Терзиев: Това е преврат, няма да предадем София на една шайка разбойници

Искахме да има честни конкурси, отбеляза той
11 юли 2024 18:37, Нели Христова
101
Терзиев: Това е преврат, няма да предадем София на една шайка разбойници
Снимка: БГНЕС

Столичният общински съвет (СОС) смени ръководствата на шест общински дружества като единствено Стоян Братоев остава в Съвета на директорите на "Метрополитен". "За" гласуваха 31 общински съветници, "против" - 29, "въздържал се" нямаше.

"Искахме да има честни конкурси. От едната страна седи доклад с едни хора, които никой не ги знае какви са - тези, които искат да ги сложат за ръководители. Никой не е чувал за тях, не са минали през никакъв процес. Дава се скандален доклад от 120 страници. Тупва се и се казва, че са само временни, но временните неща стават постоянни, защото после тези хора ще провеждат конкурсите. Имахме литературен прочит на г-н Контрера, дори тези, които ги предлагат, не ги познават. И него, и г-н Гълъбов питахме страшно много въпроси. Всички или брояха орнаментите по тавана, или си гледаха в обувките и мълчаха цял ден”, обясни пред bTV кметът на Столична община Васил Терзиев и определи случващото се като преврат.

"Не познавам нито един от тези 26 човека в доклада на г-н Контрера. Внася се доклад от г- н Контрера - "воинът за свобода" и изпълнител на мокри поръчки. ГЕРБ, БСП, ИТН - отсъстват. Комфортно стоят отстрани. Това се придвижва бързичко и се гласува днес по този безобразен начин", възмути се Терзиев.

"Питахме ги в коя централа го наредиха. Не получихме нито един отговор. Когато г-н Гълъбов от отцепниците трябваше да защитават своя доклад, отбягваха всеки един въпрос. И вчера в комисия, и днес в зала", каза столичният кмет.

"Хората да се замислят. Избори най-вероятно ще има. Махнаха кмета на “Илинден", на "Оборище", вероятно и на "Слатина", прогнозира Терзиев.

Според него нещата оттук-нататък ще продължат, но трудно. "Ще се борим за интереса на софиянци. Няма да предадем града на една шайка разбойници", зарече се той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


101
Още от София
Прекратиха правомощията на кмета на столичния район "Оборище"
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
85
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Да бе, мис Бони само който не е пожелал не го е взел.
84
0
 
1
 
! Отговори
Целта на преди 2 седмици
г-н Терзиев е ускорена дигитализация на София. Подготовка за цифровият концлагер и цифрово евро. Всичко друго е, както беше казал един политик Пунта Мара. Важното е, че си увеличиха заплатите с 300%, за сметка на вдигнати местни данъци. Но всеки град си заслужава кметовете.
83
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Деца и внуци на шумкарите не приемат забележки, не признават закони, наредби- те са закона...как смее някой да им прави забележка- който прави забележка е шайка разбойници- еми на дедите си/шумкарите/ ще приличат...
82
0
 
0
 
! Отговори
а кайнд ъв меджик преди 2 седмици
До АлексДа се освободи, ама не може.
81
0
 
2
 
! Отговори
Марчето и академика преди 2 седмици
Терзиев обслужваш интереси на приближени с общински пари? Непрекъснато говориш за принципи? Но какво са твоите? Как разпределяш тези два милиарда и половина от бюджета? Кой район колко ще получи?
80
0
 
1
 
! Отговори
НЯКОЙ преди 2 седмици
аз не мога вече да хвана вече спатиите на интригите и простотиите
79
2
 
2
 
! Отговори
*/* преди 2 седмици
Взимай си мис Бони и се махайте
78
1
 
4
 
! Отговори
Сатир преди 2 седмици
"Ще се борим за интереса на софиянци. Няма да предадем града на една шайка разбойници", зарече се той. Шайката е ясна, но как ще се борите със себе си?
77
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Селянин е човек, който живее на село и се занимава със земеделие. Сeляндуp е особеност на характер и не Е свързано с местожителството... Няма вече нормални хора.... Всички сме малко или повече луди.... Някой крадат като луди.... Някой викат като луди... Някой пият като луди... А някой работят като луди.... Тези последните са най - луди от всичките!
76
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Селянин е човек, който живее на село и се занимава със земеделие. *** е особеност на характер и не Е свързано с местожителството... Няма вече нормални хора.... Всички сме малко или повече луди.... Някой крадат като луди.... Някой викат като луди... Някой пият като луди... А някой работят като луди.... Тези последните са най - луди от всичките!
75
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Този за Али Баба ли се мисли?
74
2
 
5
 
! Отговори
Случаен минувач преди 2 седмици
Терзиев е типичен кадър на бившата ДС. Ох, защо ли си мисля, че не е бивша, че продължава да събира данни за всички нас... На Терзиев му се иска да станем "1984" на Оруел... Което много лесно би станало със съвременните технологии. Могат да подслушват всеки телефон с GPS системите. Единственото спасение е да си изключиш телефона, като обаче му махнеш батерията. Обаче съвременните модели са така направени, че махането на батерията е невъзможно...
73
8
 
2
 
! Отговори
Алекс преди 2 седмици
Терзиев има потенциал за успешен кмет.Трябва да действа по-твърдо и решително.Да се освободи от влиянието на бездарника Бонев.Контрера? Какъв е този екземпляр? Представител на партия,която не е в парламента.Няма право да се разпорежда в София.
72
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Терзиев и Бонев са некадърници. Нищо по-хубаво не са направили, само една противозаконна промяна на движението и то в центъра и др. Освен че са некадърници, са и нагли и не се вслушват в никой. Считат, че София е тяхна, те са с най-правилните решения и не желаят някой да им спори. Когато им се спори, се подиграват и омаловажават въпроса, като дори прескачат закони. Дано да бъдат махнати възможно най-скоро
71
4
 
8
 
! Отговори
FUCKEU преди 2 седмици
Жълто-синьото нацистко парцaлчe,което се клати връз кметството,прибери го ти и си върви!
70
2
 
13
 
! Отговори
А ВАСКО КАКЪВ Е..??? преди 2 седмици
СИН НА ДСБКП.... ВНУК НА ДСБКП..... 100 % ЧЕРВЕНА МУТРА....
69
1
 
7
 
! Отговори
любовник спаси софия преди 2 седмици
Този е слушалка май?
68
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Града си е ваш , а и е столица, ако не го ремонтирате и оправите, няма кой да ви го оправи, вие и вашите деца, ще живеете в него, без значение от коя партия или безпартийни сте. Оправете си улиците и тротоарите, от соца не са поправяни и ремонтирани, в лошо състояние са, поставете табели на улиците, номера на сградите, боядисайте си сградите, оправете си градинките и външния вид на сградите в града!
67
4
 
4
 
! Отговори
До 66 преди 2 седмици
А ти тролей жалък даже не знаеш кой е баща ти,но добре че не лаеш че какъв купон беше...
66
7
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Карлос Контрера - синче на натурализиран кубински комунистически терорист представят от безродните комунистически милиционери като националист.