Фандъкова: Оградата край МОЧА ще пази гражданите от падащи плочи

Тя отново се усъмни, че партиите използват монумента за предизборна кампания
25 авг 2023 12:36, Нели Христова
234
Фандъкова: Оградата край МОЧА ще пази гражданите от падащи плочи
Снимка: БГНЕС

“Има решение на СОС за демонтиране на паметника на Съветската армия и областната управа днес монтира вече оградата, която има за цел да предпазва гражданите от падащи плочи. На следващо място е изпълнението на решението. Това, че политическите лидери намират възможност да мобилизират своите симпатизанти, със сигурност е част от предизборната кампания за месните избори”. Това заяви кметът на София Йорданка Фандъкова, предаде БГНЕС.

Фандъкова поясни, че е направила среща с министъра на вътрешните работи относно вчерашните събития, била е в непрекъсната координация с оглед и провеждането на футболната среща, и сигурността е била гарантирана.

Столичният кмет подчерта, че наследникът ѝ трябва да продължи промяната и развитието на града.

“Градът се променя само с работа, ясна визия и подкрепа от СОС. ГЕРБ ще излъчи своя кандидат през септември”, каза кметът Йорданка Фандъкова.

Тя обясни, че в район Младост се подменят старите контейнери с контейнери от новата автоматизирана система за транспортиране на отпадъци. Много по-чиста е тази система и щадяща околна среда”, каза Фандъкова и поясни, че контейнерите ще се отварят с крак, за да може гражданите да не си цапат ръцете.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


234
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
78
7
 
6
 
! Отговори
Радослав преди 1 година
До 84: кое? Че фашистите наритаха комунистите в Испания и спасиха Западна Европа от червената "чума" или, че приноса на СССР в разгрома на фашизма в Италия е около 5 дивизии които са помагали на германците? Фашизма пада когато западните съюзници навлизат в Италия и превземат Рим и се опитват да пробият към Германия през Италия! СССР там с нищо не помага и грам не участва!
77
8
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Тази сутрин една копейка пред тозу паметник призна, че СССР е поучил над 800 000 единици венна техника помощ от САЩ през Беринговия проток през ВСВ за да могат комунистите да изтласкат нацистите от източния фронт. Ако това го зяви сега в Русия, ще го вкарат директно в панделата за дискредитиране на руската армия. Там изобщо не признават колко много са им помогнали тогава другите държави за да си запазят държавата.
76
9
 
6
 
! Отговори
анонимен преди 1 година
до всички които подсткача за премахването на паметника - кат постоят некой мол ше ви бъде ного кеф
75
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Глупусти на търкалета ремонт ако е нужен ще е по ефтин от оградата
74
8
 
11
 
! Отговори
Пич преди 1 година
"Навсякъде хората си пазят паметниците и ги съхраняват, само ние тук непрекъснато рушим и махаме нещо, заради чуждите прищевки." - къде навсякъде, бе, къде?! В коя държава целият център е в тотеми, паметници и имена на улици на чужда държава?! Къде е това? Ама разходи се в центъра на София, всичко е руско, един паметник над 3 метра няма на някой български владетел, войник, революционер. Целият център е в руски тотеми, имена на улици, църкви. Това е срамно и смешно.
73
5
 
0
 
! Отговори
руски шпионин преди 1 година
До Радославглупости
72
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Може на воля да падате в дупки и да се спъвате в плочките по тротоарите на фандъчка , тях никой не ги огражда. Но виж, да ви удари плоча от *** е абсолютно недопустимо!
71
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Оффф айде махайте го тоя бетон бе страхливфии. Ако тея бяха на власт дс не мислите ,че щяха да имат милост към вас. Събаряйте всичко в България . Искаме паметници на Аспарух, Левски, Ботев , Ханове , Революционери, кога е създадена България и тн. Стига ни занимавате със съветски бетони
70
3
 
