Учителката с тиксото щяла да лепи и очите на децата, ако не спят

4-годишно момиченце сънувало, че умира в детската градина
Обновена: 23 окт 2015 10:49 | 23 окт 2015 09:14,
170
Учителката с тиксото щяла да лепи и очите на децата, ако не спят
Детската градина на ужасите. Снимка: BTV

4-годишното момиченце, разказало за това как учителка лепи устите на деца с тиксо, сънувало, че умира в детската градина, разказа майката му, Веселина Йорданова, пред БНТ.

"На третото посещение във втора група детето започна да плаче неудържимо и да обяснява как г-жа Димитрова е залепила на две момченца устата с червено тиксо. Казала им, че ако си махнат тиксото, няма да ги даде на родителите им", посочи Йорданова.

Още по темата

Детенцето също така разказало, че учителката заплашвала децата, че ако не спят, ще им залепи и очите.

Веднага, след като разбрала за зловещия възпитателен метод на учителката, майката казала на директорката, която пък заявила, че малката Маги преувеличава.

Директорката на 80-о ОДЗ "Приказна Калина" Нина Иванова определи случая като прецедент, но не отрече, че е неприемлив.

"Изключено е да се сложи лепенка на устата на такова малко дете", коментира тя пред bTV.

Завишен контрол и добра комуникация с родителите би могло да гарантира това повече да не се повтори, коментира още тя.

Директорката заяви, че е започнало дисциплинарно производство срещу "възпитателката".

"В групата ще влязат психолози, които ще разговарят с децата, за да установят как им се е отразило случилото се. Към момента групата е спокойна, говорих с майката на детето, което е потърпевшо. То е приело нещата като игра и не показва да е стреснато", поясни Иванова.

Въпреки всичко обаче учителката, лепила тиксо на устите на децата, и днес е на работа.

След като разбрала за метода на учителката, Веселина веднага отписала Маги от детската градина, въпреки че 3 години чакала детето й да бъде прието.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


170
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
83
20
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Тази даскалица е директно за лудницата!
82
13
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Тази история започва да ми намирисва и много напомня на онази ***,която искаше да бъде кърмачка в мола.Обикновено критики към учителите отправят онези майки,които най-малко се грижат за децата си,но за да покажат обратното обвиняват учители,други деца и техните родители и всички институции.
81
18
 
24
 
! Отговори
Тони преди 8 години
Абсолютно съм склонна да вярвам на тази случка.Нагледала съм се на детски градини с т.нар "учителки",които си позволяват да се държат отвратително с децата, да им тъпчат психиката и да им бъркат дълбоко и грубо в душичките.Това обикновено са мързеливи,лоши,злобни трътки,на които целия свят им е крив и си го изкарват естествено на най невинните.Мойто дете стоя по три месеца в две такива д.градини и го отписах.Още ги помни вещиците.
80
7
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
ПРОЧЕТЕТЕ И ДРУГАТА СТАТИЯ!!!!МАЙКАТА ПРАВИ РЕКЛАМА НА ПОЛУДНЕВНА ЗАБАВАЧКА КЪДЕТО ВЕДНАГА ПРЕМЕСТИЛА ДЕТЕТО СИ ВЪПРЕКИ, ЧЕ И БИЛО ПРЕДЛОЖЕНО ДА Е В ДРУГА ГРУПА!!!!ВСИЧКО Е ИНТЕРЕСИ!!!!важното е, ЧЕ И ТЯ И ДЪЩЕРЯ И СА СЕ МАХНАЛИ!!!!!
79
8
 
11
 
! Отговори
ник преди 8 години
До АнонименВъзпитателката е трябвало да намери друг подход!
78
3
 
18
 
! Отговори
и каква стана тя преди 8 години
"вместо да и избодат очите и изписаха вежди" Да,има проблем : - Вече второ поколение е с погрешни представи за възпитание,морал и ценности- Учителите нямат никакви инструменти да се борят с агресията на деца към други деца и възрастниАгресията у децата се толерира,насърчава и Защитава ?
77
17
 
