Фандъкова: Оградата край МОЧА ще пази гражданите от падащи плочи

Тя отново се усъмни, че партиите използват монумента за предизборна кампания
25 авг 2023 12:36, Нели Христова
234
Фандъкова: Оградата край МОЧА ще пази гражданите от падащи плочи
Снимка: БГНЕС

“Има решение на СОС за демонтиране на паметника на Съветската армия и областната управа днес монтира вече оградата, която има за цел да предпазва гражданите от падащи плочи. На следващо място е изпълнението на решението. Това, че политическите лидери намират възможност да мобилизират своите симпатизанти, със сигурност е част от предизборната кампания за месните избори”. Това заяви кметът на София Йорданка Фандъкова, предаде БГНЕС.

Фандъкова поясни, че е направила среща с министъра на вътрешните работи относно вчерашните събития, била е в непрекъсната координация с оглед и провеждането на футболната среща, и сигурността е била гарантирана.

Столичният кмет подчерта, че наследникът ѝ трябва да продължи промяната и развитието на града.

“Градът се променя само с работа, ясна визия и подкрепа от СОС. ГЕРБ ще излъчи своя кандидат през септември”, каза кметът Йорданка Фандъкова.

Тя обясни, че в район Младост се подменят старите контейнери с контейнери от новата автоматизирана система за транспортиране на отпадъци. Много по-чиста е тази система и щадяща околна среда”, каза Фандъкова и поясни, че контейнерите ще се отварят с крак, за да може гражданите да не си цапат ръцете.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


234
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
118
3
 
12
 
! Отговори
един преди 1 година
Мисля, че вече е крайно време да си се връща в Самоков. Там няма да й позволят да прави толкова много глупости и най-вече да краде толкова много с помощта на този на снимката до нея.
117
5
 
8
 
! Отговори
Миле преди 1 година
Европейската столица София Представям си чужденците , като минат обиколка с гид . На мястото на мавзолея петно бетон стават супер снимки там , жълтите павета разорани с трактор все едно руснаците са ни бомбандирали пса накичено с тенекии , други паметници заляти с боя хахаха и честваме националния празник на Украйна,а не знаем кой е нашият смех у залата
116
7
 
10
 
! Отговори
Следващия наред преди 1 година
Козяк ще измисли някакво гадно име на паметника Шипка и ще натисне наведените депутати да "преместят" паметника защото на Шипка нищо съществено не се е случвало. После ще го оградят понеже има опасност да падат плочи и да наранят някой гражданин. След това ще направят същото със храм паметника Александър Невски и Цар Освободител....А Моньо Пасе може да реши да изкърти жълтите павета защото били "комунистически" !? И така докато не ни писне и някой взриви едно посолство на Козяк...
115
6
 
9
 
! Отговори
chicho преди 1 година
Нема ли кой да го опакова този МОЧКАрник с едно прекрасно наметало.Спомина се българина с тези мурафети. Завършили художесвената академия, склуптори.
114
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Оня, "германеца", с чук зорлем начупи една плоча, Фандъчката пък се загрижила за гражданите, ще кажеш, че плоча след плоча падат. По-добре дупките да запълни, че там има по-голяма вероятност да се изтрепят хората.
113
6
 
10
 
! Отговори
опитен преди 1 година
До До 91, РадославеХитлер е австриец докато тоя противеен паметник няма нищо общо с България. Паметник на окупатор.
112
4
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Фъндъкова, кво става нареди ли тия павета най накрая? Брей, в каменната ера ги редят паветата по добре от днес. брей брей...да бяхте отишли до археологическия музей да почерпите малко знания за тая дейност.
111
7
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
На тая и е промит мозъка толкова много от сорос и компания, че не знае на кой свят се намира
110
9
 
17
 
! Отговори
До Сърдете се на себ преди 1 година
И ти ли страдаш от проблеми с паметта? Преди да ни спрат газа, Киро едностранно прекрати договора с Газпром. Изгонихме руските дипломати, забранихме руски граждани да минават през нашите летища, похвалихме се, че въоръжаваме Украйна. И после, ей такива като теб ще кажат "А наз пък що ни биете?!". Като съборим паметника ще вдигнем по-голям, на същото място, но тоз път ще е посветен на освободителите от ВСРФ и освобождаването ни от американско робство.
109
5
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Фандъкова лъже. Много недостойно поведение от нейна страна и показва че я е срам от това което прави, иначе нямаше да лъже.
108
5
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Нищо няма значение на територията! Всичко е планирано и се изпълнява! Ако има все още неуспани българи и събудят останалите- може плана да се промениза добро. В противен случай територията ще е поделена, популацията претопена и от това НИЩО не следва- просто такава е съдбата на бройлерите в клетка- като им дойде времето в килограми ги колят и те нищо немогат да направят.....те така стоят нещата! Паметника е знак за събуждане, а не строеж......
107
11
 
8
 
! Отговори
анонимен преди 1 година
Какво те интересува Виена,те не са минали през социализъма икомунизъма.ХА-ХА-ХА.
106
6
 
20
 
! Отговори
до 91, Радославе преди 1 година
те имат и паметник на Хитлер, но не съм видял някой да се е възмутил и да е тръгнал го събаря. Паметниците се паметта на държавите, защото хората имат склонността да забравят разни неща, та и затова не се бутат, а се изграждат нови.
105
4
 
6
 
! Отговори
До 91, Радославе преди 1 година
в Австрия все още си седи и паметника на Хитлер - никой не е тръгнал да го събаря.
104
4
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Няма паметник, няма гей прайд! Ами сега????
103
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Абе Инджев какво ще работи като го няма паметника? Съжалете човека
102
5
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
С тоя слугинаж ще си намери някой хамериканец да и се изпразни в устата и ще е много доволна защото е хамериканец, както всички долни роби на сорос и нацизма, пишат тук за Русия и за Руснаците дето в мокрите си сънища са изнасилвани в анусачетата от Руснаци сигурно
101
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Стария номер с паметника на НДК хахахахах
100
5
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Оставка, престъпнице!
99
3
 
7
 
! Отговори
Значи преди 1 година
ли това, че ще санирате паметника а няма да го решите? Фаннъкова ти самата не си вярваш.