Фандъкова: Оградата край МОЧА ще пази гражданите от падащи плочи

Тя отново се усъмни, че партиите използват монумента за предизборна кампания
25 авг 2023 12:36, Нели Христова
234
Фандъкова: Оградата край МОЧА ще пази гражданите от падащи плочи
Снимка: БГНЕС

“Има решение на СОС за демонтиране на паметника на Съветската армия и областната управа днес монтира вече оградата, която има за цел да предпазва гражданите от падащи плочи. На следващо място е изпълнението на решението. Това, че политическите лидери намират възможност да мобилизират своите симпатизанти, със сигурност е част от предизборната кампания за месните избори”. Това заяви кметът на София Йорданка Фандъкова, предаде БГНЕС.

Фандъкова поясни, че е направила среща с министъра на вътрешните работи относно вчерашните събития, била е в непрекъсната координация с оглед и провеждането на футболната среща, и сигурността е била гарантирана.

Столичният кмет подчерта, че наследникът ѝ трябва да продължи промяната и развитието на града.

“Градът се променя само с работа, ясна визия и подкрепа от СОС. ГЕРБ ще излъчи своя кандидат през септември”, каза кметът Йорданка Фандъкова.

Тя обясни, че в район Младост се подменят старите контейнери с контейнери от новата автоматизирана система за транспортиране на отпадъци. Много по-чиста е тази система и щадяща околна среда”, каза Фандъкова и поясни, че контейнерите ще се отварят с крак, за да може гражданите да не си цапат ръцете.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


234
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
98
2
 
14
 
! Отговори
провинциалист преди 1 година
Оффф тая селенка как можахте да я търпите толкова време?
97
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Това е фашистка лъжа.
96
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Тази е много хитра, уау.
95
7
 
23
 
! Отговори
Случаен минувач преди 1 година
Въпросът не е трябва ли да се махне или не трябва. Истинсият въпрос е: Защо във Виена такъв паметник е приемлив, а в София - не?
94
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
О със сигурност е за нашата безопасност, вие ни заключихте по домовете ни и ни глобявахте и слагахте в затвора заради безопасността ни. Чувствам се в супер безопастност сега, само ако може и криминалните субекти да ги заградите ще е невероятно
93
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Политическа мизерия и клоака !
92
3
 
13
 
! Отговори
вярва ли си преди 1 година
Тая вярва лиси ?? или бръщолеви поредните глупости колкото да се намира на приказка
91
9
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Фандъкова не е говорила за никакъв МО4А, защо лъжете бе, мисиряци гнусни? Говори за Паметника на Съветската Армия... *** как лъжете мазно.
90
11
 
5
 
! Отговори
евроатлантист преди 1 година
Нека да направят по-високаограда, че да пази по-добре. Да е високо, да не се вижда никакъв паметник, на нас паметници не ни трябват, а ни трябва повече евроатлантизъм.
89
1
 
8
 
! Отговори
А ОТ ПОЛИТИЦИТЕ преди 1 година
КАКВО ЩЕ НИ ПАЗИ
88
7
 
8
 
! Отговори
Радослав преди 1 година
До 105: а ти можеш ли да четеш с разбиране? Във Виена е паметник защото там са загинали съветски войници, в България е нещо си защото тук освен няколко от препиване със спирт няма ни един загинал съветски ***!
87
4
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Юрданка от самоковските села, съвсем скоро ще бъде съдена за откраднатите милиарди и унищожаването на София.
86
8
 
8
 
! Отговори
анонимен преди 1 година
До Пича бе пич да си ходил случайно във Виена - там паметникът е цял ненадраскан и винаги със свежи цветя а е и по висок от всички сгарди наоколо - това видях приди два месеца
85
5
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Тая реши в края на мандата да се окаже хубаво с кафяво !
84
7
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Другарката учителка по руски брани паметника на окупаторите с всички последни сили Отдавна обеща да премахне палатките, но не и не. Служи на партията си любима до последно. Толкова лъжи и лицемерие се изсипаха от тези самозабравили се селски чиновници спрямо София, че просто нямам думи.
83
3
 
7
 
! Отговори
Радослав преди 1 година
До 94: защо наричаш даскалицата, член на БКП краварка? Или вече така се вика на комунист? Тя е от вашите бе! Каквито предатели си бяхте преди 1989, такива си останахте и после, просто сменихте господаря! Най ми е забавно когато комунистите от герб се опитват да се изкарат некомунисти и да скрият миналото си на членове на БКП, а в същото време останалите комунисти ги наричат с всякакви епитети без да си дават сметка, че обиждат комунистите с които се мляскаха по конгресите на БКП!
82
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Някой , който се е загрижил за мен да не падне плоча не му е чиста работата ! Бомби може , но плочи не !
81
3
 
20
 
! Отговори
Владо преди 1 година
защо не огради всички дупки по пътищата да прдпази хората?
80
1
 
6
 
! Отговори
До Възмутен преди 1 година
Що се чудиш как върлите комунисти станали антикомунисти? То, като свикнеш на власт да си и екстрите, дето дава, трудно не, ами изобщо няма да се откажеш от нея. Ще сучеш, ще въртиш, ама там ще си с цената на всичко. Я Терзо, от родата си се отказа, че пък и разбрал колко зле бил комунизЪма. Ама, добре му е ползвам блогинките и сега пак иска.
79
5
 
15
 
! Отговори
Понеже не съм от преди 1 година
София, ми е интересно, колко са случаите на пострадали в следствие на паднали плочи от тоз паметник, че се стига до ограждането му? :D