Стотици "наши хора" са паркирали безплатно в София, щетата е за 500 хил. лв.

Били им раздадени карти за платените зони, разкриха от ПП-ДБ-СС
166
Стотици "наши хора" са паркирали безплатно в София, щетата е за 500 хил. лв.
Снимка: БГНЕС

Стотици карти за безплатно паркиране в София е издала СО при Йорданка Фандъкова на нейни близки и приятели. Картата предлагала услуга "паркирай безплатно" в синя и зелена зона за определени хора, вероятно приятели и близки, обяви на брифинг председателят на СОС Цветомир Петров.

"Пита се, обаче, кои са тези привилегировани граждани, тъй като картите се издавали без даже да се иска регистрация на автомобилите. Открити над 130 такива карти с привилегии за 2022 г. Издадените карти са само с номер, и могат да се ползват от цялото семейство, а по принцип такива карти се издават с регистрационен номер на автомобила. Установено е, че 6-7 автомобила с привилегии са на КТ "Подкрепа", обяви Борис Бонев на брифинга.

Само на базата на тези привилегировани безименни ползватели загубите на Столична община са в размер на над половин милион лева, обяви председателят на СОС Цветомир Петров. И се възмути, че в "София няма места за паркиране, а на някои хора дори се раздават безплатни такива".

"Има ли известни журналисти, получили това право, има ли социолози, има ли мастити бизнесмени, които са получили карти за безплатно паркиране?", попита Борис Бонев. И допълни, че "тази практика е прекратена след встъпването в длъжност на кмета Васил Терзиев, но от ПП-ДБ-СС няма да спрат да ровят за такива далавери"

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


166
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
107
0
 
3
 
! Отговори
Не бе преди 1 месец
Няма щета, а несправедливо вземане на пари за използване на обществено пространство, за което се плащат данъци (асфалтиран път) !
106
8
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Тоя пбонев не спря да лъже неприятен маргинал позор си
105
8
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Всеки може да си говори каквото си иска и да лъже, но щетите нанесени на София от розовите гейлиберасти от Спаси София са налице и се виждат!
104
9
 
28
 
! Отговори
Минаващ преди 1 месец
Мис Бони пак лъже.От известен червен ДС род е все пак.
103
9
 
21
 
! Отговори
Благодаря, другари! преди 1 месец
С голяма благодарност на групата на ПП-ДБ-СС в Столична община за вдигането на рейтинга на ГЕРБ-СДС с лъжливите си изявления! Вече никой не ви вярва! Коалицията ПП-ДБ-СС не става за нищо, пълна некадърност и безотговорност! За да има силно, консервативно присъствие в парламента гласувайте за Синя България!
102
9
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Сигурно и 10 г сед като Фендъкова вече е умряла тоя ще продължава да излиза с подобни глупости :D Залезе му слънцето, ПП-то му претопиха електората и стана г-н Никой е се чуди и той като Мая Манолова с какво да напомни за себе си
101
7
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Браво бе мишоци, най-сетне нещо смислено да направите. Веднага спирате картите и проверявате на какво основание са изкарани, кой е наредил и тн. То ясно, че виновни няма да се намерят, но поне да се спре с това.
100
5
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Ето този е лицето на ПП ДБ. Огледайте го хубаво и вървете да гласувате.
99
12
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Поредна гейска лъжа
98
5
 
14
 
! Отговори
ХАХАХАХАХАААА преди 1 месец
пп opkuто uзлезна на пuстата
97
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Това законно ли е въобще?
96
11
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Да видим имената на тия сладури. герп = мафияТА
95
12
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Учудени няма, при герп-дпс е така.
94
14
 
19
 
! Отговори
Ганя преди 1 месец
За 18 год сганта от ГРОБ открадна всичко. Метрото е с евро пари, нищо не е направено от бюджета на София. Няма маркировка, интегрираната мете с метла мръсната улица. Учителката по руски е изключително некадърна. Парите от синя и зелена зона ги няма. Поискаха отчет-не дадоха. Турски поток, КТБ, Боташ, а вие спите
93
18
 
20
 
! Отговори
Али Бега преди 1 месец
Браво Бонев! Изкарай гербажийските кирливи ризи.
92
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
зоните в София са данък паркиране за живущите и рекет паркиране за другите.на нашата улица имаше 30 парк места, а след като стана зона са 15, и да хубави тротоара, които никой не ползва
91
19
 
35
 
! Отговори
СРАВНЕНИЕ преди 1 месец
Когато Фандъка беше кмет - строяха се метростанции, нови линии на метрото, детски градини. Когато ДС дойдеи на власт - правят се арки с червени килимчета пред Ал. Невски, наместват се жълтите павета, поправят се колчета край трв. линии, разчертават се най-натоварените улици. Спряха се всички строежи но магистралите. Жалки джендърчета....
90
17
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Никакви изненади от гербаджийската шайка. И платените коментатори, и помията, всичко си е както си го знаем отдавна.
89
1
 
15
 
! Отговори
до 96 преди 1 месец
в Задният Двор - разбира се, паркира!
88
6
 
12
 
! Отговори
пенсионер-ветеран преди 1 месец
Никога Не Съм Вервал, че Българският Народ ще Търпи Мирно Случващото се в Страната и това Шепа ЕдноПолови Жендр да го Разиграват, а днес у Голем ХиперМаркет Продават Свинско на Примоция - ПоСиВело - щото Вече никой нема пари да си Купува най-скъпото Свинско в Цел ЕС по Данни на ЕвроСтат - стар човек като Мене - такова Нещо не е Виждал - дори по Време на Войната, да бях малко Дете по време на ВСВ, но още помня!!