАЗЯВА СЪЩНОСТТА НА СИМПАТИЗАНТИТЕ И !!!
33
0
 
0
 
! Отговори
Az sum преди 15 години
Не си мислете,че Б.Б.ще реши проблемите.За сегашното състояние на държавата ни, само диктатура.За престъпниците-най-строгите наказания.За наркомани-пандиз до живот!
32
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
men ми изглежда че наи коромпираните щеси останат димократите=софия кмета венагие е бил от сдс и вежте каква корумпирана мрежа е създадена че тродно да се исчисти
31
0
 
0
 
! Отговори
аз преди 15 години
абе "куку" ,ти верно си бил елементарен !
30
0
 
0
 
! Отговори
pr преди 15 години
sofia e palen bardak- mrasotiq, prestapnost, zadrastvaniq, prostitutki po uglite, groga na vsqka kra4ka
29
0
 
0
 
! Отговори
zoran преди 15 години
kakvi pari be, tapanar, dve momicheta umrqha, sega edno momche, boiko e vinoven