6
 
! Отговори
Радослав преди 1 година
До 72: фашизъм драга е имало само в Италия и Испания! Приноса на СССР за разгрома на фашизма е в най добрият случай символичен или колкото да се водят там присъствали!
69
4
 
7
 
! Отговори
Пич преди 1 година
Аз съм твърдно за премахване на този срамен монумент от центъра на София, но дори мен ме дразнят глупостите на Данчето. Слагали ограда, да пазели гражданите от падащи плочи :)))) Хахахахаха. Не мога да разбера защо са такива страхливци и мишшоци?! това поведение дразни и дава самочувствие и сили на мурззилките да ходят и да правят живи вериги. Кажете го ясно - "Махаме паметника, всички се изнасяйте от палатките защото ще бъдете принудителни изведени, и ще ви вкараме по арестите".
68
8
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Айде провинциалистите русофили лаят... Русофили, не знаете грам от истината за руския окупатор. Нормално- дедите ви вътрешна тоалетна не знаят какво е и са били таван овчари. Нямате идея от нищо. То и по доходите ви си личи де- функционално неграмотни бедняци. Моментален демонтаж. Мнението на шепата провинциалисти не ме интересува. Виждаме ви в палатките колко сте- 8 души.
67
4
 
3
 
! Отговори
Радослав преди 1 година
До 74: тази и тя, хаха. От какво те е освободил съветския поробител бе? Освободил те от мозъка ти, за да може да ти казва какво да правиш и ти да си щастлив цоцалист! Това е кулата на Мордор, "***" на съветския поробител, кула на срама, на националните предатели. Символ на робовладелеца за да не забравят робите кой е господар! От какво те е освободила азиатската орда? Освен от държавност, националност, история, златен резерв? То бива ***, ама вие граница нямате!
66
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Брей, много загрижена тая фандъчка за гражданите бе! Прилича на "загриженоста" на властта за хората по време на пЛандемията.
65
4
 
9
 
! Отговори
Просто питам преди 1 година
- И кого лъжете, г-жо Фандъкова? Българският народ не е ли и Ваш или служите на про-ционисткото Посолство?
64
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Навсякъде хората си пазят паметниците и ги съхраняват, само ние тук непрекъснато рушим и махаме нещо, заради чуждите прищевки. Дупе да ние яко. Дори в Германия паметниците от фашизма се пазят, за да се знае историята. Нищо не се уважава в БГ, нито историята, нито дедите, нито паметниците, всеки гледа собственото си благо и всеки се оплаква за нещо, а той самия не прави нищо и другите са му виновни. Толкова сме разединени, и още повече ще ставаме за съжаление и това е целта на определени хора.
63
3
 
5
 
! Отговори
Хюго Капет преди 1 година
Ама тия за какви ни имат? Оградиха го, за да го пазят в полза на господарите си от пашолството. Защо *** на мая спокойно си влизат зад загражденията, като целта им е безопасността?
62
6
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Оградиха го, ама защо са им оставили врата на копейките да си влизат и излизат от огражденията, когато си поискат? Тази ограда май пази копейките вътре от народната любов.
61
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Никой с поне малко сиво вещество между ушите не нарича Паметника на Съветската армия, освободила ни от фашизма с други имена.
60
5
 
5
 
! Отговори
до 71 преди 1 година
Евтина пропаганда за оперирани от мозъчна дейност. Не е работа на Костадинов да готви боб за бедните. Аз не съм гласувал за него за да готви боб за бедните или да сади брезички. Гласувай за него за да изрине продажната ***. А относно бона за бедните Кирчо и Боко кога ги видяхме да раздават кебапчета на сираците?
59
1
 
9
 
! Отговори
АНОНИМЕН преди 1 година
В България 100% от паметниците ни са занемарени , никой не се интересува от тях , най-много се посещават веднъж годишно по случай повода за построяването им. Много внимание им отделяме поради комплекс за малоценност. Последни сме навсякъде във всичко и никакви паметници няма да ни помогнат единствено ще ни разделят.