5
 
! Отговори
ник преди 8 години
И нас ни приеха в държавна градина. Щом видях условията, събрах всички документи и си тръгнах. Всеки ден се радвам, че детето ми е в частна градина.
76
14
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
ВЪЗПИТАТЕЛКАТА СЕ Е ОПИТАЛА ДА ПОМОГНЕ НА ДРУГИТЕ ДЕЦА КАТО ИМ ДАДЕ СПОКОЙСТВИЕ ВКЛЮЧИТЕЛНО И НА МОМИЧЕНЦЕТО НА 4 ГОДИНИ!!!ВМЕСТО ДА И Е БЛАГОДАРНА ТАЯ ЛЪЖКИНЯ НАГЛА СЕ НАХВЪРЛЯ ВЪРХУ ВЪЗПИТАТЕЛКАТА И ЗАЯВЯВА ДЕЦАТА ДА СИ ПРАВЕЛИ КАКВОТО СИ ИСКАТ И НА БОЙ СИГУРНО ЩЕ НАЛЕТИ!!!ТАКИВА РОДИТЕЛИ УЧАТ ДЕЦАТА СИ КАК ДА НЕ СПАЗВАТ ЗАКОНА И СА ЧИСТИ ПРЕСТЪПНИЦИ ЗА ЗАТВОРА!!!
75
17
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
МАЙКА МУ ЛЪЖЕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!ДЕТЕТО НЕ МОЖЕ ДА СЪНУВА ПОДОБНО НЕЩО ЩОТО НЕ МОЖЕ ДА ГО РАЗБЕРЕ!!!!!ВЪЗПИТАТЕЛКАТА В ГРАДИНАТА Е НАПЪЛНО ПРАВА В СЛУЧАЯ А НА ТАЯ КАТО НЕ И ХАРЕСВА ДА ВИ ВЗИМА ДЪЩЕРЯТА И ДА Я ВОДИ ДРУГАДЕ!!!!!------------ЕДНА БЕЗОБРАЗНИЦА В ГРАДСКИЯ ТРАНСПОРТ БЕШЕ ОСТАВИЛА ДЕТЕТО СИ ДА СИ КАЧИ КРАКАТА НА СЕДАЛКАТА ОТПРЕД И КАТО МУ НАПРАВИХА ЗАБЕЛЕЖКА ТЯ НАЛИТАШЕ НА БОЙ!!!!ДА СЕ МАХА ТАЯ СЪС ВСЕ ДЪЩЕРЯ СИ!
74
9
 
2
 
! Отговори
Боби преди 8 години
А които спят, ще ги събужда със с_ирки ли?????
73
8
 
15
 
! Отговори
До 85 преди 8 години
Как ще се справят. Ще засмучат цигарите и ще ги оставят да си правят каквото искат. Страшен родителски похват! Затова сме на това дередже, защото нещо много се учат да бъдат родители от разни списания и хамерикански клипчета. Ей за това е пълно с лигочи!
72
10
 
7
 
! Отговори
Край преди 8 години
Българин това вече е последно -отивам да работя. Сина ми е на 4 и половина. Отработил е тупаниците с юмрук както никога не съм ги владеел нито съм му ги показвал. Не съм чул някой да е бил набит, но не ми и хленчи че него го бият. Изключително съм доволен от детската градина и учителките там. Дай боже все така да върви ще стане пич от него. Не се казва Патрик, Алекс или Лоренцо. Има си гадже. Айде със здраве.
71
12
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
БРАВО НА ЖЕНАТА!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!СЛЕД КАТО НЕ МОЖЕ ДА ГИ БИЕ !!!!!КАЖЕТЕ ВИЕ КАК ДА СЕ СПРАВИ С ПРОБЛЕМА!!!!!!!!
70
5
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Преди 2 дни обядвах в едно заведение в града ни.Имаше 6-8 деца, около 8-9 годишни, които и преди бях виждал там и пак бяха адски шумни и невъзпитани.По едно време 2 от децата бяха прави и почнаха да се бият с юмруци, но такива точни и силни удари...ужас!Едното няколко пъти удряше другото директно в лицето със перфектни юмручни удари.Аз гледах гледах и накрая отидох да ги разтърва, като не разбрах кое е виновно и само им блъснах главите една в друга.След мъничко иде друго и ми вика - ей сега ще те набия и почва да посяга да ме удря в стомаха.Вкара ми един удар по силничък и като ми
69
6
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
То си личи коментарите на родителите нагли и безпардонни, които са научили отрочетата си да си правят каквото искат, защото те ще викнат тате и мама да се скарат на тези или този, който се опитва да ги възпита и научи на ред и дисциплина. Жалко, че ВАШИТЕ лигочи ще бъдат бъдещето, много жалко на питам така като си ги научите и когато вас няма да ви има как ще се държат в обществото издънките ВИ!!!
68
3
 
8
 
! Отговори
кРААЙ преди 8 години
До българин. Прав си отевам да отметна някоя задача ... Но все пак не идеализирайте децата... Само изглеждат беззащитни.
67
1
 
10
 
! Отговори
Българин преди 8 години
До КрайПропуснах в предния коментар. Изкуството да възпитаваш човек се променя дори всяка година, защото то е производна на заобикалящия ни свят. А, както знаем, той е особено динамичен в последно време.
66
5
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Децата още в детската градина се учат да пазят тишина по време на заниманията,за да може да чуват учителката.Това ще е от голяма полза в първи клас,където седенето на чина е повече време.За това и направиха предучилищната задължителна,за да се създадат навици и да се усвоят елементарни знания.Преди се получаваше парадокса в първи клас ,децата,които не са посещавали детска градина да стават да се разхождат в час,да ядят закуски и прочие.Никой не е арестуван,просто навиците се градят постепенно.
65
5
 
6
 
! Отговори
Българин преди 8 години
До КрайМислиш да прекараш деня си в описание на стотиците профили на различните родители ли? Всеки има своята истина и стига тя да не нарушава някои основни човешки права - като например неприкосновеността на беззащитно дете - няма проблем да живее според разбиранията си. Просто е.
64
8
 
21
 
! Отговори
valka преди 8 години
Стига с тия лигавщини на родителки-провинциалистки.Кой знае как си потупва детето у дома тая лигла , чието дете било стресирано , а на всичкото отгоре , то не е потърпевшото със залепената уста.