Фандъкова: Оградата край МОЧА ще пази гражданите от падащи плочи

Тя отново се усъмни, че партиите използват монумента за предизборна кампания
25 авг 2023 12:36, Нели Христова
234
Фандъкова: Оградата край МОЧА ще пази гражданите от падащи плочи
Снимка: БГНЕС

“Има решение на СОС за демонтиране на паметника на Съветската армия и областната управа днес монтира вече оградата, която има за цел да предпазва гражданите от падащи плочи. На следващо място е изпълнението на решението. Това, че политическите лидери намират възможност да мобилизират своите симпатизанти, със сигурност е част от предизборната кампания за месните избори”. Това заяви кметът на София Йорданка Фандъкова, предаде БГНЕС.

Фандъкова поясни, че е направила среща с министъра на вътрешните работи относно вчерашните събития, била е в непрекъсната координация с оглед и провеждането на футболната среща, и сигурността е била гарантирана.

Столичният кмет подчерта, че наследникът ѝ трябва да продължи промяната и развитието на града.

“Градът се променя само с работа, ясна визия и подкрепа от СОС. ГЕРБ ще излъчи своя кандидат през септември”, каза кметът Йорданка Фандъкова.

Тя обясни, че в район Младост се подменят старите контейнери с контейнери от новата автоматизирана система за транспортиране на отпадъци. Много по-чиста е тази система и щадяща околна среда”, каза Фандъкова и поясни, че контейнерите ще се отварят с крак, за да може гражданите да не си цапат ръцете.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


234
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
58
5
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Тая за 4 мандата 500 павета не можа да нареди, щяла Паметници да бута.
57
5
 
7
 
! Отговори
Соломон преди 1 година
"да предпазва гражданите от падащи плочи", a М04А от (на)падащи граждани
56
6
 
15
 
! Отговори
Възмутен преди 1 година
Фъндъка нещо смислено построил ли е през живота си че тръгнал да събаря?Как пък най големите комунисти станахте най върши антикомунисти?
55
10
 
8
 
! Отговори
Радослав преди 1 година
До от БАН: 1. Това не е паметник защото е символ на поробването на България от една азиатка орда. 2. Няма официално име както няма и официални документи, това е "МОЧ", кула на Мордор и каквото друго то хареса, ако му намерят несъществуващото документи, тогава може да се види дали има официално име! 3. Какво го бавят толкова години? Комунизма е забранен, приет е закон,че всички символи на престъпният, човеконенавистен режим трябва да се премахнат! Какво го бавят?
54
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Официалното същращение за Паметника е ПСА - Паметник на Съветската Армия. Останалите съкращения са от НПО-тата на Сорос и от Посолството на Козяк. Не зная защо трябва да се тиражират.
53
2
 
20
 
! Отговори
от БАН преди 1 година
Сега забелязах, М.О.Ч.А. го цензурират, а в заглавието стои. Хахаха. Сенилна шизофрения е диагнозата.
52
3
 
13
 
! Отговори
от БАН преди 1 година
Защо днес.бг нарича паметника на съветската армия ***? Това *** е неофициално название измислено от едно НПО-та. Хубав, лош, паметника синина име и той не е ***, а ПСА. Утре да очакваме все едно статия озаглавена "Резидентна Рундю се срещна с Коцето от ***". Казвам го само за да се сетите кой властови център плаща на днес.бг. за пошла пропаганда. *** го измислиха, защото на сръбски мочаю значи уринирам. Ама по опикани от нас българите в момента в целия свят няма.
51
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До 56::) знаех си че веднага ще се появят ниско интелигентни същества които могат само да използват епитети и дори няма да се разбрали за какво точно говоря.Само потвърди теорията ми.
50
8
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Анонимен 47:Стана особено опасен заради дъртите путинисти, които мастурбират край него и после -:инфаркт. По-далеч от съблазните!
49
1
 
6
 
! Отговори
ХАХА преди 1 година
Софийските клошари събиращи кашони от контейнерите имали имущество пък комунистите били им го отнели!Хаха!Това гето Софето цялото трябва да се срине!Голяма грешка че едно време това шопско село населено с хитри брадясали и въшлясали андрешковци облечени в *** мазни антерии са го направили столица!
48
2
 
6
 
! Отговори
днъкоплатец преди 1 година
Фандъкова защо ни харчите парите за *** имения на Вълка и проекти на Плевнелиев?Оправете кварталите в северозападна София.
47
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До да знаете Само мноооого порочен и низъкнчовек може да се радва на смъртта на млади хора. Не забравяй -:клетвите са бумеранг.
46
2
 
7
 
! Отговори
поп Вечерко преди 1 година
И Бъки Терминатора премести мавзолея, но се премести в Отвъдното.
45
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Фандъкова ти си 4-ти мандат кмет на София. Как точно сега стана опасен този Паметник ?
44
9
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Фандъкова изпълнява законите, палаткаджиите - не. Нещо неясно?
43
4
 
7
 
! Отговори
да знаете преди 1 година
Едни левскарчета вече предадоха Богу дух, сега следващите са демонтьорите......
42
1
 
9
 
! Отговори
сиромах преди 1 година
Фандъкова да бъде съдена и осъдена макар и със задна дата ,за това ,че не прояви същата загриженост спрямо рушащите се сгради предизвикали смъртта на млади момичета и много други хора !Не нареди същите мерки и сега ,ако си мисли че може да лъже цял народ,че много е загрижена,тия да ги разправя на децата и внучетата си ,ако има такива!С оня Трайков са си лика-прилика по лъгането!Срам и позор!
41
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Толкова години не беше опасен сега стана опасен изведнъж! Толкова жалък и глупав претекст за махането на паметника че просто чак не е за вярване колко са дебилни от столична община.Вместо да застанат с лицата си и да заявят в прав текст че искат да го махнат заради това че е свързан с Русия ни разправят врели некипели. Не е истина колко е ниско интелектуалното ниво на политиците!!
40
8
 
4
 
! Отговори
do 44 преди 1 година
Урина. Много точно съвпада с паметника и посланието което носи.
39
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Щото Фандъка се оправи с падащите мазилки от сгридите по Графа и Шишман ...