Пожарът в старческия дом в Банкя тръгнал от фас?

Един загинал и трима пострадали при пожара
14 авг 2024 17:34, Стела Стоянова
10
Пожарът в старческия дом в Банкя тръгнал от фас?
Снимка БГНЕС, архив

Голям пожар избухна в дом за възрастни хора в центъра на град Банкя, има един загинал и трима ранени, предаде БГНЕС.

Огънят е пламнал около 15 ч. днес.

На място пристигнаха няколко екипа на Спешна помощ и пожарната. Пламъците са тръгнали от 3 етаж, пострадали са две жени, които са обгазени, но не са приети в лечебно заведение. Има загинал и един мъж, който е с 5% изгаряния, той е откаран в Пирогов. Една стая е изгоряла, каза служителка в дома за възрастни хора.

Тя разказа още, че другите хора са били изведени от сградата. Според нея, в изгорялата стая човекът е пушил цигара и така е възникнал пожарът.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


10
Още от София
Пожар в старчески дом в Банкя, има загинал и ранени
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Фаса е на Тиквата той сигурно е пушил фас наоколо .
8
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Няма от какво друго да е. Всичко у нас тръгва от фас.
7
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
А главният пожарникар защо не го е загасил. Нали живее там.
6
1
 
6
 
! Отговори
Продължение 2 - преди 3 седмици
... предложиха на жената непушачка да си разменят местата, докато "екскурзоводките" се провикваха като подивели кючекчийки и, станали прави, изпълняваха между седалките нещо като танц. След това пътуване се зарекох повече да не ползвам услугите на такива уж-туристически фирми. Онази се казваше "Босфор 90", отдавна вече не се чува нейното име.
5
1
 
6
 
! Отговори
Продължение 1 - преди 3 седмици
До Divide et impera - Едната кресна "Тук да не ви е санаториум?", а другата се провикна към шофьора "Чалга до дупкааааа!" Сред тази невъобразима простотия и чалгаджийски "музикален" джангър чух плахото гласче на младо момиче: "Моля ви, на мама и прилошава от тютюнев дим". Обръщаше се към някакъв дребен очилат мъж на седна възраст. Този същият не спря да пали цигара от цигара през целия път, макар че дори женаму се опитваше да го накара да спре да пуши. Някакви други хора предложиха на
4
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
До Divide et impera - Тровят не само себе си, но и околните. Някои се съобразяват, но има и такива, за които се чудя, дали не проявяват някаква психопатия като нарочно пушат близо до непушачи, за да ги тормозят. Един единствен път ходих на организирана екскурзия с автобус до Истанбул. Няколко жени помолиха в автобуса да не се пуши или поне пушачите да се съберат в единия му край. За съжаление, двете "екскурзоводки" - Петринска и Чолова, бяха невъзпитани, да не кажа направо вулгарни млади жени.
3
1
 
7
 
! Отговори
силно притСнена преди 3 седмици
Е много пафкат, тез вампири уа!
2
4
 
7
 
! Отговори
Divide et impera преди 3 седмици
Почти всички пожари тръгват от фасове. Пушачите трябва да се приравнят с наркоманите и да се преследват с цялата сила на закона. Те реално са си наркомани - никотино-зависими. Кой интелигентен човек би плащал да се трови с цигари? Вдигнете цените на кутиите - по 60лв на кутия.
1
0
 
7
 
! Отговори
Тръгнал преди 3 седмици
Е от пенсионното. То и "ковида" оттам тръгна.