Делян Добрев: Терзиев да подаде оставка и да се покрие

Три месеца мъчи стотици хиляди, една колона не може да подпре
29 авг 2024 09:50, Нели Христова
121
Делян Добрев: Терзиев да подаде оставка и да се покрие
Снимка: БГНЕС

Кметът Терзиев най-добре моментално да си подаде оставката и да се покрие някъде. Да мъчиш вече три месеца стотици хиляди хора, защото си некадърен да подпреш една колона е непростимо. Това написа във Фейсбук депутатът от ГЕРБ Делян Добрев.

"Да, за качването от бул. "България" на Околовръстното в посока Пловдив говоря. Късаме си нервите по няколко пъти на ден вече цяло лято заради проблем, който може да се реши за няколко дни. Представете си какво ще стане на 15.09?!", пише още Добрев и продължава:

Понякога много мразя да съм прав! Вижте поста ми от 03.07.2023 г.:

"Да оставим за малко на страна ДС връзките на Васил Терзиев, които явно са в основата и на неговия бизнес. Да приемем, че не е така или това няма значение и да чуем какво ни казва. Какво му е посланието?

"мислещи, можещи, икономически независими хора"

Аз ли нещо съм изпуснал? Да не би общината да се е превърнала в академия за личностно израстване на софиянци?

Доколкото знам, не е.

Да не би пък да сме се заблудили и Васил Терзиев да иска да става директор на столично училище?

И това не е.

Но пък това послание оставя в мен един лош привкус от времето, когато държавата и нейните комунистически ръководители знаеха кое е най-доброто за нас хората. Правеха ни образцови чавдарчета и пионерчета, за да станем после добри комунисти.

Не! Не искам никой да ме прави "мислещ, можеш и икономически независим". Това си е моя работа и ако искам ще съм такъв, а ако искам няма!

Най-малкото пък това е работа на кмета на София. От кмета на София очаквам да продължи да решава проблемите на бурно развиващия се град в последните десетилетия, свързани със задръстванията, чистотата на въздуха, шума, благоустройството на кварталите и др.

И накрая нека го кажа по-ясно! Не ни трябва неопитен мечтател за човешки идеали със скелети в гардероба. На нас и на Столицата ни трябва кмет технократ, с опит в решаването на градоустройствените проблеми и осигуряването на физическа среда за качествен живот."

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


121
Още от София
Протест срещу ремонта и изсичането на дървета по ул. "Опълченска"
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
88
4
 
18
 
! Отговори
Делянчо Кумгейтов, преди 2 седмици
Успех, г-н Терзиев! Кучетата си лаят, кервана си върви.
87
3
 
15
 
! Отговори
Браво! преди 2 седмици
Само за това че Васко бутна монумента на окупаторите си заслужаваше да гласуваме за него! Никой преди него нямаше топки да събори този срамен и грозен монумент!
86
5
 
17
 
! Отговори
Фактите не лъжат! преди 2 седмици
Само за 6 месеца кмета Терзиев направи в пъти повече за София, от колкото Фандъкова е направила за 14 години! Факт!
85
5
 
15
 
! Отговори
По-добре преди 2 седмици
По добре Васил Терзиев отколкото Данчето Фандъкова, по-добре ПП-ДБ от колкото ГЕРБ-ДПС!!
84
2
 
14
 
! Отговори
Разумен преди 2 седмици
Гласувах за Васко Терзиев и изобщо не съжелявам. Много умен и кадърен кмет излезе от него! Желая му успех и поне още 2 мандата да изкара. А ние, софиянците ще го подкрепяме всякак.
83
4
 
13
 
! Отговори
Чест, почитания Терз преди 2 седмици
Йордечката 20 години гледаше тъпо и бездействаше. Чест и почитания на ингелигентния и добре образован Терзиев! Делян Добрев да се връща там, откъдето е изпълзял!
82
13
 
3
 
! Отговори
ГРАЖДАНИН НА СОФИЯ преди 2 седмици
Васил Терзиев е *** на ДС, каквито са всички така "успели" хора. Докато не се отървем от хората и наследството на ДС, винаги ще живеем в това общество и държава. Друг манталитет трябва, това не могат да разберат както отломките от миналото, така и отрочетата им. Друг манталитет. Друго светоусещане. Лоши временена ни чакат, но след 70-80 години Терзиевци и всякакви други фамилии, крали от народа за "успеха" си, така ще е! Не е в парите-москвича, панелката, "успеха". Манталитет!!!
81
2
 
15
 
! Отговори
Европеец преди 2 седмици
20 години ГЕРБ-ДПС крадяха и ограбваха София! Време бе да се сложи край на това престъпно управление! Днес столицата е в доби ръце и хората го усещат. София никога вече няма да се върне в лапите на мафията ГЕРБ!!
80
2
 
15
 
! Отговори
Браво, Терзиев! преди 2 седмици
Смятам, че Васил Терзиев засега се справя в пъти по-добре от Данче-Фъндъче. София започва да заприличва на истински европейски град.
79
1
 
9
 
! Отговори
Пукни се от яд! преди 2 седмици
На китарата Делянчо Жабата...
78
2
 
12
 
! Отговори
Софианец преди 2 седмици
Господ здраве и живот да дава на г-н Васил Терзиев! Най успешния кмет който столицата ни е имала! Той превърна София в един от най- уредените, чисти и красиви градове в Европа и света!
77
2
 
13
 
! Отговори
Леманс преди 2 седмици
Един млад, интелигентен, образован и успял кмет си избрахме софианци, а ГЕРБерунгелите ще умрат от злоба, че я няма даскалицата Фандъка да им пуска фандък за кражби!
76
1
 
10
 
! Отговори
Добър избор! преди 2 седмици
Софиянци този път случиха на читав и кадърен кмет.
75
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Като не ти харесва в София- връщай се обратно в хасково . всичкото герб е впрегнато да плюе по телевизиите
74
1
 
15
 
! Отговори
Истината преди 2 седмици
Терзиев я най-компетентния и образован кмет на София досега! Аман от мрънкала като Делян Добрев! На калпавия водолаз и водораслите му пречат, че и на Делян Добрев! Сомо негативно говорене от този мазник Добрев, който мрази и отрича всичко добро, което е свършил Терзиев, за краткото време на власт. Делян Кумгейта трябваше отдавна да е в затвора за злоупотреба с власт!
73
2
 
12
 
! Отговори
Мнение преди 2 седмици
Хора като Делян Добрев, са ДЕСТРУКТИВНИ, не предлагат идеи, решения, градшвност! Не, те само пречат, лаааят, мразят, оплюват, злобеят, това са вредни и нещастни хора с незбъднати омбиции!!! Делян Добрев е просто един неруализиран НЕУДАЧНИК!!!
72
15
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Прав е Добрев ,София е оставена на самотек,
71
3
 
13
 
! Отговори
Статистик преди 2 седмици
Аз съм възхитена от В. Терзиев. Реагира незабавно на сигнали от граждани и оправя проблемите. Бъди все-така отзивчив и организиран в кметската си работа !
70
15
 
7
 
! Отговори
Факт преди 2 седмици
Терзиева е най -слабия кмет на София досега!!! Колкото и да се напъва гей дружинката да го защитава!!!
69
4
 
15
 
! Отговори
Мнение преди 2 седмици
Дельо фактурата дрънка колкото да мести въздуха. И на кучетата от село им ясно че Кекимян пет пари не струва пред Терзиев! Налякакво си провинциалистче с дребен ръст и големи апетити, за които няма никакъв капацитет. Терзиев е опитен ръководител, ръководил е фима, а Кекимянчо е една настъпана притисната "калинка"!